Bose QuietComfort 35

Přetiskujeme zprávu společnosti BaSys CS:

Společnost BaSys, výhradní distributor audio produktů Bose pro ČR, oznamuje vydání nového software pro sluchátka řad Bose QuietComfort. Aktualizace vylepšuje mimo jiné funkci, která tuto řadu sluchátek proslavila, potlačení ruchů z okolí a vytvoření ideálních poslechových podmínek. Mnoho uživatelů ji využívá i během práce v open space prostorách, kde jim pomáhá odrušit podněty z kanceláře a lépe se soustředit na práci.

Podstata této funkce spočívá v tom, že do každého náušníku jsou vestavěny 2 mikrofony, vnější a vnitřní. Vnější snímá ruchy z okolí a vnitřní naopak zvuk pouštěný do sluchátek. Do uší posílají sluchátka následně signál, který řídí vnitřní elektronika. Mixuje hudbu a fázově obrácené vlny zvuku z okolí. A právě software, který zajišťuje její kompletní funkci, byl nyní přepracován. Výsledkem je znatelné zlepšení funkce QuietComfort neboli odrušení.

Nový firmware je volně k dispozici a je kompatibilní se sluchátky QuietComfort 35. Nainstalovat ho mohou uživatelé pomocí volně dostupné aplikace Bose Connect, která je také průběžně aktualizovaná o nové funkce rozšiřující možnosti sluchátek. Díky těmto skutečnostem sluchátka Bose uživatelům obrazně řečeno s technologickým pokrokem nestárnou, ale naopak vylepšují své vlastnosti. Uživatelskou možnost instalace firmware do sluchátek přinesla poprvé právě společnost Bose, legenda a průkopník v oblasti audio produktů.

Aktualizace software probíhá s nainstalovanou aplikací zcela automaticky. Jakmile aplikace zjistí nový dostupný software, spustí přes Bluetooth aktualizaci. Tento proces trvá s využitím Bluetooth déle, než jsou uživatelé běžně zvyklí. Pokud chce uživatel zajistit rychlejší update, může jej provést i manuálně přes počítač pomocí kabelu.

Nejoblíbenější sluchátka z této řady, model QuietComfort 35, jsou oceňována mimo jiné pro pohodlné provedení, díky němuž není ani mnohahodinový poslech pro uživatele nepříjemný. Jejich nejnovější verze, QuietComfort 35 II, má vestavěné tlačítko pro tříúrovňové krokové ovládání míry potlačení okolních zvuků. Uživatelé starších verzí mají tuto funkci k dispozici prostřednictvím aplikace Bose Connect. Aby měli uživatelé k dispozici stále nejlepší vlastnosti, doporučuje Bose uživatelům aktualizovat průběžně jak aplikaci, tak prostřednictvím ní také základní firmware sluchátek.

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

AAI - ultimativní audiofilské kabely

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

HiFi Morava - Audiovector

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies