Denon Ceol 11

Přetiskujeme zprávu společnosti Eurostar Ostrava:

Denon®, společnost definující výjimečný zvuk od roku 1910, dnes s potěšením oznamuje novou generaci lifestyle Síťového Hudebního Systému – výjimečně všestranného CEOL RCD-N11 DAB.

Stavějící na úspěších předchozích verzí provedení CEOL, model CEOL RCD-N11 DAB do již tak bohaté výbavy čítající ovládání hlasem pomocí Amazon Alexa a Google Assistant včetně pohodlného více-zónového streamování díky přítomné funkci HEOS Built-in, přidává také DAB+/DAB rádio. Stačí si do více místností přidat reproduktory Denon Home a následně je potom jednotně ovládat pomocí aplikace HEOS app.

Arzenál poslechových možností CEOL RCD-N11 DAB je skutečně fenomenální. Je schopný streamovat přes Wi-Fi, LAN (Ethernet), AirPlay 2, Bluetooth® nebo skromné USB, tedy můžete si zvolit mezi zdrojem hudby z počítače, mobilního zařízení, NAS (Network Attached Storage), nebo internetu.

Kromě internetových rádií nebo online hudebních streamovacích služeb jako Spotify, Amazon Music HD a Tidal, si mohou posluchači poklepávat také do rytmu zvuku z digitálních rádií DAB+/DAB nebo analogových FM stanic. A abychom nezapomněli ani na fyzická média, tak vestavěný je rovněž i CD přehrávač.

Jak byste od Denonu a jeho 110leté zkušenosti s Hi-Fi očekávali, CEOL RCD-N11 DAB Vám nabídne opravdový zvuk v kvalitě high-fidelity, tedy Hi-Fi. Výkonný Digitální Zesilovač v sobě zahrnuje také digitální zpracování ekvalizace, který je přesně vyladěno tak, aby dokonale odpovídalo potřebám 2pásmových reproduktorů Denon SC-N10. Tyto stylové reprosoustavy nevznikli pouze proto, aby doplnili systém CEOL pouze po jeho vzhledové stránce, ale také aby svým zvukem plnohodnotně pasovali k tomuto systému. Každá z těchto reprosoustav je vybavena vysoce kvalitním 12cm středobasovým měničem a 3cm vysokotónovým měničem s vysokým rozlišením, umožňujícím reprodukovat zvuk čistě, věrohodně a zároveň s vyváženými tóny.

Tak jako u předchozích verzí designu CEOL, tak i CEOL RCD-N11 DAB má ve svém ohromujícím kompaktním těle, odkazujícím jednoznačně na industriální design, sbalenou dokonalou audio technologii. Podsvícené ovládání reagující na dotyk vévodí vrchnímu panelu přístroje a nabízí zcela intuitivní, rychlé ovládání bez narušení minimalistických linek, zatím co dobře čitelný OLED displej Vám nabídne informace o právě přehrávaném obsahu i na vzdálenost průměrně velké místnosti.

CEOL RCD-N11 DAB je dostupný v elegantní Šedé, výmluvné Bílé a nedoceněné Černé.

Hlavní Vlastnosti

• CD Přehrávač (WMA nebo MP3), DAB+/DAB/FM rádio, a USB port
• Technologie HEOS Built-In pro bezdrátové streamování do více zón
• Bluetooth, Wi-Fi a AirPlay 2 pro bezdrátové streamování hudby z nejoblíbenějších hudebních služeb
• Amazon Alexa a Google Assistant kompatibilita s hlasovým ovládáním
• Dva Optické vstupy s automatickým rozeznáváním vstupního signálu z televize umožňující automatické zapnutí hudebního systému, jakmile se zapne televize
• Učící funkce IR umožňující ovládání CEOL pomocí dálkového ovladače televize
• Vrchní panel se zvýšenou odolností vůči poškrábání zajišťující krásný vzhled přístroje i po letech jeho používání
• Volitelné 2pásmové reprosoustavy Denon SC-N10 s 12cm středobasovým a 3cm vysokotónovým měničem

CEOL RCD-N11 DAB (13 990 Kč) a volitelné reprosoustavy SC-N10 (2 790 Kč) budou dostupné v šedé, bílé nebo černé barvě od srpna 2020 prostřednictvím sítě autorizovaných prodejců Denon.

 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies