2023 11 13 new voix 1

Přetiskujeme zprávu showroomu VOIX:

Showroom VOIX má nový kabát. Zákazník si v něm snadno a rychle porovná nejmodernější řešení z oblasti audio a cinema techniky

Specialista v oblasti audio a cinema techniky VOIX představil výsledek několikaměsíční rekonstrukce svého unikátního showroomu. Prostor je nyní perfektně připravený pro příchozí zákazníky, tak aby každý vystavený produkt mohl být okamžitě prezentován, a to navíc v různých variantách audiovizuální techniky pro rezidenční i komerční objekty.

Nový design unikátního obchodu a showroomu VOIX na ploše téměř 600 metrů čtverečních v centru Prahy, který nabízí nejširší výběr prémiové audio a video techniky nejvýznamnějších značek a také komfortně zařízené poslechové místnosti, byl slavnostně představený ve středu večer 18. října. Audiofilové a milovníci prémiových audio a cinema značek, kteří se při této příležitosti sešli, měli možnost prozkoumat novou podobu jednotlivých částí obchodu, kterou vytvořilo architektonické studio Modest Artificials (Studio MA).

„Původní stav showroomu nás velmi limitoval zejména v oblasti elektroinstalace a jejího dimenzování v rámci prostoru,” uvedl Jan Hanuš, obchodní ředitel společnosti. „Zároveň už nesl výrazné známky opotřebení, kterých si zákazník možná na první pohled nevšiml, ale my jsme cítili, že je čas s tím něco udělat.”

2023 11 13 new voix 2

Ukázat na jednom místě maximum toho, co VOIX dělá

Hlavním cílem bylo zajistit pro zákazníky co nejpříjemnější maloobchodní zážitek, tak aby bylo možné na jednom místě ukázat maximum toho, co VOIX dělá. To se podařilo. Dnes mohou členové týmu VOIX odprezentovat na jednom místě různé varianty audiovizuální techniky pro rezidenční i komerční objekty, od kompaktních reproduktorů na cesty přes moderní ozvučení k televizi až po ozvučení větších komerčních prostor.

Důležitým aspektem realizace je představení prémiových televizí širokého spektra úhlopříček napříč všemi předními značkami. V kombinaci se zapojením produktů top audio značek vzniká nevšední nákupní zážitek pro každého návštěvníka showroomu.

„Obecně bychom si přáli, aby byl VOIX vnímán jako ‚místo‘, kam si zajdete vybrat prémiovou televizi a víte, že na jednom místě porovnáte ta nejzásadnější řešení, která trh nabízí. V tom je náš prostor zajisté výjimečný, protože žádné další takové místo v ČR nenajdete,” zdůraznil Jan Hanuš. A vyjádřil přesvědčení, že se díky tomu VOIXu podaří oslovit i zákazníky, kteří ho dosud vnímali pouze jako audio obchod a že dostane příležitost podělit se s návštěvníky o zkušenosti svých specialistů s moderním řešením technologií v domácnosti.

Nově tedy prostor působí útulněji, ale zároveň je perfektně připravený na příchozí zákazníky. Každý vystavený produkt může být okamžité prezentován, jednotlivé zóny v showroomu mají svůj konkrétní účel a jsou koncipovány tak, aby se v nich každý zákazník cítil příjemně a mohl se věnovat pouze audiovizuálnímu zážitku, pro který si přišel.

2023 11 13 new voix 3

Spolupráce s designéry

VOIX na nové podobě obchodu spolupracoval se Studiem MA. Jak vysvětlil Jan Hanuš, tým VOIX měl jasnou vizi, jak se má prostor chovat a jak se v něm má zákazník cítit, ale potřeboval ji zhmotnit do fyzické podoby. Právě s tím architektonické Studio MA významně pomohlo.

„Hned z prvních návrhů vykrystalizovala stávající podoba, kterou jsme v čase ladili tak, aby splňovala naše specifické potřeby. Hlavní důraz jsme kladli na funkčnost celého prostoru a jeho flexibilitu, zejména pak na vytvoření nových úložných prostor. Těch v novém prostoru vzniklo opravdu hodně, ale zároveň jsou skryté tak, aby zákazníka nevyrušovaly,” vysvětlil Jan Hanuš.

Kromě toho pomohlo Studio MA zakomponovat do prostoru obchodu také požadavky na elektroinstalaci, akustiku, skladování zboží a další důležité aspekty. Výsledku významně pomohlo, že s architekty a interiérovými designéry, a to především se Studiem MA, VOIX spolupracuje dlouhodobě. „Společně máme za sebou i před sebou velké množství realizací, a tak už vzájemně dobře chápeme potřeby druhé strany a vždy se snažíme najít cestu k co nejlepšímu výsledku pro koncového uživatele. Tím jsme v tomto případě my, ale ve většině ostatních případů je to náš společný klient, kterému jsme pokaždé připraveni naslouchat a najít pro něj nejlepší možné řešení,” uzavřel Jan Hanuš.

O VOIX
Unikátní obchod a showroom v Dušní ulici na Praze 1 na ploše téměř 600 m2, který nabízí prémiovou audio a cinema techniku nejvýznamnějších světových značek jako je Bang & Olufsen, Sonos, Devialet, KEF, Bowers & Wilkins, Sony, Loewe, Dynaudio nebo Samsung, dále šest akusticky upravených poslechových místnosti a mnoho dalšího. Specialisté VOIXu také navrhují a zajišťují komplexní instalace audio a video techniky nejen pro byty či domy, ale i komerčních prostorů jako jsou restaurace, kavárny, bary nebo galerie.
VOIX, Audio&Cinema, Dušní 3, Praha 1.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies