Marantz NR1200

Přetiskujeme zprávu společnosti BaSys CS:

Moderní stereofonní komponent s vestaveným systémem HEOS.

Štíhlý stereofonní síťový receiver se skvělým detailním zvukem ve vysokém rozlišení, uložený do kompaktního šasi, to je nový Marantz NR1200. Díky plně diskrétní konstrukci zesilovače a s proslulým zvukem, je NR1200 ideální pro náročné milovníky hudby, kteří žádají jak vynikající kvalitu hudby, moderní možnosti streamování, tak i digitální konektivitu.

Znamenitého zvukového otisku, typického pro Marantz, bylo dosaženo rozsáhlými poslechovými testy a přísným laděním expertů Marantz. NR1200 vás obklopí muzikálním zvukem bez ohledu na zdroj hudby, který se rozhodnete poslouchat.

Bez pohledu na váš hudební vkus, Marantz NR1200 vždy dodává vámi požadovaný výkon ze svého zesilovače z diskrétních součástek s koncovým stupněm s oddělenými výkonovými zesilovači pro pravý a levý kanál. Síla 2x 75W si hladce poradí s širokou škálou reprosoustav, na kterých bude znít vaše hudební sbírka skvěle a s rafinovaným zvukem Marantz.

Kromě analogových linkových vstupů RCA, z nichž jeden je speciálně určen pro přímé připojení gramofonu s přenoskou MM, disponuje NR1200 také vstupy digitálními, včetně pěti HDMI nejnovějšího standardu 2.3 s podporou 4K UHD videa a obsahu s vysokým dynamickým rozsahem. HDMI vstupy se dokonce samy přejmenují podle toho, jaký zdrojový komponent je k nim připojen.

Po aktualizaci firmware (konec roku 2019) NR1200 také umožní připojení BT bezdrátových sluchátek. Pozdě v noci tedy nebudete rušit sousedy hlasitou reprodukcí přes reprosoustavy, anebo paralelním provozem sluchátky vykompenzujete nedostatečnou citlivost sluchu jednoho z diváků.

Marantz NR1200 je dalším z členů rodiny Marantz sdílející společnou platformu HEOS, která umožňuje pohodlné streamování z nepřeberného množství zdrojů včetně oblíbeného Tidalu. Dvojice reproduktorových terminálů A a B může napájet buďto hlavní pár (při použití propojení bi-wire), nebo lze druhý výstup B alternativně použít pro zásobování druhého páru reprosoustav v jiné místnosti.

Marantz NR1200 bude k dispozici od října 2019 v obvyklém provedení Black, resp. SilverGold za doporučenou cenu 18000Kč.

Více na www.marantz-hifi.cz 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies