GoldNote

Nový gramofonový stupeň PH-1000 společnosti Gold Note kombinuje digitální rozhraní s konstrukcí diskrétních komponentů třídy A a tvrdí, že nabízí "nejširší rozsah ekvalizace, zesílení, nastavení zátěže a kapacity pro správné přizpůsobení jakékoli kazetě, která kdy byla vyvinuta". Má k dispozici 18 ekvalizačních křivek pro stereofonní, monofonní a 78rpm desky a umožňuje nastavení ekvalizéru tak, aby "prakticky obnovil jakoukoli ekvalizační křivku, která kdy byla použita k lisování desky".

Pyšní se také sluchátkovým výstupem s vyhrazeným ovládáním hlasitosti, 3 nezávislými vstupy (RCA a XLR) a jediným ovladačem, který umožňuje procházet nabídku na displeji a měnit nastavení během přehrávání hudby. K dispozici je také možnost externího načítání, ovládání stereo/mono, inverze fáze, prohození L/R kanálů a filtr subsonického dunění.

Celá konstrukce je podle všeho založena na velmi jednoduché myšlence: ovládat analogové komponenty prostřednictvím digitálního rozhraní a zbavit se dip-switchů, externích desek a dalších méně praktických řešení. Další jednoduchá myšlenka, která se objevuje, je, že cesta zvukového signálu je vždy co nejkratší, aby byla zachována co nejvyšší kvalita zvuku. Stejná myšlenka inspirovala přidání sluchátkového výstupu, který umožňuje vytvořit nejkratší audio řetězec vůbec, který se od kazety k vašim uším dostane v pouhých 4 krocích. Nebo linkový předzesilovač třídy A, který umožňuje připojit PH-1000 přímo k vašemu výkonovému zesilovači.

Gramofonový stupeň nabízí 12 možností zatížení (od 10Ω do 100KΩ), 14 úrovní zesílení (od 31dB do 74dB) a 7 možností nastavení kapacity (od vypnuto do 1000pF). K dispozici jsou 3 RCA a 2 XLR vstupy, které lze použít i pro externí zátěžové konektory, a speciální konektor pro externí napájení. Tento gramofonový předzesilovač je k dispozici ve dvou provedeních - PH-1000 (9 600 €) a PH-1000 LINE (13 500 €), přičemž model LINE je vybaven linkovým předzesilovacím stupněm třídy A.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies