MartinLogan Motion

MartinLogan, renomovaný lídr v oblasti špičkové audiotechniky, s potěšením představuje očekávanou řadu Motion® Foundation®, novou řadu produktů, která nově definuje cenovou dostupnost a zároveň zachovává závazek značky k nekompromisnímu zvukovému zážitku. Řada Motion® Foundation®, navržená s cílem zaujmout nové zákazníky a uspokojit začínající audiofily, přináší proslulé vysoce výkonné technologie MartinLogan na dosah, nabízí výjimečnou hodnotu a pohlcující zvukový zážitek.

Reproduktory MartinLogan jsou již dlouho oceňovány pro svou pozoruhodnou artikulaci, detaily a realismus v jakémkoli prostředí. S řadou Motion® Foundation® představuje společnost mimořádnou řadu reproduktorů, které využívají exotické technologie tenkých vrstev a řízeného rozptylu, čímž vytvářejí jedinečné a výjimečné poslechové zážitky, které se v tomto odvětví vyskytují jen zřídka.

Allan Tarrant, senior viceprezident společnosti MartinLogan, sdílí své nadšení z řady Motion® Foundation®: "Řada Motion® Foundation® mění pravidla hry pro společnost MartinLogan a svět špičkového audia. Jsme nadšeni, že můžeme nabídnout výjimečný zvukový zážitek za cenu, která je dostupná širšímu publiku. Tato řada otevírá nové možnosti pro začínající audiofily a umožňuje jim pozvednout jejich poslechové zážitky a vychutnat si bezkonkurenční čistotu, detail a přesnost, které definují značku MartinLogan již více než 40 let."

Řada Motion® Foundation® představuje přelomový skládaný výškový reproduktor Obsidian Motion® Gen2 S. Tento technologický zázrak poskytuje výkon, který bez námahy překonává běžné výškové reproduktory. Důmyslným skládáním tenkého filmového materiálu dosáhla společnost MartinLogan větší plochy v kompaktním prostoru, což má za následek neuvěřitelnou detailnost a čistotu, která oživí váš oblíbený obsah s pozoruhodným realismem.

Řízený rozptyl je charakteristickou vlastností řady Motion® Foundation®. Tato technologie optimalizuje akustiku místnosti a minimalizuje škodlivé vlivy běžně spojené s umístěním reproduktorů. Soustředěním zvuku do poslechového prostoru zajišťuje společnost MartinLogan větší flexibilitu, čistotu a lepší možnosti umístění bez ohledu na uspořádání místnosti.

"Řada Motion® Foundation® představuje pro společnost MartinLogan významný milník," říká Andrew Lindsey, produktový manažer společnosti MartinLogan. "Věříme, že umožníme širšímu publiku zažít skutečný High Fidelity zvuk. Využili jsme naše 40leté zkušenosti s konstrukcí a inženýrstvím, abychom pečlivě zdokonalili každý aspekt těchto reproduktorů a dosáhli tak nejlepšího možného výkonu. Takové odborné znalosti se u této řady produktů běžně nevidí. Každý detail byl pečlivě propracován tak, aby poskytoval mimořádný zvukový zážitek za úžasnou cenu."

Vlnovod Folded Motion® dále vylepšuje řízený rozptyl výškového reproduktoru S Gen2 Folded Motion® a obklopuje poslechový prostor výjimečnými detaily a přesností. Díky tomu, že řada Motion® Foundation® zamezuje odrazům v místnosti, které narušují výkon, poskytuje konzistentnější zvuk v širším prostoru pro sezení a vytváří tak pohlcující zvukový zážitek pro všechny posluchače.

Řada Motion® Foundation® obsahuje nové hliníkové středotónové a basové měniče, které využívají technologii trickle-down z ceněných řad Motion® XT a Motion® společnosti MartinLogan. Tyto vysoce výkonné měniče maximalizují čistotu, detaily a výkon a zajišťují poutavý a strhující poslech.

K pozoruhodnému zvukovému výkonu této řady dále přispívá středový kanál Motion® Foundation® s 2,5pásmovou konstrukcí Anti-Lobing, která minimalizuje změny tonality běžně se vyskytující u 2pásmových konstrukcí středového kanálu bez větších nároků na skříň obvykle spojovaných s 3pásmovými konstrukcemi. Výsledkem je přívětivější rozměr pro nábytek, jasnější dialogy a vyšší přesnost, což posluchačům umožňuje plně se ponořit do oblíbeného vícekanálového obsahu.

"Řada Motion® Foundation® představuje vyvrcholení rozsáhlého výzkumu a vývoje," vysvětluje Lindsey. "V souladu s přístupem, který jsme použili u našich prémiových produktů řady Motion® XT a Motion®, zohledňuje řada Motion® Foundation® anechoická měření, testování v místnosti a poslechové testy naslepo, jejichž výsledkem je řada reproduktorů, která nastavuje vysoká měřítka výkonu a hodnoty v rámci své třídy."

Řada MartinLogan Motion® Foundation® zahrnuje čtyři nové modely, dva podlahové, dva regálové a jeden středový kanál.

 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies