Cary Audio

Společnost Cary Audio představila rozšířenou řadu síťových audio přehrávačů DMS.

Americká značka HiFi nám sdělila: "Přestože DMS-700 zůstává naším hlavním produktem DMS, chtěli jsme do řady přidat další produkty, které by splňovaly různé potřeby a přání zákazníků. Výsledkem je, že naše rodina DMS nyní zahrnuje modely DMS-650, DMS-700 a DMS-800 Professional Version (PV).".

CARY AUDIO DMS FAMILY
Společnost Cary Audio nám sdělila, že modely DMS-650, DMS-700 a DMS-800PV představují skutečnou rodinu produktů DMS. Každý z nich poskytuje stejný uživatelský zážitek, funkce, zvukový podpis a všechny jsou připraveny pro Roon Ready a certifikovány pro MQA.

CARY AUDIO DMS-800PV
Nový síťový audio přehrávač Cary Audio DMS-800 Professional Version (PV) vylepšuje výkon přehrávače DMS-700 tím, že v podstatě vytváří jeho dual-mono, dual-diferenciální verzi. Uvnitř modelu DMS-800PV společnost Cary zdvojnásobila počet D/A převodníků, takže obsahuje dva čtyřkanálové D/A převodníky AK4499EQ s proudovým výstupem a spínanými odpory, a také zdvojnásobila počet stupňů DSP. Všechny digitální a analogové stupně regulace výkonu byly zdvojeny a zcela oddělily levý a pravý kanál pomocí samostatných D/A převodníků a analogových obvodů. K dispozici je větší 5" displej s mírně vyšším postojem a hodinami Crystek.

PROFESIONÁLNÍ VERZE
Model Cary Audio DMS-800PV obsahuje přívlastek "profesionální verze", který odkazuje na profesionální verzi SACD přehrávače Cary CD-306. Cary DMS-800PV je teprve druhým produktem, který je tímto označením označen.

CARY AUDIO DMS-650
Nový síťový audio přehrávač Cary Audio DMS-650 nahrazuje model DMS-550. Cary říká: "Jako náš vstupní bod na platformě DMS je to cokoli, jen ne základní model." Přehrávač DMS-650, který využívá převodníky AK4497EQ spolu s digitálním předním a analogovým obvodem společnosti Cary, má také mírně kosmeticky upravený design, který se vyznačuje černým vzhledem (pro černé jednotky), který zahrnuje černý rámeček displeje a černé tlačítko napájení. U černých i stříbrných jednotek nyní pravý boční žlábek obsahuje design "swoosh" a také čelní desku zbavenou sítotiskových log pro -čistý elegantní vzhled.

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies