Hegel H600

H600 je náš referenční integrovaný zesilovač. Se svými 303 watty v 8 ohmech, damping faktorem 4 000 a schopností zvládat reprostoutavy s 2 ohmy dokáže výkonová část našeho nejlepšího integrovaného zesilovače s jistotou a lehkostí ovládat jakýkoli model reprosoustav na trhu. H600 e duální mono konstrukce, čímž se co nejvíce přibližuje parametrům a výkonu dvou mono zesilovačů. Může se také pochlubit nejmodernějším předzesilovačem s extrémně přesným ovládáním hlasitosti, stejným které se nachází v našem referenčním zesilovači Hegel P30A. Veškeré elektronické obvody jsou navrženy interně a vždy používáme pouze ty nejkvalitnější komponenty. To nám dává bezprecedentní kontrolu nad procesem zesílení. Když to zkombinujeme s naší technologií SoundEngine2, zůstává zvukový signál, který je co nejblíže původní nahrávce. Výsledkem je nesmírně široká a hluboká zvuková scéna s neuvěřitelným dynamickým rozsahem a ohromujícím ovládáním basů. Tento zesilovač odhalí všechny detaily a nuance v hudbě a jediné, co musíte udělat vy, je připojit pár opravdu kvalitních reproduktorů dle vlastního výběru.

D/A převodník H600 má dokonalou konstrukci jenž nabízí čistou věrnost zvuku bez jakéhokoli problému s  převzorkováním. DAC má  velký vyhrazený napájecí zdroj, který zajišťuje nekontaminovaný a stabilní výkon a je stíněný tlustou ocelovou deskou, takže nedochází k žádnému rušení další elektronikou uvnitř zesilovače. Výsledkem je špičkový D/A převodník s neuvěřitelným rozlišením a plynulostí. Šasi je pro celkový lepší zvukový výkon vyrobeno z hliníku. Obsahuje extra bytelné spodní šasi a horní kryt s průduchy vyfrézovanými ve dvou vrstvách pro větší tuhost a dostatečné proudění vzduchu. Velké hliníkové nožičky s designem proti poškrábání zajišťují vynikající stabilitu a snížené vibrace, zatímco vysoce kvalitní RCA konektory a optimalizované umístění analogových a digitálních konektorů poskytují méně šumu a lepší oddělení kanálů. Velké ovládací knoflíky jsou vybaveny dotykovým ovládáním, takže ovládání tohoto zesilovače je snadné a intuitivní. Mají také velmi příjemný hmatový pocit, takže každé nastavení je potěšením.

Hegel H-600

Ve společnosti Hegel věříme, že skvělý zvuk by neměl být na úkor snadného použití. To je důvod, proč H600 nabízí obsáhlý seznam možností streamování. Podporuje streamování UPnP, Spotify Connect (čeká), Airplay 2, Tidal Connect a Roon Ready (čeká). Toto je však pouze začátek. Tento vysoce pokročilý streamovací engine zajistí, že zesilovač bude vždy aktuální s nejnovějšími možnostmi pro streamování vaší hudby. H600 je také vysoce přizpůsobitelný, aby vyhovoval jakémukoli prostředí. Všechny digitální vstupy kromě USB mají smysl signálu. To znamená, že jakékoli zařízení připojené k těmto vstupům může probudit zesilovač a nastavit jej na správný vstup. Navíc lze hlasitost omezit tak, aby vyhovovala vašim preferencím maximální hlasitosti. S naší funkcí dálkového ovládání můžete naprogramovat zesilovač tak, aby byl ovládán běžnými televizními dálkovými ovladači, eliminuje potřebu používat dva dálkové ovladače a usnadňuje všem členům domácnosti získat skvělý zvuk televizoru. Většinu vstupů lze také nastavit jako pevný vstup domácího kina na vysoké úrovni, což usnadňuje kombinaci H600 s prostorovými přijímači nebo zařízeními pro více místností. Stejně jako u streamování bude v budoucnu k dispozici více funkcí. Tyto aktualizace firmwaru jsou samozřejmě vždy zdarma a zesilovač je nainstaluje automaticky po jejich spuštění, takže váš H600 bude vždy aktuální.

Zesilovač se může pochlubit velkým množstvím analogových a digitálních připojení pro různé zdroje zvuku. Jsou zde dva páry True Balanced XLR vstupů a dva páry RCA vstupů. Na digitální přední straně je vybaven síťovým portem LAN, vstupem USB 32/384 (s podporou DSD256/DoP), třemi optickými vstupy, koaxiálním vstupem a skutečným 75ohmovým vstupem BNC. Pro analogové výstupy nabízí dvojici RCA výstupů s pevnou úrovní a dvojici RCA výstupů s proměnnou úrovní. Navíc poskytuje BNC digitální výstup s pevnou úrovní skutečných 75 ohmů. H600 je extrémně schopný a skvěle znějící zesilovač. Je vysoce univerzální a poskytuje špičkový zvuk a snadné použití, to vše ve vysoce kvalitním a minimalistickém pouzdře, které se hodí do každého stylu interiéru. Hegel H600 je také rozbočovač pro vaši digitální hudbu, domov pro všechny vaše připojené zdroje se zvukem vhodným do domů.

Hegel H-600

SPECIFIKACE 
Výstupní výkon: 2 x 303 W/8 Ohm, Dual Mono
Minimální zatížení: 2 ohmy
Analogové vstupy: 2 x symetrický (XLR), 2 x nesymetrický (RCA)
Digitální výstupy: 1 x koaxiální (BNC) S/PDIF - 24/192
Dgitální vstupy: 1 x koaxiální (BNC) S/PDIF - 24/192, DSD64 (DoP), MQA 8x, 1 x koaxiální (RCA) S/PDIF - 24/192, DSD64 (DoP), MQA 8x, 3 x optické S /PDIF - 24/96, MQA 8x, 1 x USB -32/384, DSD256 (DoP), MQA 8x, 1 x síť - 24/192, DSD64, MQA 8x 
Linkové výstupy: 1 x fixní (RCA), 1 x variable (RCA)
Streamování: AirPlay 2, Roon Ready (nevyřízeno), Tidal Connect, UPnP
Formáty streamování: MP3, WAV, FLAC, ALAC, AIFF, DSF, DFF, AAC, PCM, MQA, Ogg
Frekvenční odezva: 5Hz-100kHz
Odstup signál/šum: více než 100dB
Přeslech: lepší než -100dB
Zkreslení: menší než 0,005% @ 50W 8 Ohmů 1kHz
Intermodulace: méně než 0,01% (19kHz + 20kHz)
Faktor tlumení: více jak 4000 (hlavní výkonový výstupní stupeň)
Rozměry: 71 x 430  x 445 mm
Hmotnost: 22 kg

Hegel H-600

Doporučená cena 10.500/11.495/12.500 GBP/EUR/USD

Hegel H-600

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies