Konec roku je paradoxně, navzdory svátkům zasvěceným klidu, míru a rozjímání, povětšinou spíše orgiemi spěchu a únavy - což na stranu jednu není moc dobré pro vytvoření atmosféry pro poslech, ale na stranu druhou je to ideální pro útěky právě od toho shonu, kdy si tím víc vážíte jedné každé poslechnuté skladby.

Konec roku je ale také čas svátků a letos se v redakci urodil dárek nejen pro nás, ale i pro vás, milí čtenáři - koupili jsme systém Clio Pocket k měření reprosoustav, takže od nového roku můžete postupně očekávat měření prováděná právě tímto systémem (omluvte ještě těch několik s ATB PC Pro, ale stává se, že test se připravuje měsíc, dva, tři, šest, devět, ale třeba i rok, takže....). Paralelně k tomu, samozřejmě, stále hledáme cestu jak ještě dál posunout kvalitu naší produkce a šetříme na vybavení pro měření elektroniky, tak snad se podaří dřív, než na příští Vánoce.

Někteří z vás se už ptali, kde je tradiční každoroční anketa Produkt roku - inu, aby byla úplně férová a objevily se v ní opravdu i produkty vypuštěné do světa v celém roce 2016, rozhodli jsme se dát vám v ní hlasovat až od ledna, ale zato až do března.

Nemějte strach, budete moct opět vyhrát skvělé ceny, budete moct opět vybrat to nejlepší a hlavně - výsledky se dozvíte u příležitosti výstavy Audio Video Show Praha, která bude 31.3. a 1.4. opět v hotelu Don Giovanni. Tedy je čas se začít těšit, protože nám od 1. ledna začíná nejtužší příprava...

Co tedy ještě říct? Vlastně nic - snad jen abyste měli snad už od poslední adventní neděle klid, pohodu a harmonii doma i v uších (i když půjde třeba jen o koledy), abyste si užili konec roku a abychom se tu potkali zase po Novém roce a aby nás všechny poslouchání hudby přes dobrou aparaturu prostě a jednoduše bavilo...

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies