Rotel MKII

Přetiskujeme zprávu společnosti BaSys CS:

Rotel představil nový upgrade

několika modelů z oblíbené řady 14, kterými jsou integrované zesilovače A10MKII, A11MKII a CD přehrávač CD11MKII.

Vylepšení všech tří modelů je založeno na výměně důležitých součástek a nové topologii zapojení, která přidá rozlišení a detaily při zachování příznivé ceny.

Aktualizované A11MKII a CD11MKII navazují na velmi úspěšnou sérii Tribute na jejíž vývoji se podílel zesnulý Ken Ishiwata. Nové výrobky se snaží být ještě lepší než předchůdci, zároveň zůstávají věrné Kenově konstrukční filozofii a s hrdostí vzdávají hold vice než 40 letému odkazu pana Ishiwaty.

“Od založení v roce 1961 Rotel neustále investuje do inovací výrobků a technologií” říká výkonný ředitel Rotelu Peter Kao, který představuje již třetí generaci potomků původního zakladatele firmy. “Jako rodinný podnik máme ideální předpoklady a je naším trvalým osobním závazkem, být dodavatelem velmi výkonných a hodnotných výrobků, které v našem vlastním výrobním závodě stavíme podle nejpřísnějších standardů kvality.”

Integrovaný zesilovač A10MKII

Integrovaný zesilovač A10MKII pracující ve třídě AB o výkonu 2 x 50W (8 ohmů) obsahuje korekční Phono předzesilovač pro přenosky Moving Magnet společně se třemi analogovými vstupy RCA. Je napájen toroidním transformátorem vlastní výroby a robustními filtračními kondenzátory. A10MKII obsahuje vice než 67 nových součástek ve stupni napájení a zesílení, což vedlo k lepšímu rozlišení detailů. Přiložený IR dálkový ovladač umožňuje přesné nastavení hlasitosti v analogové doméně a výběr zdrojového vstupu. Na předním panelu je také ovládání basů, výšek a vyvážení kanálů, plus 3.5 mm výstupní konektor pro sluchátka. Na zadním panelu se nachází jeden pár šroubovacích reproduktorových terminálů, duální výstup 12 V dálkové spouště a volič automatického vypínáni.

Integrovaný zesilovač A11MKII

Integrovaný zesilovač A11MKII třídy AB o výkonu 2x50W (8 ohmů) je vylepšená verze mimořádně úspěšného modelu A11 Tribute a nabízí Phono předzesilovač pro přenosky Moving Magnet, tři analagovové zdrojové vstupy RCA, plus konektivitu Bluetooth s podporou kodeků aptXTM HD a AAC. Verze MKII má také koaxiální a optický digitální vstup pro připojení digitálních zdrojů s rozlišením až 24bit/192kHz.

DA převodník Texas Instruments PCM5102A 32bit/384kHz je jedním z 22 důležitých komponentů, kterými byly vylepšeny obvody zpracování digitálních dat. Výsledkem je výraznější prostor a rozlišení. Dodávaným dálkovým ovladačem lze motoricky nastavit požadovanou hlasitost a vybrat zdrojový vstup. Na čelním panelu se také nachází tónové korekce basů a výšek společně s vyvážením kanálů, plus 3.5 mm konektor pro sluchátka. Zatímco vzadu je jeden pár šroubovacích reproduktorových svorek, dva výstupy dálkové spouště 12 V a přepínač automatického vypínání v nepřítomnosti signálu.

Přehrávač kompaktních disků CD11MKII

CD přehrávač CD11MKII nahrazuje stávající model CD11MKII a v návaznosti na DA převodník TI PCM5102A 32bit/384kHz obsahuje také vice než deset dalších nových komponentů.

CD mechanika s plynulým pohybem zakladače disků, LCD displej, intuitivní ovládací prvky a dodávaný dálkový ovladač jsou pojistkou jednoduchého nastavení a obsluhy přístroje. Snadné propojení s vašim audiosystémem lze uskutečnit pomocí RCA výstupu. Koaxiální digitální výstup umožňuje použít CD11 MKII jako CD transport. Pomocí vstupu 12 V pro dálkové spouštění a rozhraní RS232 se přehrávač bezproblémově začlení do nadřazeného systému ovládání domu.

Všechny modely jsou dostupné v černém, nebo stříbrném provedení.

Doporučené ceny
• A10MKII 14000Kč
• A11MKII 17000Kč
• CD11MKII 14000Kč

Dostupnost
Výrobky budou celosvětově dostupné od srpna 2023

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies