SONY VPL-VW760ES

Přetiskujeme zprávu společnosti Altei: 

Společnost Sony představuje tři nové projektory určené pro domácí kino, které nabízejí skutečně dokonalý divácký zážitek ve 4K HDR rozlišení. Nové vysoce výkonné modely, právě uváděné na český trh, jsou vybaveny zobrazovacími prvky SXRD s nativním rozlišením 4K, zaručujícími dech beroucí kvalitu obrazu.

Společnost Sony vybavila svou řadu projektorů pro High-End domácí kino třemi novými vysoce výkonnými modely, které přidávají domácímu zážitku k nativnímu 4K rozlišení i HDR (High Dynamic Range). Projektory, které byly nedávno představeny na výstavě IFA 2017 a nyní jsou prezentovány pro český trh, jsou navrženy tak, aby umožnily .lmovým fanouškům zažít doma špičkovou obrazovou kvalitu, na jakou nedosáhnou mnohá "velká” kina. Všechny modely nabízejí vysoce kontrastní a detaily nabitý obraz díky špičkovým SXRD zobrazovacím prvkům společnosti Sony. V kombinaci s digitálním procesem “Reality Creation”, působivou technologií převzorkování na vyšší rozlišení, která využívá jedinečný algoritmus Sony pro perfektní mapování obrazových bodů, máte k dispozici vždy dokonale ostrý obraz.

Třemi novými modely jsou


• Prémiový projektor VPL-VW760ES s laserovým zdrojem světla v kompaktním provedení /*, který patří k naprosté špičce v kategorii 4K HDR projektorů

• Univerzální VPL-VW360ES se široce nastavitelnými parametry obrazu, vhodný pro promítání obsahu z různých zdrojů

• Projektor VPL-VW260ES, který přináší dokonalý a autentický 4K HDR obraz a přitom zůstává na přijatelné cenové úrovni

 * Délka 496 mm, což je rozměr o 40% menší než u současného vlajkového modelu VPL-VW5000ES s laserovým světelným zdrojem. 

Pro zajištění projekce libovolného obsahu v HDR nabízí kromě režimu HDR10, což je standardní formát HDR pro UHD, také formát HLG (Hybrid Log Gamma) užívaný pro vysílání a online obsah. "Všechny tyto modely jsou navrženy tak, aby přinášely našim zákazníkům co nejreálnější skutečnost", řekl Thomas Issa, produktový manažer společnosti Sony Professional Solutions Europe. "Všechny tři právě uvedené 4K HDR projektory, od cenově efektivního VPL-VW260ES až po prémiový model VPL-VW760ES, mají úchvatnou kvalitu obrazu. Takže, ať už diváci sledují nejnovější akční .lm nebo sportovní událost, pocíťují skutečné ponoření se do tohoto obrazového zážitku.”

Model VPL-VW760ES vytváří úžasné snímky pomocí laserového zdroje světla se světelným tokem 2.000 lumenů pro velkolepý a stabilní jas obrazu. Použitá technologie zajišťuje vysoký dynamický kontrast s novou regulací úrovně světelného zdroje, která se přizpůsobuje jasu scény v reálném čase, takže jasné scény vypadají živější a tmavší scény mají zase větší hloubku. Řešení “Triluminos” vytváří širší barevný rozsah než standardní projekční systémy s více tóny a texturami a technologie “Motion.ow” reagujena scény s rychle se pohybujícími objekty, stabilizuje obraz a zabraňuje rozmazání apixelizaci. Díky kompaktní velikosti (délka 496 mm) lze projektor snadno nainstalovat i napolici nebo jej zavěsit pod strop. Laserový zdroj světla také usnadňuje údržbu, protože není třeba měnit lampu. Laserový světelný zdroj má životnost až 20 000 hodin **.
** Závisí na provozních podmínkách.

Všestranný VPL-VW360ES umožňuje divákům zažít krásy 4K HDR se světelným tokem 1.500 lumenů. Nejenže nahrazuje starší model VPL-VW320ES, ale přináší i další nové technologie a vlastnosti pro reprodukci ještě realističtějších snímků, včetně pokročilého řízení clony pro zajištění dynamického kontrastu 200.000 : 1 a paměti k nastavení rozměru a polohy obrazu pro přizpůsobení poměru stran jakéhokoli obsahu.

Model VPL-VW260ES přináší 4K HDR zážitek jako mnohem nákladnější projektory. Se světelným tokem 1.500 lumenů zahrnuje mnoho vlastností vyšších dvou modelů, včetně nativních zobrazovacích prvků 4K SXRD, “Reality Creation” a “Triluminos”, takže uživatelé získají skvělý a věrný obraz v cenově přijatelné hladině. VPL-VW360ES i VPL-VW260ES přicházejí v černé a prémiové bílé barvě, aby je bylo možno využít v různých prostředích. Jejich kompaktní velikost, dvojnásobný zoom a velký rozsah nastavení korekce osy objektivu usnadňují jejich instalaci.

Více na www.altei.cz 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies