Rotel RMB-1578MKII

Přetiskujeme zprávu společnosti BaSys CS:

Rotel s potěšením oznamuje představení dvou dlouho očekávaných vícekanálových výkonových zesilovačů pro domácí kino: RMB-1585MKII a RMB-1587MKII.

Tyto výjimečné zesilovače jsou ztělesněním hrdého dědictví a nesou tradici značky Rotel, jakožto pečlivého tvůrce zesilovačů třídy AB, které splňují očekávání nejvyšších standardů kvality.

Zesilovač třídy AB RMB-1587MKII

Model RMB-1587MKII poskytuje zesílení ve třídě AB o výkonu 155 wattů na kanál osmi ohmovým reprosoustavám při současném buzení všech sedmi kanálů. S impedancí 4 ohmy zesilovač dosahuje až 250 wattů na kanál a ve dvoukanálovém režimu dokonce ohromujících 335 wattů na kanál.

Zesilovač napájí dvojice vysoko proudých toroidních transformátorů vlastní výroby, které zásobuji celkem 8 velmi účinných velkokapacitních úložných kondenzátorů. Takto vytvořený bohatý rezervoár energie představuje celkovou kapacitu 120 000 uF. Architektura napájecího zdroje dodává basům hlubokou, kontrolovanou a bohatou energii i když je zesilovač zatížen nejnáročnějšími reproduktorovými soustavami. RMB-1585MKII navazuje na modernizovanou konstrukční architekturu MKII společnosti Rotel, která zahrnuje optimalizaci obvodů a součástek napájecího zdroje a zesilovacích stupňů, aby díky oddělení signálových cest poskytoval přesný a čistý zvuk se zanedbatelným zkreslením.

Pohodlné automatické přepínání mezi vstupy XLR a RCA zajišťuje kompatibilitu s jakýmkoli AV procesorem, nebo výstupem předzesilovače přijímače domácího kina a vstup/výstup 12V dálkové spouště poskytuje jednoduché ovládání napájení. O optimální chlazení RMB-1587MKII pečují čtyři termostatem řízené, mimořádně tiché, ventilátory s proměnnou rychlostí.

RMB-1587MKII je k dispozici v černé a stříbrné barvě.

Zesilovač třídy AB RMB-1585MKII

RMB-1585MKII je navržen tak, aby do pěti kanálů poskytoval bezkonkurenční zvuk s klasickým proprietárním zesílením od Rotelu ve třídě AB. Zesilovač bez námahy dodává 210 wattů na kanál do 8 ohmů a působivých 340 wattů na kanál při 4 ohmech při provozu všech kanálů současně. Při buzení 2 kanálů zesilovač vyniká ještě více a dosahuje úžasných 440 Wattů na kanál, což zajišťuje optimální distribuci výkonu i při extrémních podmínkách zatížení.

Pro produkci kontrolovaných a hlubokých basů a zároveň jemných a detailních středů a výšek používá RMB-1585MKII dvojici předimenzovaných toroidních transformátorů vlastní výroby a 8 vysoce účinných velkokapacitních úložných kondenzátorů s celkovou kapacitou 120 000 uF, Zesilovač navazuje na modernizovanou konstrukční architekturu MKII společnosti Rotel, která zahrnuje optimalizaci obvodů a součástek napájecího zdroje a zesilovacích stupňů, aby díky oddělení signálových cest byl jeho zvuk detailní a přesný.

Na zadním panelu zesilovače se nachází přepínač, který umožňuje snadnou volbu konfigurace jako 3kanálového s podporou režimu Bi-Amp kanálů 1+2 a 4+5. Když je aktivován Bi-Amp, kanály 1+2 automaticky využívají zdrojový vstup #1 a kanály 4+5 automaticky využívají zdrojový vstup #5, což umožňuje samostatné napájení do oddělených svorek reprosoustav do sekce pro vysoké a nízké kmitočtové pásmo. Tato jedinečná konfigurace zajišťuje přesné směrování signálové cesty a efektivní oddělení vysokofrekvenčního (HF) a nízkofrekvenčního (LF) reproduktoru. Výsledný zvuk zvyšuje rozlišení a poskytuje reproduktorům ještě vyšší zvukový výkon.

Pohodlné automatické přepínání mezi vstupy XLR a RCA zajišťuje kompatibilitu s jakýmkoli AV procesorem, nebo výstupem předzesilovače přijímače domácího kina a vstup/výstup 12V dálkové spouště poskytuje jednoduché ovládání napájení.

O optimální chlazení RMB-1585MKII pečují čtyři termostatem řízené, mimořádně tiché, ventilátory s proměnnou rychlostí.

RMB-1585MKII je k dispozici v černé a stříbrné barvě.

Doporučené ceny
• RMB-1585MKII 100 000Kč
• RMB-1587MKII 110 000Kč

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies