HIFIStyl

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 1

Již čtvrtstoletí navrhuje a vyrábí Jörn Janczak se svým týmem v Hürthu nedaleko Kolína nad Rýnem reprosoustavy a elektroniku s prostým mottem „we build emotions“. Základním kamenem jejich filozofie je nekompromisnost – bez ohledu na cenu či jiné podružnosti vytváří pod značkou TIDAL ultimativní high-end s luxusním pojetím, což se mimo jiné odráží třeba i v tom, že vyrábí speciální kousky primárně určenou pro majitele automobilů Bugatti. Desítky milionů sem nebo tam – prostě nic nehraje roli, pouze výsledky (lehčí kompromisy si výrobce dovolil v rámci zlepšení finanční dostupnosti u dceřiné firmičky Vimberg). Na tom úplně opačném konci nabídky je „základní“ model Piano G3 (tedy třetí vývojová generace).

Nic na těchto středně velkých sloupcích ovšem není základní. Ostře řezané a mírně zakloněné kabinety se sraženými vertikálními hranami jsou například skutečně perfektně vyrobené. Neznamená to jenom dokonalý lak, v němž se můžete dosyta shlížet, ale hlavně absolutní netečnost kabinetů. Poklepat na ně je jako ťukat na dveře starodávné hrobky – všude prostě mrtvo.

Piano G3 se vyznačují minimalistickým luxusem, ze super hlubokého laku vystupují vpředu jen tři měniče s chromovými kroužky, dvě kovové plakety po bocích s označením modelu a decentní cedulka s logem dole vpředu. Kovovým leskem se vyznačují též nožky, přední jdoucí přímo do stran, zadní mírně pod úhlem kvůli co nejlepší stabilitě

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 2

Industriální preciznost je patrná i při pohledu zezadu. Hodnotnost výroby a použitých materiálů může být jen těžko patrnější. Dva zde přítomné bassreflexové výdechy jsou také obroubeny výraznými chromovanými kroužky, zde celkový technicistní designový tón podtrhují i viditelné šrouby.

Zajímavostí je destička s celkem pěti reproduktorovými terminály WBT zcela dole. Piano G3 totiž nejsou určeny pro bi-amping, vhodným zapojením tu ladíte množství vyzařovaného basu – je možné zcela odpojit spodní středobas pro nejmenší objem, nastavit jakousi neutrální polohu (tovární nastavení) pro středně velké prostoru nebo zvolit „plnou palbu“, je-li třeba vyplnit objemnější poslechové místnosti. Poslechově jsou rozdíly naprosto diametrální, aniž byste i v „nejhubenější“ konfiguraci měli pocit nějakého nedostatku spodních oktáv.

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 4

Model Piano je v nabídce TIDAL již přes 20 let, současné provedení bylo uvedeno v roce 2022. Pro stavbu ozvučnic je použit firemní několikavrstvý materiál TIRADUR, jehož cílem je absolutní minimalizace ukládání energie, jinými slovy příkladná rigidita a schopnost pohlcení vznikajících vibrací. TIRADUR pak nevstřebává díky svému složení žádnou vlhkost a firma říká, že tak reprosoustavy vydrží v bezchybném stavu dlouhé desítky let. Uvnitř skříně se nachází velmi komplexní systém příček, umístěných na základě simulací v CAD systému. Měniče mají také optimalizované velikosti pracovních komor (každý reproduktor má vlastní, stejně jako třeba výhybka) a při návrhu Janczak řeší kupříkladu i rychlost proudění vzduchu uvnitř skříně a ven z bassreflexů.

Čelní stěna se vsazeným tweeterem a dvěma středobasy má zdvojenou konstrukci i tloušťku, aby byla už tak netečná plocha ještě pevnější. Všechny použité měniče s pevně instalovanými krycími mřížkami jsou plně proprietární, firma si navrhuje od základu celý reproduktor (koš, cívku, geometrii a sílu i materiál magnetů,…), který posléze fyzicky vyrábí Accuton. Začíná to inverzní diamantovou kopulkou o průměru 3 cm (model TBD-30 Gen 2), přičemž celý výškový měnič je mechanicky izolovaný pro maximální redukci nežádoucí energie vibrací. Pokračuje to pak dvěma 17 cm černými kónickými membránami středobasů MW-FG-17 – jako materiál použili v TIDAL keramiku.

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 5

Frekvenční výhybka je navržená a vyrobená se stejným nekompromisním principem, což začíná tím, že je uložena ve zcela oddělené komoře pro zamezení vlivu mikrofoničnosti a tlaku vzduchu (stabilitu zajišťuje váha modulu výhybky 13 kg). Zapojení je 2,5 pásmové s výjimkou režimu pro nejmenší prostory, kde zůstávají aktivní jen 2 pásma. Jsou tu osazeny exkluzivní měděné kondenzátory, odpory z metalického filmu v kombinaci s variantami ze směsi stříbra a uhlíku, dále pak cívky na vzduchovém jádře nebo basová cívka s ultra nízkým odporem – hodně ze součástek vyrábí extrémní značka Duelund. Všechny filtry jsou sestaveny dle firemní filozofie uno-pulse na vnitrofiremně vyráběných vícevrstvých deskách plošných spojů. Uno-pulse má za cíl dosáhnout dokonalé impulsní odezvy.

TIDAL Piano G3 nemají prakticky žádné reálně udávané parametry vyjma jmenovité impedance 4 ohmy (a propadu na 3,2 ohmové minimum) a maximální zatížitelnosti 300 VA. Dozvíte se nicméně o poctivé váze 70 kg na kus při výšce 116 cm, šířce 24,5 cm a hloubce 39,5 cm, případně o tom, že nožičky přidávají k výšce dalších 5 cm.

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 7

Piano G3 jsme měli možnost poslouchat v ostravském Studiu Špalíček a to v porovnání primárně s Vimberg Mino, ale třeba i Bowers & Wilkins 803 D4. Hrálo se na dvou sestavách – Musical Fidelity Nu-Vista PRE / Nu-Vista PAS a Accuphase C-2300 / P-4600. Zdrojem signálu bylo zejména EverSolo DMP-A6 Master Edition, případně připojené přes Chord Hugo TT2. Propojeno bylo buď kabeláží Esprit nebo Cardas z prostředních pater katalogu obou firem.

Nejprve by stálo za to zmínit rozdíl mezi třemi dostupnými nastaveními basové složky – už v té „nejmenší“ s nepracujícím spodním basovým reproduktorem byla středně velká prostora hlubokými tóny bez problémů saturovaná, střední nastavení dodalo šmrnc a váhu a nejrozmáchlejší místnost nabilo basovou energií tak, že pod námi poskakovala sedačka. Mění se však jen energie, kontrola a jistota zůstávají neměnné, Piano G3 jsou inertní vůči jakékoliv nejistotě nebo nepřesnosti.

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 10

Kontrabas Charlieho Hadena ve „Spiritual“ (Charlie Haden / Pat Metheny | „Beyond the Missouri Sky“ | 1997 | Verve | 537 130-2) měkce, teple brouká a TIDAL ho prostě postaví do prostoru před vás, neomezený ve velikosti, váze ani tonální bohatosti. Klidná a příjemná nahrávka je podaná se vším svým šarmem, ale hlavně – nástroj je mnohem větší a působivější než třeba u vynikajících „sesterských“ Mino. Až nejde pochopit, kde se takový bas bere ve štíhlých sloupečcích. Zhoupnutí struny proniká tělem i podlahou adekvátně tomu, že jde o největší vyráběný strunný smyčcový nástroj, zaplavuje prostor ve zdánlivě nekonečném, ničím neomezeném množství a přesto nepůsobí přebujele. Navíc tolik jistoty, tolik konkrétnosti, to se neslyší často ani u dražších konkurentů. Z reprosoustav vytéká sladkost temně pulsujícího dřeva, ohraničená naprosto precizní kovovostí strun. Hloubky jsou sladké, vstřícné a tekuté, bezchybně artikulované (alespoň tedy s Musical Fidelity, dělenec Accuphase tak autoritativní kontrolu neměl, ale to plně odpovídá dané třídě). Jak se však Piano G3 dokážou spustit do hloubek, kam pocitově leckdy ani subwoofer nedosáhne (o kvalitě a čistotě ani nemluvě), to je odzbrojující.

Nebo vezměte střední pásmo, ať už je to zpěv Buddy Millera nebo vokál jeho ženy Julie, případně jeho kytara v „Niccolo“ („In The Throes“ | 2023). Středy jsou mimořádně prezentní, excelentně transparentní a informativní víc, než špičkové studiové monitory – na rozdíl od nich však neprovádí vivisekci nahrávky, TIDAL stále nabízí hudbu. Je to fascinující, extrémně vtahující a kontakt s nahrávkou je snad nejbezprostřednější, jaký jsme kdy zažili. Jistě, se stejnou lehkostí jako detail vynikne i jakákoliv nedokonalost a pustíte-li si skutečně nahlas něco zvukově nedotaženého, riskujete explozi sluchového ústrojí. Faktem ovšem je, že Piano G3 mají ultimativní schopnost sejmout z přijímaného signálu všechny zahalující vrstvy, oloupou z hudby i ten nejposlednější kousek závoje, který by ji mohl překrývat. Rozlišení je absolutní a je cítit, že by kompaktní sloupečky zazářily ještě víc a jasněji, kdyby měly ještě lepší elektroniku. Střední pásmo (fakticky ale celý rozsah) je fenomenálně otevřený, zřetelný a konkrétní už od nejnižších dostupných poslechových úrovní, reprodukce je samou definicí přítomnosti. Ten úplný a obrovský pocit rezervy a jistoty, to je tedy něco naprosto výjimečného a úžasného.

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 16

Zvukový perfekcionismus a reálně dokonalý pocit autenticity a prezentnosti tónů pokračuje i na výškách. Že jsou diamantové výškáče obecně velmi příjemně informativní, to je platné prakticky napříč výrobci, kteří je používají, ale ten v Piano G3 patří tedy rozhodně na vrchol! Civilizovaný záznam činelů a dalších vysokých tónů v „Nefertiti“ Lionela Louekeho („Mwaliko“ | 2010 | Blue Note | 509996 88508 2 1) byl neuvěřitelně (tedy vlastně naopak zcela uvěřitelně) konkrétní, rozlišení je skutečně fascinující a zdá se, že ho omezuje jen a pouze sama nahrávka a řetězec, že sám výškáč ukáže i ty nejjemnější odstíny, dokonale kreslí texturu a to vše s pocitem rychlosti a okamžitosti, který máte často u skvělých páskových měničů, nicméně zároveň s tělesností kopulek. Je to brilantní zvuk, který umožňuje bednám zcela zmizet z vašeho vnímání a se záznamem adekvátní kvality je tu jednoduše činel, palička a jejich vzájemná interakce, vše ukázané působivě holograficky, přítomně a konkrétně.

Jednoznačně největší wow efekt si ne malé, ale rozhodně ne velké TIDAL Piano G3 připravily z pohledu dynamiky. Protože prostě nemůže být prakticky možné, aby TAKOVÝ drajv, důraz, objem a sílu měly TAKHLE kompaktní reprosoustavy s TAKOVÝMI měniči. „Nierika“ od Dead Can Dance („Spiritchaser“ | 1996 | 4AD | 0652637271324) má typicky pompézní produkci, mix netrpí zdrženlivostí a síla, kterou mají nepozemské zvuky může snadno rozkývat a zahltit i velké reprosoustavy. Nicméně, ne Piano G3. Jejich projev je skálopevný, sebejistý a podrží-li je zesilovače, rozhýbávají snad i samotné zdivo místnosti. Mohutný objem je dokonale stabilní při jakémkoliv akustickém tlaku a můžete jít až za koncertní úrovně, aniž by Piano G3 byly jakkoliv nejisté. Famózní je však hlavně tichoučká poloha, kdy reprodukce zůstává plně kontrolovaná, definovaná a vyjadřuje stále naprosto sebejistě dynamické rozdíly a polohy. Nekompromisní autorita působí nesmírně přirozeným dojmem, je to precizní a přesto netechnicistní disciplína.

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 18

Rychlá „Captain Seňor Mouse“ s mnoha nástroji, linkami a hudebními nápady z pera vedoucího uskupení Return to Forever a hráče na vše klávesové Chicka Corey („Hymn of the Seventh Galaxy“ | 1991 | nahráno 1973 | Polydor | 825 336-2) byla odvyprávěna s absolutní autenticitou – slyšíte „nemoderní“ mix, ne tak vypilovaný jako to umí dnešní nahrávací technika a přesto každá jedna linka, každý jeden tón, ale hlavně i ticho mezi nimi jsou bezchybně artikulované. Je to – slovy klasika Douglase Adamse v jeho jedinečném „Stopařově průvodci po Galaxii“ – zvuk s tak mizivou mírou zkreslení, že by i nebojácný muž zaplakal. Všechno, doslova všechno co je v nahrávce (a co předřazená elektronika dokáže vypracovat), je jako na dlani. Je to super precizní analytika, leč bez strojové otravnosti a suchosti. Sebesložitější pasáž je perfektně přehledná a čitelná, rychlost a neochvějná přesnost jsou fascinující.

Miss Otis Regrets“, napsaná skoro před 100 lety géniem Colem Porterem, v nahrávce Bette Midler z roku 1990 („Greatest Hits“ | 1998 | Atlantic | CD 82497) měla scénu vykreslenou taktéž naprosto precizně, což asi není překvapující. Hudba je posazená za reprosoustavy, kteréžto prostě a jednoduše zůstávají jen jako objekty, plně odpoutané od samotného přednesu. Poskládání jednotlivých nástrojů je bravurní, šířka, hloubka i proporce jednotlivých nástrojů a hlasu opět přesahují ty, které tak nějak s ohledem na rozměry reprosoustav předpokládáte. Prostor je holografický, patrně díky oné celkové superiorní konkrétnosti a excelentní pevnosti a prezentnosti. Zřetelnost, čitelnost a ukotvení jedné každé částečky, zaznamenané v nahrávce, si lze jen stěží představit lepší. Piano G3 jsou v tomto ohledu skutečnými referenčními monitory.

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 22

Když přišla tuhá, bytelná a úderná perkusní linka s podporou basy v „The May Queen“ Roberta Planta („Carry Fire“ | 2017 | nonesuch | 75597934939), bylo naprosto jasně znát, že TIDAL hrají stále daleko od svých limitů. Spořádanost, soustředěnost a mimořádná informativnost působí ve výsledku jako to nejpřirozenější, co je možné – hudba hraje, tam, kde i skutečně skvělé reprosoustavy působí rozmáchle a energie je přeci jen roztřese, tam Piano G3 zůstávají koncentrované a až nadřazeně samozřejmé. Nejvíc vás však dostane ta intenzita, ta síla, ten důraz a hudební drajv. Hudba v tolika odstínech, plná energie a emocí, přesně jako v první řadě na koncertě.

TIDAL Piano G3 jsou fascinující sloupečky. Z jejich úhledných, vlastně kompaktních a čistých ozvučnic byste nikdy neusoudili na potenciál, který v nich dřímá. Jak to Janczak udělal? Kdo ví… Ať už však aplikoval jakýkoliv trik, tak mu vyšel a Piano G3 snímají i tu nejposlednější vrstvu z vaší hudby a nechají jí zaznít v nejkrystaličtější podobě, jakou jsme dost možná prozatím měli možnost poslouchat. Nezlomná dynamika, perfektní rozlišení, intenzivní energie a okamžitost reakcí, skvělá artikulace zvuků i precizní odměření ticha mezi tóny splétají reálně dokonalou hudební iluzi. Tohle je veledílo konstrukční a tím i reprodukční preciznosti – navíc v úhledném balení pro běžný pokoj. Piano G3 jsou zhmotněným důkazem toho, že doma skutečně můžete mít koncert a ačkoliv se jejich cenovka může zdát extrémní, tak takové jsou i jejich výkony. Pokud chcete křišťálově čistý a přesto netechnický zvuk, chcete-li nezkrotnou intenzitu a přesto nechcete mít strach z dlouhodobé únavnosti (tu si můžete přinést tak maximálně spolu s nahrávkou) a jestliže máte chuť zažít reprodukci ze skutečně ultimativní sféry, která je s ohledem na proporce těchto reprosoustav téměř nepochopitelná, běžte a někde zažijte poslech TIDAL Piano G3. Je to skutečně zážitek.

MĚŘENÍ

Měření frekvenční charakteristiky probíhalo ze vzdálenosti 1 m v ose mezi tweeterem a středotónovým měničem a to v uzavřeném semireverberantním prostoru s podlahovou plochou cca 25 metrů čtverečních, minimálním zatlumením s běžnými prvky jako jsou závěsy, koberec nebo sedačka.

Měření lze pokládat za 100% věrohodné v pásmu 200 Hz a výše, v pásmu 10 - 200 Hz je vidět vliv akustiky místnosti. Měřeno bylo pomocí software Clio Pocket a kalibrovaného mikrofonu, reprosoustavy byly umístěny v poslechové pozici patrné z doprovodných fotografií. Měří se v referenční ose při průměrné úrovni akustického tlaku 80 dB / 1 m.

Software neměří anechoickou odezvu, ale frekvenční odpověď s přihlédnutím k zůstatku energie v čase - jde tedy nikoliv o změřený teoretický ideál toho, co reprosoustavy umí, ale o to, jak se chovaly v konkrétních akustických podmínkách.

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 m1

Frekvenční odezva - v ose (červená) a pod úhlem 30° (černá)

Frekvenční odezva je v zásadě vyrovnaná, zároveň i souměrná bez ohledu na natočení. Drobné propady a nevyrovnanosti jsou dost pravděpodobně i vlivem místnosti. Reprodukce začíná v plné síle kousek pod 30 Hz, na 60 Hz je vidět prudké a výrazné zdůraznění basu. Jestli jde o interakci s prostorem (ač bedny stály docela daleko od zdí) nebo jde o schválně zvolené „nabušení“ basové energie těžko soudit. Měřeno bylo v nastavení s maximálním dostupným basovým objemem. Každopádně lze Piano G3 označit bez skrupulí za plnorozsahové a z pohledu celkové vyrovnanosti za výtečné.

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 m2

Frekvenční odezva – srovnání jednotlivých dostupných nastavení basové sekce

Je velmi zajímavé, že faktický rozdíl mezi maximálním a továrně zvoleným basovým rozsahem je velmi dobře slyšitelný, ale na grafu se projevuje v rozdílu 1-2 dB maximálně. Fakticky je tu dost basu i v čistě dvoupásmovém provozu, v malé místnosti a blíže zdí dost pravděpodobně vliv prostoru dorovná energii spodních tónů.

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 m3

Frekvenční odezva – v ose (červená) a vertikálně pod úhlem 30° pod osou (žlutá) a 30° nad osou tweeteru (zelená)

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 m4

Frekvenční odezva – jednotlivé měniče a bassreflex v blízkém poli

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 m5

Frekvenční odezva na poslechovém místě (FFT) - levý kanál (červená) a pravý kanál (černá)

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 m6

Frekvenční odezva na poslechovém místě (impuls) - levý kanál (červená) a pravý kanál (černá)

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 m7

Frekvenční odezva na poslechovém místě (impuls) – celý pár

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 m8

Celkové harmonické zkreslení (nastavení s nejmenším basem)

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 m9

Celkové harmonické zkreslení (nastavení s největším basem)

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 m10

Zkreslení 2. (žlutá) a 3. (oranžová) harmonickou

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 m11

Waterfall

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 m12

Impulsní odezva @ 1 m v ose tweeteru

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 m13

Step response @ 1 m v ose tweeteru

2024 03 31 TST Tidal Piano G3 m14

Impedance (červená) a elektrická fáze (černá)

Z impedanční křivky lze odečíst ladící kmitočet systému zhruba na 35 – 38 Hz, nejníže pak padá mezi 3,5 – 4 ohmy, což je pro zesilovače, které se tu nabízí používat, jistě bezproblémová hodnota. Zajímavé je, že firma se nesnažila dotáhnout průběh impedance do dokonalé linearity. Přesto tu nejsou nějaké zjevné a prudké změny, které by měly vaši elektroniku zatížit. Piano G3 představují celkem standardní zátěž, ani úplně bezproblémovou, ale ani jakkoliv divokou, jak se tak občas ve velkém high-endu stává, neb se spoléhá na naddimenzování zesilovačů.

VHODNÁ MÍSTNOST

MALÁ [<-- 20m2] [ ✓] | STŘEDNÍ [--> 20m2 / <-- 40m2] [ ✓] | VELKÁ [--> 40m2] [ ✓]

Kč 1 999 990,-

FOTOGALERIE

--- --- --- --- ---

KLADY

+ parádní lak a pečlivost provedení

+ možnost naladění dle vkusu a/nebo velikosti prostoru

+ prakticky dokonalá rychlost a kontrola

+ drajv a dynamika daleko za očekáváními z pohledu velikosti

+ holografická transparentnost

+ fascinující detail a přitom poslechová neúnavnost (není-li takový hudební materiál)

+ schopnost hrát velmi potichu i koncertně hlasitě naprosto bez zaškobrtnutí a ztráty čitelnosti

+ precizní naměřené parametry, zejména impulsní odezva

ZÁPORY

- pokud na ně máte a máte k nim adekvátní systém, tak nic

--- --- --- --- ---

DOVOZCE: Thrill Audio | www.thrillaudio.eu 

PRODÁVÁ: Studio Špalíček | www.studiospalicek.cz 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

AKTUÁLNÍ REDAKČNÍ SESTAVY

[1] HLAVNÍ SESTAVA
[2] NEARFIELD SESTAVA
[3] STŘEDNÍ SESTAVA
[4] VINYLOVÁ SESTAVA
[5] MOBILNÍ SESTAVA

ZESILOVAČE:

Norma Revo SC-2 [1] + [4]
Norma Revo PA 160 MR [1] + [4]
Musical Fidelity M8xi [2]
Grandinote Shinai
Cambridge CXA81 [3]

ZDROJE SIGNÁLU:

Métronome DSC [1]
Métronome Le Player 3 [1] + [2]
EverSolo DMP-A6 [3]
OPPO UDP-205 [1]
Roon [1] + [2]
EverSolo DAC-Z8 [2]
Apogee Groove [5]
Cambridge CXC [3]
Zidoo Z9X Pro [1] 
Zidoo Z9X [2]
SONY BDP-S1200

REPROSOUSTAVY:

KEF Blade One Meta [1]
Fyne Audio F1-5 [2]
Fischer&Fischer SN-70 [3]
Magnat Monitor Supreme 102

ANALOG:

VPI Scout [4]
+ Jelco SA-250
+ Hana ML
+ VPI ADS
+ HEXMAT Eclipse
+ HEXMAT Molekula
+ IsoAcoustics Gaia III
Grandinote Celio [4]
Rega Atlas MK2
AVID Level 45
HANA EH
DS Audio ST-50

KABELY:

REPRODUKTOROVÉ
Nordost Valhalla 2 (bi-wire jumper) [1]
Nordost Heimdall 2 [1]
Dynamique Audio Horizon 2 [3]
ZenSati Authentica [2]

SIGNÁLOVÉ XLR
KrautWire Super Symetric Gold [1]
Nordost Heimdall 2 [1]
Dynamique Audio Horizon 2 [3]
Nordost Red Dawn
ZenSati Authentica [2]
Cable4 Superblack [3]
TelluriumQ Black
Vincent Premium

SIGNÁLOVÉ RCA
Nordost Heimdall 2 [1]+[4]
Nordost Red Dawn
TelluriumQ Black
KrautWire Guru S
EagleCable Condor Blue
AudioQuest BigSur
AudioQuest Mackenzie
Cardas Clear (sluchátka)
Dynamique Audio Halo 2 (sluchátka) [5]

DIGITÁLNÍ
SOtM dCBL-CAT7u [1] 
SOtM dCBL-CAT7 [1]
SOtM iSO-CAT6 [1]
Nordost Heimdall 2 (HDMI) [1]
Nordost Heimdall 2 (ethernet) [1]
AudioQuest Carbon 48 [1]
Wireworld Platinum Starlight (USB) [2]
Dynamique Audio Horizon 2 (coax) [3]
Dynamique Audio Horizon 2 (USB)
Nordost Blue Heaven (coax)
Nordost Purple Flare (USB) [5]
2x AudioQuest Jitterbug FMJ [2]
AudioQuest Jitterbug [2]
Cardas HighSpeed SB (USB)
KrautWire Guru Digital (coax)
Black Rhodium Sonata (coax)
Monster Cable M1000 (HDMI) [2]
Monster Cable M1000 (optika) [1]

NAPÁJECÍ
Nordost Valhalla 2 [1]
Cardas Clear Beyond XL C19 [1]
VYDA Laboratories Orion [1]
Nordost Heimdall 2 [1]
Dynamique Audio Horizon 2 [3]
IsoTek EVO3 Sequel
IsoTek EVO3 Premier [2]
IsoTek EVO3 Optimum [2]
IsoTek EVO3 Initium
ZenSati Authentica [2]

+ řada standardních low-cost kabelů

NAPÁJENÍ:

samostatný přívod a fáze 1x25A [1] 
GigaWatt G-C20A 2P (jistič)
GigaWatt LC-Y EVO (kabel)
GigaWatt G-044 (zásuvky)

IsoTek V5 Sigmas [1]
Norost QSource [1]
IsoTek V5 Titan [2]
IsoTek V5 Polaris [3]
IsoTek EVO3 Corvus [1]
Furman AC-210 A E

SLUCHÁTKA:

Focal Clear [2]+[5]
Denon PerL Pro [5]
Koss Porta Pro Wireless
Sennheiser IE 8 [5]
Koss Porta Pro CZ

OSTATNÍ:

SOtM sNH-10G & sCLK-EX [1]
SOtM iSO-CAT6 SE [1]
SOtM iSO-CAT7 [1]
Solid Tech Feet of Silence [1]
Solid Tech IsoBlack [1]
Cardas Multi Blocks [1]
Nordost QKore 6 [1]
Nordost QKore 3 [2]
Nordost Sort Kones [1] + [2]
Nordost Sort Lift [1]
Nordost QPoint [1] + [2]
Nordost Ti Pulsar Points [2]
IsoAcoustics Orea Indigo [2]
IsoAcoustics Gaia I [1]
IsoAcoustics Gaia III [3]
IsoAcoustics Aperta [2]
AudioQuest Fog Lifters [2]
AudioQuest Noise-Stoppers [1] + [2]
stojany Kudos S50
akustické prvky Sonitus Acoustic [1] + [2] + [3]
akustické prvky ASI Sugar Cubes [2]
SONOS One SL
65" UHD Philips 65OLED806 [1]
VPI HW16.5

MĚŘENÍ:

Clio Pocket 2.11
Room EQ Wizard
miniDPS UMIK-1
miniDSP H.E.A.R.S.
MCP CQ5620 (osciloskop)
CD generátor
Xavian Mondiale II

NÁBYTEK:

zakázkový stolek z 5 cm masivu [1]
Norstone Stäbbl [3]
NEO HIGH END Tripod [2]

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies