Philips 8500

Přetiskujeme zprávu společnosti TP Vision:

Společnost Philips TV & Sound uvedla na český trhu novou sérii 8500 označenou jako Performance Series. Televizory této řady se vyznačují vyváženým poměrem cena/výkon. Nabízejí divákům ty nejžádanější televizní atributy za rozumnou cenu – rozlišení 4K, podporu HDR, chytré funkce, třístranný Ambilight a široký výběr úhlopříček. K dostání jsou již nyní od 16 990 Kč.

Zaměřeno na většinového diváka

Společnost Philips TV & Sound zaznamenala velký úspěch s loňaskou řadou Performance Series 7304, která se stala nejprodávanější řadou televizorů Philips roku 2019. V letošním roce na ni navazuje série 8500. Jedná se o střední třídu televizorů, která nabízí ve své cenové hladině vysokou obrazovou kvalitu, nejžádanější funkce a technologie. Představuje ideální volbu pro zákazníky, kteří hledají výhodný televizor na pomyslném středu mezi těmi nejnižšími řadami na jedné straně a špičkovými OLED přístroji na straně druhé.

Televizory Philips 8500 nabízí:

  • · Rozlišení 4K
  • · Direct LED podsvícení
  • · Široký barevný gamut 90 %
  • · Maximální svítivost 400 nitů
  • · Obrazový procesor P5, který vylepšuje výslednou kvalitu obrazu z jakéhokoli zdroje
  • · Podporu HLG, HDR10, HDR10+ a Dolby Vision
  • · Technologii Micro Dimming PRO, která optimalizuje kontrast na základě okolního osvětlení
  • · Systém Natural Motion, který zajišťuje plynulý obraz i při scénách s rychlým pohybem
  • · 20W zvuk a podporu formátu Dolby Atmos
  • · DTS Play-Fi – propojený audio ekosystém v celém domě
  • · Třístranný Ambilight
  • · Chytré funkce a aplikace operačního systému Android TV ve verzi 9 (Pie)

Nadstandardní LCD televizor

Společnost TP Vision vybavila sérii 8500 těmi nejlepšími technologiemi, které pro tento rok v oblasti LCD televizorů nabízí. Podsvícení Direct LED společně s technologií Micro Dimming PRO zajišťují perfektní homogenitu podsvícení. Díky podpoře většiny hlavních formátů HDR, jako je HLG, HDR10, HDR10+ a Dolby Vision, si diváci vychutnají dokonalý kontrast, ve kterém se neztratí ani ty nejjemnější detaily, ať už v jasně osvícených nebo naopak temných scénách. O vylepšení obrazu z jakéhokoli zdroje se již tradičně stará patentovaný obrazový procesor P5 z dílny TP Vision.

Díky podpoře funkce platformy DTS Play-Fi bude možné mezi sebou bezdrátově propojit nové televizory a audio výrobky Philips. Uživatel tak v domácnosti snadno vytvoří jednoduše ovladatelný audio systém pro streamování hudby složený z více produktů.

Hráče konzolových her jistě potěší informace o velmi slušném input lagu 20 ms, který dovoluje si vychutnat rychlé akční, závodní či sportovní hry s téměř nepostřehnutelným zpožděním mezi reakcí ovladače a televizoru.

U této série nemůže chybět tradiční konkurenční výhoda televizorů Philips – Ambilight v třístranném provedení, který jedním z nejčastějších důvodů ke koupi televizoru právě této značky.

Široký výběr produktů

Všechny modely Performance Series zaujmou již na první pohled svým elegantním designem a zpracováním. Televizory budou k dostání ve třech provedeních. Modely řady 8505 a 8535 jsou vyrobené v základním matném stříbrném designu rámečku a stojanu. Speciální provedení modelu 8545 bude mít rámeček a stojan chromovaný.

Zatímco modely 8505 a 8545 budou mít základní ovladač s ovládacími prvky na jedné straně, ovladač série 8535 bude mít na straně druhé také QWERTY klávesnici pro snadnější zadávání textu.

Performance Series nabízí široký výběr úhlopříček – 43, 50, 58 a 65 palců se středovým otočným stojanem, a 70 a 75 palců s nožičkami po stranách, které zajišťují větší stabilitu. Většina televizorů je k dostání již nyní, a to již od 16 990 Kč.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies