Bowers Wilkins PX7 Carbon

Přetiskujeme zprávu společnosti Eurostar Ostrava:

V posledních 12 měsících zažíval Bowers & Wilkins nevídaný úspěch s vlajkovou lodí bezdrátových sluchátek B&W PX7. Tato sluchátka s adaptivním rušením okolitého hluku nabízí nesrovnatelnou kombinaci dechberoucí kvality zvuku, chytrých funkcí a výjimečného pohodlí. Díky těmto vlastnostem získala tato sluchátka nespočet ocenění a doporučení po celém světě.

Rok 2020 znamená, mimo jiné, také 10. výročí od uvedení prvních sluchátek Bowers & Wilkins na trh, a sice ikonického modelu P5 – průlomového modelu, který okamžitě změnil očekávání zákazníků ohledně konstrukce, designu a kvality zvuku v kategorii špičkových, prémiových sluchátek.

Nyní nastal ten správný moment, abychom oslavili tento obrovský úspěch uvedením modelu PX7 Carbon Edition. Navrženy jsou tak, aby zdůraznili průkopnictví modelu PX7 v použití karbonových vláken pro posílení jejich kompozitní konstrukce. Tato nová edice se vyznačuje vysoce kvalitním černým karbonovým provedením navozujícím ještě výjimečnější vzhled odkazující na zářnou historii sluchátek Bowers & Wilkins beroucích inspiraci z legendárního modelu P5.

Chytrý design, chytré funkce.
PX7 Carbon Edition sdílí ty samé prověřené specifikace jako již existující modely PX7. Především, nabízí Opravdový Zvuk, tedy maximální rozlišení při zachování úplné neutrality a tonálního vyvážení. Cílem je reprodukovat hudbu tak, jak to zamýšlel sám její autor a to bez ohledu na to, zda máte funkci potlačení okolitého hluku zapnutou, nebo vypnutou. Podmanivá zvuková scéna sluchátek PX7 Carbon Edition je výsledkem specifikací, které využívají věhlasné 43.6mm měniče – speciálně designované, vyvíjené a vyladěné světově uznávaným týmem inženýrů Bowers & Wilkins odpovědným také za legendární reprosoustavy série 800 Diamond – které se používají v tak uznávaných profesionálních prostředích, jakými jsou například hudební studio v Abbey Road a Skywalker Sound.

Pro zachování kvality zvuku podporují PX7 Carbon Edition také nejnovější bezdrátové kodeky včetně nedávno uvedeného Bluetooth aptX s Adaptivní technologií, umožňujícím bezdrátový přenos hudby ve vysokém rozlišení ve streamovací kvalitě 24-bit/48kHz.

Hodně úsilí ve vývoji modelu PX7 Carbon Edition bylo věnováno designu hlavového mostu a konstrukci držáků mušlí; jako je tomu u všech sluchátek PX7, i tyto jsou vyrobeny z polymeru zesíleného pomocí uhlíkových vláken pro zajištění nízké hmotnosti ale zároveň vysoké tuhosti. Paměťová pěna použitá na výrobu náušníků zajišťuje nově zaváděné pasivní potlačování okolitého hluku. Co se týče aktivního potlačení okolitého hluku, tak adaptivní technologie PX7 Carbon Edition je schopná inteligentně vyhodnocovat zvuky na pozadí okolitého prostředí a vhodně k tomu zvolit odpovídající typ a úroveň potlačení tohoto typu rušení.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies