Vinnie Rossi Brama

Vinnie Rossi byl vždy veden vášní pro konstrukci dvoukanálových audio komponentů, které se vyznačují inovativním designem.

Po sedmnácti letech zdokonalování svého řemesla s řadou komerčně úspěšných a uznávaných produktů Vinnie Rossi hrdě představuje kolekci Vinnie Rossi Brama. V italštině slovo "Brama" znamená silnou touhu nebo přání.

VINNIE ROSSI BRAMA COLLECTION
Po dvouletém procesu výzkumu a vývoje Rossi prohlašuje: "Brama otevírá novou kapitolu naší značky a ukazuje světu naše pevné odhodlání navrhovat a vyrábět inovativní audio komponenty referenční úrovně na nejvyšší úrovni."

Pro kolekci integrovaného zesilovače, předzesilovače a stereofonního výkonového zesilovače Brama se Rossi spojil s montrealským průmyslovým designérem Olivierem Raymondem (Porsche Design, Mercedes-Benz), aby dosáhl toho, co Raymond popisuje jako "nadčasové designové prohlášení, které je pozitivně nepřikrášlené a chráněné před pomíjivými trendy - nově definuje požitek tím nejelegantnějším a nejtrvalejším způsobem."

VLASTNOSTI KOLEKCE VINNIE ROSSI BRAMA
Kolekce Vinnie Rossi Brama je vybavena nezávislými, přímo vyhřívanými triodovými a polovodičovými linkovými sekcemi třídy A 300B, mezi nimiž lze přepínat stisknutím tlačítka na dálkovém ovladači Brama Remote. Výkon 350 Wrms na kanál do 4 ohmů u integrovaného zesilovače Brama a 500 Wrms na kanál do 4 ohmů u stereofonního zesilovače Brama. Přesné 100stupňové odporové žebříčkové ovládání hlasitosti, plně vyvážené vstupy/výstupy, bypass pro domácí kino a také paměťové vstupy, které ukládají nezávislá nastavení pro každý vstup, včetně Gain, Triode %, Balance, Phase a režimu poslechu Stereo/Mono.

Na zakázku navržený stíněný napájecí transformátor o výkonu 1750VA má dvě sekundární vinutí, která napájejí nezávislé, dvoumonofonní lineární napájecí desky pro sekce předzesilovače i výkonového zesilovače. Ultrarychlé diody s měkkou obnovou, masivní filtrační kondenzátory a superregulované výstupy zajišťují dynamiku s velmi nízkým šumem.

Na všech výstupech je přítomna ochrana proti přepětí, podpětí, přehřátí a nadproudu. Diagnostické údaje jsou odesílány na dálkové ovládání Brama Remote pro snadné zobrazení.

Šasi je vyrobeno z masivního hliníkového 6063R polotovaru, který je jemně korálkově tryskán, eloxován.

CELKOVÉ OVLÁDÁNÍ
Stejně jako švýcarské, precizně stupňované otočné spínače, které dodávají manuálnímu ovládání neuvěřitelně uspokojivý pocit. K dispozici je nový dálkový ovladač Brama Remote, který nabízí intuitivní strukturu menu, displej s vysokým rozlišením a nastavitelným podsvícením, komunikaci Bluetooth, snímání okolního světla, akcelerometr, připojení USB-C pro nabíjení baterie a aktualizaci firmwaru a tělo zpracované z masivního bloku hliníku.

K dispozici jsou na míru vyrobené analogové měřicí přístroje s přesným pohybem vzduchového jádra, ručičky z obráběného hliníku a nastavitelné podsvícení. Safírové sklo a vysoce leštěné rámečky z nerezové oceli plynule integrují měřidla do předního panelu.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies