pračka Accuphase

Společnost Accuphase uvedla na trh čistý napájecí zdroj PS-1250 s novým LCD panelem pro sledování vstupních a výstupních průběhů. Jeho cena je 880 000 jenů (včetně daně).

Nástupce čistého zdroje "PS-1230" vydaného v roce 2016 je šestou generací velkokapacitních čistých zdrojů, počínaje zdrojem "PS-1200" vydaným společností v roce 1997.

Konstrukce měřiče je shodná s předchozím modelem, ale byla změněna z mechanického měřiče modelu PS-1230 na displej z tekutých krystalů. Kromě zobrazení výstupního výkonu (VA), vstupního/výstupního napětí (V) a vstupního/výstupního činitele zkreslení (%) nově podporuje také zobrazení vstupního/výstupního průběhu.

Je vybaven vysoce přesným obvodem pro generování referenčního signálu, který generuje sinusovou vlnu s konstantní amplitudou a nízkým zkreslením, synchronizovanou se vstupní napájecí frekvencí, bez použití oscilačního obvodu. Je dosaženo celkového harmonického zkreslení výstupního průběhu 0,08 % nebo méně a je podporováno automatické přepínání 50/60 Hz. Jmenovité výstupní napětí je 100 V AC ± 1 V.

Sekce výkonového zesilovače s vysokým výkonem se skládá z 20-ti paralelních push-pull s nově navrženým velkým toroidním transformátorem s vysokou účinností a sníženou tvorbou tepla a velkými elektrolytickými kondenzátory se zvýšenou kapacitou na 48000uF/100V. Systém je propagován jako systém pro vysoce přesné generování výstupu napájení.
Je vybaven velkým toroidním transformátorem s vysokou účinností atd.

Vstupní část napájení je vybavena šumovým filtrem. Výkonový transformátor používá stíněný transformátor s elektrostatickou stínicí deskou mezi primárním a sekundárním vinutím k potlačení vysokofrekvenčního šumu vedeného do výstupního stupně.

Dva výstupy na přední straně a osm výstupů na zadní straně jsou vybaveny tříkolíkovými zásuvkami nemocniční třídy. Přípojky ke každé zásuvce jsou zapojeny tak, aby byly stejně dlouhé. Jednotka je také vybavena novou ochrannou funkcí, která vypne výstup, pokud stav zatížení 1200VA nebo více trvá déle než 20 minut. Rozměry jsou 465W x 243H x 499D mm, hmotnost 41,8 kg a napájecí kabel APL-1 je součástí příslušenství.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies