Moon

Přetiskujeme zprávu společnosti MOON by Simaudio:

Společnost MOON hrdě představuje svou novou kolekci North, která zahrnuje skutečně výjimečné špičkové produkty MOON. Tato přelomová řada představuje vyvrcholení dlouholetého výzkumu a vývoje v oblasti zvuku, elektroniky, materiálů a výrobních procesů.

Její ohromující estetický design překonává pouze vylepšení výkonu, o které se zasloužil nadšený tým vývojářů a techniků, kteří se věnují poskytování nekompromisního zážitku z poslechu hudby.

Kolekce North ztělesňuje ducha Kanady, každý výrobek odráží vášeň společnosti pro prvotřídní audio design a výjimečnou reprodukci zvuku, s funkcemi a výkonem, které potěší milovníky hudby po celém světě. Kolekce North obsahuje průlomové technologie MOON - včetně obvodu MDCA (MOON Distortion Cancelling Amplifier), který snižuje zkreslení a šum na dosud nedosažitelnou úroveň, tlumicí základnu MDB (MOON Damping Base), která zvyšuje laťku mechanické izolace, a aktualizovaných technologií ovládání hlasitosti pro maximální kontrolu. Prémiové převodníky MOON Digital Engine (MDE) v kolekci North byly navrženy a vyladěny tak, aby zvýšily každý digitální přednes, a chytrá konektivita MOONLink zajišťuje symbiotickou interoperabilitu všech zařízení.

Ovládání kolekce North je snadné díky inteligentnímu dálkovému ovladači MOON BRM-1 s luxusním potenciometrem MOON, průlomovým dotykovým ovládáním, vizuální zpětnou vazbou a bohatou propracovaností. Toto výjimečné zařízení je kalibrováno tak, aby poskytovalo proslulou přesnost MOON, a zaručuje požitek z každého modelu.

Nádherné nové barevné obrazovky OLED jsou součástí čtyř produktů kolekce North. Tyto pokročilé displeje zobrazují obaly, názvy skladeb a alb a jména interpretů v brilantních detailech, stejně jako hlasitost a nabídku nastavení. Kombinace dálkového ovladače BRM-1 a nové obrazovky OLED povyšuje zážitek z přehrávače MOON na exkluzivní úroveň.

Každý model z kolekce North se může pochlubit tvarovanými vertikálními chladiči a nadčasovým stylem MOON pro lepší výkon. Ručně zpracované detaily a ikonický ovládací prvek MOON zajišťují, že kolekce North přitahuje pozornost všude, kde se s ní setkáte.

Kolekce North, vytvořená pro vyjádření nejjemnějších nuancí každé nahrávky a pro bezkonkurenční požitek z poslechu, je řadou, po které milovníci značky MOON toužili.

Podívejte se na North a objevte tuto skutečně nekompromisní novou kolekci.

V nové řadě najdete:

- 681 - streamer / DAC
- 641 - integrovaný zesilovač
- 791 - streamer / DAC
- 761 - výkonový zesilovač
- 891 - streamer / DAC
- 861 - výkonový zesilovač

Koupíte u www.marekaaudio.cz za ceny od 13 500 EUR (cca 320 000,- Kč)

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies