M2Tech Amp

Řada M2Tech Rockstar dostává do své nabídky digitálních komponentů tradičnější analogový přírůstek - monoblokové zesilovače Larson ve třídě A.

Z technologického hlediska je zesilování ve třídě A spojeno s koncovými stupni s vysokým předpětím, velkými chladicími systémy, aby bylo možné monitorovat nevyhnutelné teplo, a masitými napájecími zdroji, které přispívají k fyzicky velkému komponentu. Po zvukové stránce a za stejných podmínek může čistý zesilovač třídy A poskytnout tu nejlepší kvalitu zvuku.

Monitory M2Tech Larson údajně poskytují skutečnou, čistou třídu A, aniž by zabloudily do třídy A/B jako většina konstrukcí (je zde samostatný napájecí zdroj). Zatímco jiné zesilovače, o nichž se říká, že jsou "třídy A", poskytují několik wattů třídy A do zátěže s vysokou impedancí, aby se pak ve zbytku svého jmenovitého výstupního výkonu nebo při zátěži s nízkou impedancí převedly do třídy A/B, zesilovač Larson údajně zůstává v plné třídě A až do svého plného jmenovitého výkonu. Uvedená jmenovitá hodnota třídy A je udávána jako 20 W do 8 ohmů a 40 W do 4 ohmů, s kapacitou 30 W do 2 ohmů.

Zesilovače Larson jsou stylizovány do estetického jazyka, který odpovídá sérii M2Tech Rockstar. Ačkoli je půdorysná plocha menší než u zesilovačů monstrózních rozměrů, které jsou obvykle spojovány s čistou zesilovací třídou A, vysoká konstrukce umožňuje rozsáhlou plochu chladiče, aby bylo možné kontrolovat vysoké vnitřní teploty související s konstrukční topologií. Univerzální napětí zajišťuje spínaný napájecí obvod. Zadní panel je vybaven symetrickými konektory XLR a single-ended konektory RCA (přepínatelnými a včetně polohy "Mute") a vysoce kvalitními reproduktorovými vazebními sloupky.

M2Tech tvrdí, že monoblokové zesilovače Larson jsou schopny řídit náročné impedanční zátěže reproduktorů, a společnost skutečně uvádí, že při vývoji zesilovačů bylo použito několik obtížně řiditelných reproduktorových soustav.

Zakladatel společnosti Marco Manunta řekl "[zesilovač Larson], Je založen na klasickém, chytrém obvodu, který se datuje do úsvitu polovodičové éry, obvodu, který se podobá obvodu jednosměrného triodového lampového zesilovače. Koncový stupeň je založen na kolektorovém výstupu zkresleném proudovým generátorem." Dále uvádí: "Ačkoli se jmenovitý výkon může zdát na moderní poměry poměrně nízký, proudová schopnost a přetížitelnost zesilovače Larson, velmi podobná dobře navrženému single-ended triodovému zesilovači, dává posluchačům pocit mnohem vyššího výkonu."

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies