FiiO SP3

Po nedávných  Dva nové modely sluchátek FiiO - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení a Na ven i na doma - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení a také Fíha FiiO - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení dnes pokračování..

Přetiskujeme zprávu společnosti FiiO:

FiiO SP3: Výkonné aktivní stolní reproduktory pro pohlcující poslech

Obsahuje 3,5palcový středobasový reproduktor z uhlíkových vláken, 1palcový vysokotónový reproduktor Silk, vstupy RCA / 3,5 mm a výstup 2 x 30 W + 2 x 10 W. Cena 289 £ / 299 € / 299 $

Inovativní audio značka FiiO představila aktivní stolní reproduktory SP3. Navrženo pro lidi, kteří požadují vynikající hi-fi zvuk z kompaktního balení, poskytuje SP3 silný a pohlcující zážitek z poslechu. Na základě úspěchu produktů, jako jsou otevřená sluchátka FT3 , digitální audio přehrávač M15S a nedávno oznámený stolní zesilovač K11 , inženýři společnosti FiiO navrhli SP3 od základů a přinesli produkt, který – i když pouze 163 x 120 x 132 mm ve velikosti — přináší poutavý, dynamický zvuk s působivou šířkou a výškou. Přinášející 2 x 30W + 2 x 10W, dostupné v černé nebo bílé verzi, se stereo RCA a 3,5mm linkovým vstupem, SP3 byly navrženy pro práci s řadou zařízení, včetně Mac, PC, digitálních audio přehrávačů ( DAP) a další.

FiiO SP3

Jejich rozměry také odpovídají oceňovanému stolnímu streamovacímu přehrávači FiiO R7 , což uživatelům umožňuje možnost plně vybaveného hi-fi nové generace, když jsou tyto dva produkty používány společně.

FiiO SP3

FiiO SP3 (bílá) s přehrávačem R7 Music Streaming Player

FiiO SP3

SP3, vybavený 3,5palcovým středobasovým reproduktorem z uhlíkových vláken, spolu s 1palcovým hedvábným výškovým reproduktorem, nabízí dynamiku a projekci zvukové scény, která se u produktů této velikosti jen zřídka vyskytuje. Složení středního basového reproduktoru z uhlíkových vláken zajišťuje rychlou přechodovou odezvu a snížené nelineární zkreslení. Aby 3,5palcový středobasový reproduktor z uhlíkových vláken mohl naplno využít svůj potenciál, použili zvukoví inženýři FiiO u SP3 systém výkonných asymetrických magnetických obvodů. Do středu SP3 byl přidán pomocný magnet, aby se zlepšila síla magnetického pole a zajistilo se snížení nelineárního zkreslení v celém frekvenčním pásmu.

Výškový reproduktor Silk Tweeter SP3 byl přesně nakloněn pro bezztrátový přenos zvukových vln, přičemž speciálně navržený horizontální pruhovaný vzor reproduktoru efektivně rozptyluje zvuk po celé místnosti. Navíc tento Silk Tweeter obsahuje poměděnou hliníkovou kmitací cívku KSV, která umožňuje SP3 poskytovat přesnou a čistou reprodukci vysokých frekvencí, a to i při poslechu mimo osu.

SP3 také využívá inovativní dvojitě difuzní porting Tube ve tvaru S. Tento design umožňuje, aby SP3 zůstal kompaktní a přitom reprodukoval hluboké, výrazné basy. Rozšíření a ovládání basů je vylepšeno, což má za následek rychlé přechody basů a vynikající kvalitu zvuku při nižších frekvencích.

FiiO SP3

FiiO SP3 je dodáván se dvěma sadami silikonových stojánků: Jedna sada umožňuje umístění reproduktorů s náklonem 0 stupňů, zatímco druhá umožňuje SP3 naklonit dopředu 7°. Tyto stojany umožňují uživateli zajistit optimální poslech v blízkosti, tj. když je SP3 umístěn na stole. Jelikož jsou dodávané stojany vyrobeny ze silikonu, slouží zároveň jako tlumiče vibrací.

Pro vylepšení jejich vzhledu je SP3 vybaven LED světly, která po zapnutí jemně osvětlují spodní část skříně. Pomocí tlačítka na zadní části SP3 lze volit celkem ze čtyřiadvaceti různých barev nebo vypnout světla.

SPECIFIKACE
Výkon:
basy - 2 x 30W
výšky - 2 x 10W
Impedance: 8 Ω
Crossover: 3,4 kHz
Frekvenční odezva: 65Hz – 20kHz (STD±2db)
SNR: 96 dB
Citlivost: 85 dB
Manuální nastavení basů: -8dB - 0dB
Vstupy: stereo RCA x 1; stereo 3,5 mm Jack x 1
Dostupné barvy: černá bílá
Rozměry:
163 x 120 x 132 mm (SP3 Solus)
170 x 120 x 132 mm (SP3 s 0° plochou základnou)
182 x 120 x 132 mm (SP3 se 7° vyvýšenou základnou)
Hmotnost (na reproduktor): 1,8 kg

FiiO SP3 jsou nyní k dispozici za cenu: 289/299/299 GBP/EUR/USD

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies