High End Munich Cancelled

Přetiskujeme zprávu HIGH END SOCIETY Service:

Veletrh HIGH END 2021, který se měl konat v Mnichově od 9. do 12. září 2021, byl nyní přesunut na květen 2022 kvůli pokračujícímu dopadu pandemie Covid-19. K tomuto rozhodnutí dospěla společnost HIGH END SOCIETY Service GmbH po přehodnocení aktuální situace a v úzké spolupráci s představenstvem společnosti HIGH END SOCIETY e.V.

Přední světový veletrh audio techniky se proto vrátí do svého obvyklého jarního termínu a bude se konat v MOC Event Center v Mnichově od 19. do 22. května 2022. Akce IPS - International Parts + Supply, která se měla konat souběžně s veletrhem HIGH END, byla rovněž odložena na nový rok a poprvé otevře své brány 19. a 20. května 2022.

Přestože jsou haly a atria MOC plně obsazeny a byla pečlivě vypracována podrobná koncepce hygieny a ochrany před infekcemi, pořadatel se domnívá, že vzhledem k současné situaci je nutné přijmout toto opatření v rané fázi. "Na akci jsme se velmi dobře připravili a byli jsme přesvědčeni, že se HIGH END a nová IPS budou moci uskutečnit letos na podzim i přes měnící se podmínky," uvádí Stefan Dreischärf, jednatel pořadatele akce, společnosti HIGH END SOCIETY Service GmbH. S politováním konstatuje, že všichni příznivci hi-fi si nyní budou muset na každoroční vrcholnou událost v oboru kvůli odkladu ještě déle počkat. "Přesto musíme zaujmout prozíravý přístup, abychom si udrželi důvěru našich vystavovatelů. Vzhledem k pomalému vývoji v celosvětovém měřítku se domníváme, že současná situace je příliš nejistá. Riziko, že budeme muset akci v krátké době zrušit, je prostě příliš vysoké," vysvětluje zkušený manažer veletrhu.

Vzhledem k tomu, že se pandemii nedaří omezit tak rychle, jak se doufalo, nikdo nedokáže předvídat, zda by se mezinárodní veletrh v září skutečně mohl uskutečnit s uspokojivým výsledkem pro všechny zúčastněné. Při plánování a pořádání veletrhů vkládá Stefan Dreischärf a jeho tým veškeré úsilí do toho, aby vystavovatelům poskytli optimální podmínky pro úspěšné podnikání. Navíc si je pořadatel vědom své trvalé odpovědnosti za ochranu zdraví všech zúčastněných stran a zaručení spolehlivosti plánování. S vyhlídkou, že současná opatření budou do příštího roku výrazně zmírněna, a cestování po celém světě tak bude pravděpodobně možné bez omezení, nic nebrání tomu, aby veletrhy HIGH END a IPS v květnu 2022 poskytly úspěšný a příjemný veletržní zážitek.

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies