Hegel H-190v

Loni to bylo z jedné strany (viz odkaz níže), nyní přichází novinka z opačné strany spektra 

Na velikosti záleží | HEGEL - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

Hi-Fi Voice & Hegel (první je test předchůdce "bez v"):

Hegel H190 - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

Hegel H390 - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

Hegel Viking - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

Hegel HD30 - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

Hegel H90 - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

Hegel H160 - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

Hegel H360 - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

Hegel H-190v

Není to tisková zpráva, ale slova výrobce ano: Hegel má kořeny v hluboké lásce k hudbě a vždy směřoval k výrobě zesilovačů, které uspokojí různorodé potřeby hudebních nadšenců, bez ohledu na typy reprosoustav, hudební preference nebo scénáře použití. Mezi funkce H190v patří možnosti streamování, nový výkonný DAC, výstup na sluchátka, integrace do chytré domácnosti a špičkový MM phono předzesilovač. Od streamování hudby až po nostalgické objetí analogového vinylu se H190v bez problémů integruje s nesčetnými zdroji zvuku, což zajišťuje, že váš hudební zážitek zůstane věrný vašemu individuálnímu vkusu a preferencím.

H190v je důkazem Hegel odkazu excelence v designu integrovaného zesilovače. H190v, evoluce oblíbeného zesilovače H190, představuje vrchol výkonu, kultivovanosti a přizpůsobivosti. H190v, umístěný jako základní kámen naší řady integrovaných zesilovačů, vychází vstříc audiofilům, kteří hledají komplexní řešení bez kompromisů. H190v vyroben s pečlivou pozorností k detailu a minimalistickou estetikou, sídlí v robustním ocelovém šasi zdobeném elegantním hliníkovým předním dílem a knoflíky, dostupnými v klasické černé i nedotčené bílé. Navzdory svému nenápadnému exteriéru skrývá H190v pokladnici pokročilých funkcí.

Hegel H-190v

Pod svým povrchem se H190v pyšní impozantními specifikacemi. S výkonem 150 W třídy AB při 8 Ohmech, tlumícím faktorem 4000 a robustním toroidním transformátorem spárovaným s prémiovými výstupními tranzistory poskytuje tento zesilovač směs výkonu a přesnosti, která uchvátí vaše smysly. H190v, vylepšený vyhrazeným napájecím zdrojem pro předzesilovač a sekce DAC, zajišťuje nedotčené zvukové prostředí, kde je každá hudební nuance vykreslena s maximální přesností a kontrolou a nabízí chuť špičkové sofistikovanosti za pozoruhodně rozumnou cenu.

Díky začlenění špičkového phono předzesilovače umožňuje H190v uživatelům přímo připojit gramofony s MM kazetami a využít tak detailní a rozsáhlý zvukový podpis připomínající náš uznávaný phono předzesilovač V10. Pro ty, kteří hledají osobní zážitek z poslechu, je H190v vybaven vyhrazeným 6,3 mm sluchátkovým výstupem vybaveným vysoce kvalitním zesilovačem schopným napájet i ta nejnáročnější sluchátka. Streamovací možnosti H190v dále vylepšují jeho všestrannost, s podporou AirPlay, Spotify Connect, Roon Ready a DLNA/UPnP, čímž se jakýkoli prostor přemění na bezproblémové centrum pro objevování hudby.

Hegel H-190v

H190v, vysoce přizpůsobitelný, aby vyhovoval jakémukoli prostředí, nabízí funkce, jako je omezení hlasitosti a kompatibilita dálkového ovládání s běžnými TV dálkovými ovladači, což zjednodušuje ovládání pro všechny členy domácnosti. Pokročilí uživatelé si mohou užívat IP ovládání pro bezproblémovou integraci se systémy chytré domácnosti od předních značek jako Control4, Crestron a Savant. Ať už jste milovník vinylů, nadšený streamovací nadšenec nebo prostě někdo, kdo si libuje v pohlcující síle zvuku s vysokou věrností, Hegel H190v je dokonalým společníkem, který poskytuje bezkonkurenční zážitek z poslechu, který předčí očekávání. Více než jen integrovaný zesilovač představuje H190v kompletní audio řešení, pečlivě vytvořené pro ty, kteří netouží po ničem jiném než po „více hudby“.

Hegel H-190v

SPECIFIKACE
Audio vstupy: 1x koaxiální digitální RCA, 1x USB typ B, 1x kabelový Ethernet, 3x optický Toslink, 1x symetrický XLR, 1x MM phono, 2x nesymetrický RCA
Audio výstupy: 1x nesymetrický RCA (pevný), 1x nesymetrický RCA (variabilní), reproduktorové terminály kompatibilní se 4 mm banánky
Výkon: 2x 150 W (8 Ω)
Vstupy pro streamování: AirPlay, DLNA/UPnP, Roon Ready, Spotify Connect
Frekvenční odezva: 5 Hz – 100 kHz
Poměr signálu k šumu: > 100 dB
Přeslechy: méně než -100 dB
Zkreslení: <0,01 % @ 50 W, 8 Ω, 1 kHz
Intermodulace: <0,01 % (19 kHz + 20 kHz)
Faktor tlumení: >4000 (hlavní výkonový výstupní stupeň)
Spotřeba energie: <0,5 W v pohotovostním režimu
Barva: černá nebo bílá
Rozměry: 430 mm x 410 mm x 120 mm
Hmotnost: 14,2 kg

Hegel H-190v

Hegel H-190v

Doporučená cena: 3.250/3.795/4.200/94.990 GBP/EUR/USD/CZK (ceny jsou vždy pouze orientační, konkrétní koncová cena v daném místě záleží na lokálním DPH a dalších ekonomických faktorech jako cena dopravy, clo..)

Hegel H-190v

Hegel H-190v

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies