Loewe bild 3 65" OLED

Přetiskujeme zprávu společnosti BaSys CS:

Proč chodí lidé do kina? Protože větší obraz zprostředkovává silnější dávku emocí. Společnost BaSys CS, výhradní distributor televizorů Loewe pro ČR, oznamuje rozšíření řady televizorů Loewe bild 3 a představuje nový, největší model s úhlopříčkou 65" (164 cm), OLED displejem a rozlišením 4K. Při této velikosti zůstává obrazovka tenká neuvěřitelných 4,6 mm. OLED displej nejnovější generace je v kombinaci s výkonným obrazovým procesorem zárukou nejvyšší laťky kvality v oblasti zobrazení dokonale černé barvy, kontrastu i obrazových detailů v rychlých scénách.

Zařazení televizoru s tak velkým displejem do této řady Loewe je jasnou odpovědí na požadavky zákazníků, kteří chtějí velkou úhlopříčku a špičkové vlastnosti za atraktivní cenu, se zachováním benefitů, které značka Loewe garantuje. Mezi ně patří především designová variabilita, která spočívá v možnosti individuálního výběru podstavce a barevné varianty, přičemž jsou k dispozici provedení light gray a graphite gray. Zákazníci mohou vybírat z více typů podstavců na stůl nebo podlahu designovaných pro tuto modelovou řadu s tím, že televizor je díky VESA standartu 300 x 300 připraven také pro instalaci na zeď a také do prostoru na speciální tyč rozepřenou mezi podlahou a stropem otočnou v úhlu 270°.

S využitím originálního 1 TB harddisku Loewe nebo jiného externího HDD spolu s hardwarovým klíčem Loewe USB Feature Disc lze dále využívat řadu příjemných uživatelských možností, jako sledování jednoho kanálu a souběžné nahrávání druhého a třetího programu či zastavení živého televizního vysílání s následným plynulým pokračováním. S využitím aplikace Loewe app určené pro smartphony a tablety mohou pak uživatelé také sdílet z televizoru nekódované programy do mobilního zařízení během toho, kdy na televizoru běží jiný kanál, nebo vzdáleně spustit nahrávání na disk, když nestíhají začátek svého oblíbeného pořadu.

S těmito vlastnostmi se bild 3 přibližuje vyšším řadám Loewe, které reprezentují exkluzivní design z dílny Bodo Sperlein a další technologické možnosti. Loewe bild 3 se stává atraktivní volbou pro uživatele, kteří chtějí přístroj nejvyšší německé kvality s vynikajícím poměrem cena/výkon.

Televizor Loewe bild 3 s úhlopříčkou 65" je nyní dostupný prostřednictvím autorizovaných prodejců Loewe za koncovou cenu 122.000 Kč.

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies