Estelon Extereme MKII

Společnost Estelon s hrdostí představuje novou vlajkovou loď mezi reproduktory Extreme Mk II. Model Estelon, který není třeba představovat, se dočkal modernizace!
Po aktualizaci klasické řady Estelon na Mk II a uvedení limitované výroční edice modelu Forza nyní Estelon zdokonaluje svůj nejluxusnější high-endový reproduktor, když do stejného ikonického tvaru zakomponoval značné množství vylepšení.

Model Extreme Mk II obsahuje vše, co se Alfred Vassilkov (hlavní designér a spoluzakladatel společnosti Estelon) naučil během svých 35 let zkušeností. Unikátní dvoumodulová konstrukce více než 2 metry vysokého reproduktoru umožňuje uživateli nastavit výšku horní části i hloubku výškového reproduktoru tak, aby bylo dosaženo optimálního výkonu v jakékoli místnosti. Navíc izoluje horní měniče od vibrací vytvářených woofery, proto zůstává zvuk čistý a bez zabarvení.

Nový Estelon Extreme Mk II je nabízen v nových a vzrušujících, dvoubarevných, ultraprémiových vysoce lesklých povrchových úpravách: Midnight Opera, Bronze Royale, Lunar Eclipse a Nordic Emerald. Tvar skříně a patentovaný kompozitní materiál na bázi mramoru poskytují ideální podmínky pro komponenty reproduktorů. Tvar poskytuje jedinečnou vizuální estetiku, kterou je Estelon známý, ale díky absenci paralelních stěn také zabraňuje nežádoucím rezonancím.

AKTUALIZACE

Model Extreme Mk II je vybaven novým středotónovým reproduktorem s keramickou membránou o průměru 168 mm (7 palců) s technologií CELL od společnosti Accuton. Je superrychlý a přesný, což umožňuje vysoce účinný, rozlišující a transparentní zvuk. Vše od vokálů po klavír, smyčce, lesní rohy a činely zní přirozeně, přesně, realisticky a dynamicky. Nový výškový reproduktor Accuton s diamantovou membránou o průměru 25 mm (1 palec) dokáže reprodukovat zvuky až do frekvence 60 kHz bez zkreslení v rozsahu lidského sluchu. Přesnost zobrazování, prostorovost nástrojů, kontury v 3D prostoru a čistota mikrodetailů, které tento výškový reproduktor produkuje, jsou bezkonkurenční. Nový model Extreme Mk II navíc obsahuje vylepšenou frekvenční výhybky, která integruje nové a vylepšené induktory, kondenzátory a rezistory, přičemž všechny využívají naše nové patentované techniky přímého připojení pro co nejčistší a nejodhalenější výkon. Vnitřní zapojení reproduktorů je realizováno pomocí špičkové kabeláže Kubala-Sosna z čisté mědi pro širší dynamický rozsah a nebývalou transparentnost.

Nově navržený balicí systém umožňuje dodávat reproduktory Extreme Mk II plně sestavené, což velmi usnadňuje proces instalace. Pohybové systémy nového modelu Extreme Mk II byly navrženy a vyrobeny od základu z přesně frézovaných a 3D tištěných komponent a umožňují bezdrátové ovládání nastavení s výjimečnou přesností.

Prostřednictvím modelu Extreme Mk II společnost Estelon poprvé představuje na zakázku navržené a vysoce inovativní terminálové konektory s přímou vazbou, které přinášejí dosud nedosaženou úroveň kvality zvuku s otevřenějším zvukem a zvýrazněnými nuancemi. Byly odstraněny všechny zbytečné přechody kov-kov a nejsou zde žádné velké rozměry vodičů, které umožňují degradující účinky cirkulačních proudů. Patentované konektory Estelon umožňují zakončení banánky, lopatkami nebo holým vodičem.

Výsledkem je čistší, vzdušnější a členitější mikrodynamika modelu Extreme Mk II od basů až po výšky. Zvuk Extreme Mk II je událostí sám o sobě, kdy samotný reproduktor jako zdroj zvuku zcela mizí a jeho přítomnost nahrazuje místo, kde byla nahrávka pořízena.

Více na https://estelon.com/speaker/extreme/ nebo u www.tykon.cz 

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies