Kooperace v hifi

Sigmund Freudenberger (1745 – 1801, autor obrazu výše) a důkaz kooperací dohod spoluprací - v tomto případě na trhu s dobytkem výše, níže (autor Marsyas) Héra (nejvyšší bohyně manželka Dia) a (její nevlastní dcera) Aténa asi 5. st. před Kristem - jak vidíte moc se toho za ta staletí a tisíciletí nezměnilo. A to ani za poslední měsíc Hi-Fi kooperace - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení a HiFi kooperace, aneb stalo se včera - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení nezměnilo. Do "ekonomického HiFi  zpravodajství" patří občas i méně radostné zprávy Nejaktuálnější zprávy ze světa hifi -17% zaměstnanců - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení , ale do současnosti - nyní je tu ta "Wiim krabička zadarmo" tak možná čtěte dál..

hera a atena by Marsyas

Ruce si aktuálně podali britský Musical Fidelity s WiiM Streaming - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení a Vím, že je to plus - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení + WiiM Pro Plus - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení aktuálně Malý a přesto mohutný - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení nejaktuálněji WiiM Pro Plus - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení s výsledkem:  Musical Fidelity M2si Stream, Musical Fidelity M3si Stream, Musical Fidelity M5si Stream a Musical Fidelity M6si Stream jsou nyní bez příplatku k dispozici se  streamovacím řešením značky WiiM (spadá pod Linkplay Technology). Viz obrázky:

Musical Fidelity + Wiim

„Dlouho jsme hledali řešení streamování, které neohrozí náš špičkový hardware a kvalitu zvuku. Z vlastní zkušenosti a výzkumu víme, že WiFi a Bluetooth jsou problémem v audiofilském zesilovači kvůli RF a RF rušení. Naše produkty jsou navíc navrženy a vyrobeny tak, aby vydržely desítky let, byly snadno opravitelné a využívaly co nejvíce diskrétních součástek a obvodů. Proto bylo logickým rozhodnutím spolupracovat s jedním z předních poskytovatelů streamovacích zařízení, která mají nejlepší software a lze je díky své velikosti snadno kombinovat s našimi zesilovači. To dává zákazníkovi to nejlepší z obou světů.“
Heinz Lichtenegger, CEO Musical Fidelity

Musical Fidelity + Wiim

A rakouská matka Musical Fidelity, snad by šlo říci i koncern Audio Tuning Vetrieb GmbH, je doma distributorem Wiim, kruh se uzavírá - pozn. redakce

Musical Fidelity + Wiim

Doporučené ceny: EUR/CZK
Musical Fidelity M2si Stream: 1.099/24.990 (aktuální akční sleva 899/20.990)
Musical Fidelity M3si Stream: 1.399/34.990 (aktuální akční sleva 999/23.990)
Musical Fidelity M5si Stream: 1.999/49.990
Musical Fidelity M6si Stream: 2.699/64.990

Musical Fidelity + Wiim

Ještě před uzavřením této dohody Wiim: "Origin Acoustics , přední výrobce architektonických zvukových a elektronických řešení, s potěšením oznamuje strategické partnerství s WiiM , globální technologickou značkou, která poskytuje vysoce kvalitní zážitky z chytré domácnosti prostře"dnictvím přístupného připojení AI. produkty. Společnosti Origin Acoustics a WiiM spojily své síly, aby společně vyvíjely špičkové produkty řady WiiM Professional CI Series, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly rezidenčním i komerčním zakázkovým instalacím."

Wiim

Wiim

Wiim

Wiim

Myslíte, že je kooperacím (jen v našem Hi-Fi světě) tenhle týden konec? Ale kdeže: Společnost Harman Professional Solutions (zahrnuje značky JBL Professional, AKG, Martin, AMX, Soundcraft, BSS Audio, Crown, dbx Professional a Lexicon Pro)  je strategická obchodní jednotka společnosti Harman International, 100% dceřiné společnosti Samsung Electronics - aktuálně ohlásila akvizici francouzské společnsoti FLUX Sofware Engineering - průkopníka ve zpacování a analýze zvuku. Francouzský firma FLUX byla založena v roce 2006 současným generálním ředitelem Gaëlem Martinetem za účelem vytváření intuitivních a inovativních softwarových nástrojů pro audio. Nyní její portfolio čítá asi 20 produktů celosvětově využívých  profesionály v mnoha aplikacích. No tak teď už je to Harmanu, pardon Samsungu.

FLUX Harman

Daniel Herz Maria

Daniel Herz Maria

A to (zvukově) nejlepší nakonec (Maria ve dvou verzích s až 500 W do 4 Ohm - na obrázcích nad/pod odstavcem), v listopadu letošního roku byla podepsána jedna "feel flops" (označující stav ve kterém se člověk ocitá při vykonávání činnosti jenž ho baví) dohoda. Nechme termíny z psychologie tady je to o poslouchání hudby -  Beach Boys rok 1971 Feel Flows (Remastered) - YouTube a "feel flops" (muž jménem, ne firma) MARK LEVINSON (švýcarsko-italská společnost Daniel Herz) podepsal smlouvu s britsko-irským dovozcem VAL HiFi ("boutique HiFi Brands") - tak nechť se jeho dílo šíří.

Daniel Herz Maria

Daniel Herz Maria

"Maria 800 je nezbytná pro vytvoření nejlepších hudebních systémů na světě, které jsou definovány jako bi-amplifikované." říká o svém posledním díle génius našeho oboru Mark Levinson

Daniel Herz Maria

Daniel Herz Maria

MARK LEVINSON, kterého považujeme za "absolutní úroveň" schopností v našem oboru zrovna před 2 dny oslavil 77. narozeniny - narozen 11.12.1946 (víte třeba že mu vděčíme i za špičkové ozvučení aut? i když dnešní chválené ozvučení aut značky Lexus - to je už firma Mark Levinson), tak se k jeho práci v brzké době vrátíme.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies