PrimaLuna EVO 100 předzesilovač

Holandská PrimaLuna píše o svém novém elektronkovém předzesilovači:

"

EVO Tube Phono Preamplifier je nejnovějším a prvním členem naší rodiny cenově dostupných, vysoce kvalitních lampových phono produktů. Všichni designéři a konstruktéři zařízení PrimaLuna mají za sebou dlouhou historii v oblasti špičkového audia. Se značkou PrimaLuna jsme ukázali, že můžeme nabídnout řadu cenově dostupných a přitom elegantních audio přístrojů, které mohou snadno konkurovat nejdražším značkám současnosti. Ujišťujeme vás, že v tomto směru budeme pokračovat i nadále. Naše úroveň kvality nastaví laťku tak vysoko, že se jí ostatní výrobky budou jen těžko vyrovnávat.

Výchozím bodem při navrhování tohoto modelu bylo: zachovat co nejkonkrétnější ovládání a funkce - žádné speciální funkce jen pro vybrané uživatele. Přímo možnost připojit jeden gramofon a pro tento připojený gramofon (čti: kazetu) co nejvíce zjednodušit případné úpravy. V závislosti na této volbě umožňuje počáteční volba systému MM nebo MC další úpravy týkající se zátěže, zisku a kapacity v případě MM. Vysoká kvalita zvuku, jednoduchá snadná obsluha.

* Ručně vyrobená konstrukce z těžkého, plně odvětraného ocelového šasi s pětivrstvou povrchovou úpravou, přičemž každá vrstva je ručně drhnutá a leštěná, držící nejjemnější kabeláž od bodu k bodu, s použitím zpracování, které je běžně dostupné pouze za nejvyšší cenu.

* Prémiové díly, jaké se používají ve všech našich ostatních modelech; široká šířka pásma pro skvělé basy a rozšířené výšky; keramické lampové patice; kondenzátory Nichicon a DuRoch; obvody elektronkového usměrňovače 5AR4; pozlacené panelové vstupní a výstupní konektory RCA.

* V případě potřeby 100% stínění Phono šasi.

* Obvod SoftStart™ pro prodloužení životnosti citlivých součástek a snížení pravděpodobnosti selhání elektronek v důsledku tepelného šoku.

* Všechny výkonové transformátory PrimaLuna obsahují obvod PTP™ (Power Transformer Protection). Když se výkonový transformátor přehřeje v důsledku okolních podmínek, přetížení nebo nějakého problému v jednotce, vnitřní tepelný spínač přeruší primární napětí a umožní jednotce vychladnout dříve, než dojde k poškození. Po ochlazení se obnoví kontakt, a pokud není nic přerušeno, předzesilovač se znovu napájí a funguje správně.

* ŽIVÁ strana vstupního konektoru střídavého proudu označená hliníkovým barevným šroubem.

Doufáme, že vás náš lampový gramofonový předzesilovač PrimaLuna EVO přiměje sledovat naše další kroky v rozšiřování nabídky. V případě jakýchkoli dotazů nebo připomínek nás neváhejte kontaktovat. Můžete se také podělit o své názory s ostatními, například ve skupině majitelů zesilovačů PrimaLuna na FaceBooku nebo na jiných recenzních stránkách."

Více na https://www.primaluna.nl/tube/pre/primaluna-evo-100-tube-preamplifier/

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies