Métronome AQWO

Přetiskujeme zprávu společnosti Amarock Studio:

Métronome Technologie, světový leader v high-end digitálních zdrojích signálu, uvedl na svět svůj první SACD / CD přehrávač a D/A převodník: AQWO.

Trvalo téměř 15 měsíců intenzivního výzkumu a vývoje, než Métronome uvedli svůj první SACD / CD přehrávač a D/A převodník jménem AQWO. Spolu s integrovaným DACem, CD mechanismem s posuvnými horními dvířky je to cesta k nejkvalitnější reprodukci CD a SACD. Moderní design nese nezaměnitelnou stopu Métronome a vyniká svou elegancí, vizuální čistotou a robustní konstrukcí.

Je snadné zamilovat se i do 6,5" dotykové obrazovky s poměrem 21:9, díky níž si užijete prozkoumávání všech možností AQWO.

S AQWO dělá Métronome Technologie další krok na cestě stát se celosvětovým leadrem v produkci SACD / CD přehrávání a digitálně-analogového převodu.

V dechberoucím současném designu a s nekompromisní kvalitou výroby je v AQWO zhmotněný nejlepší SACD přehrávač a D/A převodník ve firemní nabídce, který vám dovolí užít si dvě nezávislé jednotky v jednom šasi a to při zachování kvality oddělených přístrojů.

Pod vrchním krytem tepe SACD / CD transport D&M z profesionální sféry, který firma vylepšila vlastními nápady a který snadno čte CD i SACD disky, z nichž extrahuje i ty nejjemnější detaily a nabízí výjimečné zvukové výkony. Mechanika je umístěna centrálně, aby se redukoval nežádoucí jitter a díky závaží z Delrinu a šachtě z nerezové oceli nabízí bezprecedentní preciznost a stabilitu.

Pro D/A převod využívá AQWO dva čipy AK4497, na každém kanálu jeden s rozlišením 32 bit / 384 kHz a podporou až DSD 512 v nativním formátu. Čipy zajišťují excelentní preciznost a vzdušnost.

Napájecí zdroj s 15 oddělenými regulovanými částmi pro každou část přístroje a 4 dedikovanými vysoce kvalitními toroidními transformátory mají také vlastní ochranné části proti EMI / RFA rušení, celé řešení také potlačuje nežádoucí vibrace a snadno zvládá i ty nejrychlejší požadavky na dodání proudu.

Vnitřní obvody jsou umístěny na několika oddělených deskách plošných spojů pro co nejlepší izolaci kritických obvodů. Stínění ale samozřejmě poskytuje také samotné šasi (43,5 x 11 x 43,5 cm / 16 kg) z hliníku letecké kvality. Perfektní uzemnění je vedeno napříč celým přístrojem.

Analogové výstupní obvody mohou dle vašeho přání pracovat buď s klasickými operačními zesilovači OPA 604 nebo elektronkami, obé pracuje v čisté třídě A. Elektronky JAN6922 pak lze zvolit i jako pozdější upgrade.

Co víc, AQWO má několik digitálních vstupů a výstupů, což dává audio nadšencům velkou svobodu a poslouží jednak jako čistý transport s externím D/A převodníkem, nebo právě jako čistý D/A převodník.

V přístroji lze nastavit jak úroveň výstupního napětí, tak digitální filtry nebo třeba drobnosti jako je barevné schéma displeje.

K dispozici v černé a stříbrné variantě, vyrábí jej speciálně trénovaný malý tým pracovníků, samozřejmě dle firemní tradice plně ručně. Každá jednotka vyžaduje 40 hodin čisté práce a všechny její součásti jsou vyráběny ve Francii. Na závěr výrobního procesu čeká jeden každý kus také pečlivé a dlouhé ruční testování po minimálně 48 hodin, aby byla zajištěna dokonalá spolehlivost.

Digitální vstupy: 2x AES/EBU, 2x koax, 2x optika, 1x USB B

Digitální výstupy: 1x AES/EBU, 1x koax, 1x optika, 1x HDMI I2S

Analogové výstupy: 1x RCA (pár), 1x XLR (pár)

Celkové harmonické zkreslení: > 95 dB

Frekvenční rozsah: 10 - 50 000 Hz +/- 0,1 dB

Odstup signálu a šumu: 95 dB

Otočení fáze: +/- 1°

Dynamický rozsah: 140 dB

 Trvale k poslechu v Kopřivnici a ke koupi za 339 200,- Kč. Více na www.amarockstudio.cz 

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

AAI - ultimativní audiofilské kabely

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

HiFi Morava - Audiovector

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies