Bowers & Wilkins Panorama 3

Bowers & Wilkins přináší s Panorama 3 dokonale pohlcující zvukový zážitek ve formě jediného komponentu

Nový soundbar Bowers & Wilkins přináší výkonný zvuk, který naplní místnost filmy, televizí a hrami, a to z jediného elegantního, nízkoprofilového a snadno použitelného komponentu
Vestavěný prostorový zvuk Dolby Atmos pro maximální pohlcení - vyladěný týmem inženýrů, který stojí za nejuznávanějšími studiovými monitory na světě
Vychutnejte si okamžitě veškerou hudbu, kterou máte rádi, díky aplikaci Bowers & Wilkins Music App, která zajišťuje streamování hudby ve vysokém rozlišení z široké škály služeb

Soundbar Panorama 3 je výkonné domácí kino s podporou Dolby Atmos v jediném elegantním komponentu. Společnost Bowers & Wilkins využívá desetiletí spolupráce s nejslavnějšími nahrávacími studii na světě, aby zajistila ohromující zvuk. Součástí balení je nástěnný držák.

Pohlcující prostorový zvuk
Třináct jednotlivých, pečlivě rozmístěných měničů včetně dvou subwooferů, napájených celkovým výkonem 400 W. Právě díky tomu dokáže Panorama 3 nabídnout ten nejpohlcující a nejpřesvědčivější prostorový zvuk, jaký kdy byl ze soundbaru slyšet.

Panorama 3 je prvním soundbarem Bowers & Wilkins, který je vybaven skutečnými reproduktory Dolby Atmos směřujícími vzhůru. Tyto 50mm měniče, speciálně navržené společností Bowers & Wilkins tak, aby vynikly s prostorovými zvukovými stopami, a pečlivě nakloněné na horní straně skříně soundbaru, aby poskytovaly optimální pohlcení, jsou doplněny sofistikovaným dekodérem a procesorem Dolby Atmos, poskytujícími skvělý zvuk z prostorových zvukových stop televizních, filmových, herních a hudebních streamů. Stejný dekodér si poradí i se zvukovými stopami Dolby Digital a Dolby TrueHD, pokud jsou přítomny.

Dvojice měničů Atmos směřujících vzhůru doplňuje soustavu měničů Panorama 3 směřujících dopředu, která je uspořádána v klasické konfiguraci levá, střední, pravá (LCR), přičemž každý z nich má dva 50mm středotónové měniče, jejichž partnery jsou plně oddělené 19mm výškové reproduktory s titanovou kopulkou. Nakonec jsou zde dva 100mm subwoofery umístěné ve značném akustickém objemu, který tvoří většinovou část šasi, což zajišťuje hluboké a expanzivní basy bez nutnosti použití externího subwooferu.

Panorama 3 patří mezi nejvýkonnější soundbary ve své třídě, s celkovým výkonem 400 W: 40 W na každý výškový reproduktor, 40 W na každý pár středotónových jednotek, 40 W na každý subwoofer a 40 W na každou jednotku Dolby Atmos.

Instalace a nastavení je u systému Panorama 3 snadné. Díky svému nízkému profilu jej můžete snadno umístit na horní plochu nábytku před televizor, aniž by překážel ve spodní části obrazovky: pokud dáváte přednost montáži soundbaru na zeď, je součástí balení kovový nástěnný držák. Připojení je jednoduché: k propojení zařízení Panorama 3 s televizorem a ke sdílení zvuku z dalších zdrojů, jako je set-top-box nebo herní konzole, vám stačí pouze jedno připojení ARC/eARC HDMI. Po připojení přes HDMI můžete k ovládání hlasitosti a napájení zařízení Panorama 3 používat dálkový ovladač televizoru nebo satelitního/kabelového přijímače. Pro starší televizory je k dispozici také optický digitální vstup: po připojení tímto způsobem se Panorama 3 může naučit klíčové příkazy dálkového ovládání televizoru, aby bylo zajištěno bezproblémové uživatelské prostředí.

Streamování ve vysokém rozlišení
Jak se dalo očekávat od značky s tak bohatou historií, Panorama 3 vyniká i v oblasti hudby. Obsahuje technologie AirPlay 2 i aptX Adaptive Bluetooth, takže uživatelé iOS i Android do něj mohou snadno streamovat svou oblíbenou hudbu z mobilních zařízení. Fanoušci služby Spotify se mohou těšit také na komfortní funkci Spotify Connect, která zajišťuje kvalitní zvuk i pohodlné a snadné ovládání. A pro poslech ve vysokém rozlišení a co nejplynulejší uživatelský zážitek podporuje nová Panorama 3 také aplikaci Bowers & Wilkins Music App, která posluchačům poskytuje okamžitý přístup k řadě streamovacích služeb včetně Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, TIDAL a TuneIn.

Panorama 3 obsahuje také jednoduchá kapacitní dotyková tlačítka "skrytá, dokud nesvítí" na horním povrchu pro okamžité ovládání, pokud nemáte telefon ihned po ruce. A konečně, stejně jako jeho ikonický stájový kolega Zeppelin, byl i Panorama 3 zkonstruován tak, aby vydržel. Jeho výkonný digitální "mozek" lze časem vylepšovat a krátce po uvedení na trh se plánuje zavedení funkce multiroom. Díky tomu bude kompatibilní jak s dalšími modely Panorama, tak s dalšími Zeppeliny v prostředí multiroom, nebo chcete-li, se systémem multiroom založeným na produktech Bowers & Wilkins Formation.

Více na https://www.eurostar-ostrava.cz/panorama-3

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies