QC Earbuds

Bose vylepšuje pomocí aktualizace softwaru vlastnosti svých sluchátek do uší s aktivním potlačením ruchů Bose QuietComfort Earbuds. Noví i stávající uživatelé mohou nyní využít transparentní režim, který jim umožňuje během okamžiku vpustit do uší okolní zvuky a snadno komunikovat s lidmi bez nutnosti sundávání sluchátek, chytrou funkci řízení úrovně potlačení ruchů podle hlasitosti okolí, možnost vlastního nastavení úrovně basů, středů a výšek, definování vlastních režimů pro různé situace či prostředí a také přináší funkci Spotify Tap. Aktualizace softwaru je k dispozici zdarma v aplikaci Bose Music pro iOS i Android.

Nová funkce ActiveSense a režimy pro individuální potřeby

Sluchátka QuietComfort umožňují v kombinaci s aplikací Bose Music nastavit úroveň potlačení okolních ruchů v rozmezí od 0 do 10. Aktualizace softwaru přináší navíc novou technologií Bose ActiveSense, která monitoruje úroveň ruchů okolí a přizpůsobuje úroveň ANC automaticky. Pokud má například uživatel ANC nastaveno na úroveň 6 a prochází kolem staveniště, mikrofony vestavěné do sluchátek detekují větší hluk a dočasně zvýší úroveň potlačení okolí.

V aplikaci Bose Music lze také nově definovat vlastnosti sluchátek pro různé situace. Uživatelé si mohou vytvořit vlastní režimy, například „Doma“, „Práce“, „Ulice“, „Běh“ a přiřadit jim konkrétní vlastnosti, jako je ekvalizace, nastavení úrovně ANC nebo propouštění zvuků okolí do uší. Režimy lze snadno přepínat v aplikaci nebo dvojitým klikem na levé sluchátko s tím, že sluchátka informují uživatele o aktuálním nastavení.
Spotify Tap a další možnosti

Díky nové funkci Spotify Tap mohou uživatelé populární streamovací služby Spotify jednoduchým kliknutím a podržením prstu na levém sluchátku navázat na poslední poslouchaný playlist nebo relaci bez nutnosti nového vyhledávání skladeb. Kromě toho všeho zlepšila aktualizace softwaru 2.0.7 fungování QC Earbuds s více zařízeními. Sluchátka si nyní pamatují posledních sedm připojení a dle jejich dostupnosti přecházejí plynule z jednoho na druhé bez nutnosti uživatelského nastavování.

Sluchátka QuietComfort
Sluchátka QC Earbuds byla představena v září 2020 a zařadila se do legendární řady Bose QuietComfort. Uživatele zaujala vynikajícím aktivním potlačením ruchů, kvalitou zvuku i handsfree hovorů v rušném prostředí a pohodlným provedením vhodným pro celodenní poslech. Kombinují měkké, a přitom velmi stabilní silikonové ušní špunty StayHear™ Max, několik mikrofonů snímajících okolní ruch a hlas uživatele a patentovaný elektronický ANC čip vyhodnocující všechna data během zlomku milisekundy. Výsledkem je mimořádně působivý zvuk s výraznými, ale ne rušivými basy a všemi detaily. Na jedno nabití vydrží hrát až 6 hodin a ochranné pouzdro s vestavěnou baterií poskytuje další dvojnásobné nabití na cestách. Bezdrátové propojení zajištuje rozhraní Bluetooth® 5.1 a sluchátka odolávají potu a vodě dle specifikace IPX4.
Bose QuietComfort Earbuds jsou v prodeji za doporučenou koncovou cenu 7 690 Kč. Kromě standardního černého, bílého a modrého provedení mají čeští uživatelé možnost zakoupit výhradně na e-shopu Basys.cz také jeden ze 100 kusů limitované edice v barvě SandStone.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies