soulution 757

Přetiskujeme zprávu společnosti soulution:

Předzesilovač 757 odhaluje plný potenciál a krásu analogových desek se všemi jejich jemnými tónovými variacemi, dynamikou, muzikálností a rafinovaností, přičemž hudební signál zůstává nedotčen. Reprodukuje věrné hudební detaily a vytváří trojrozměrný, prostorový zvuk, který přináší skutečný a emocionální požitek z poslechu. Soulution 757 má frekvenční rozsah od 0 do 2 MHz (při úrovni -3 dB) a udávaný poměr S/R 180 dB mezi 20 Hz a 20 kHz. To prakticky znamená, že šum je nepostřehnutelný a neměřitelný.

Nový předzesilovač 757 lze připojit k MC/MM přenoskám, k optickým přenoskám DS Audio a k přímým výstupům na páskové hlavy. Uživatelsky volitelné křivky pro vinyl a pro páskové hlavy zajišťují dokonalé nastavení přehrávání všech analogových desek.

Inovativní vstupní stupeň zlepšuje odrušení běžného módu bez snížení šumového výkonu a umožňuje optimalizovat impedanci zakončení odporovou a kapacitní zátěží podle požadavků připojeného prvku. To podle konstruktérů zajišťuje, že se na vstupech neztratí žádný detail hudebního signálu.

V případě čistě analogového přehrávacího systému lze předzesilovač 757 deemphasis připojit k výkonovým zesilovačům bez předzesilovače nebo regulátoru hlasitosti mezi nimi. Zesílení (-60 dB až +80 dB) lze nastavit v krocích po 1 dB na požadovanou úroveň a velmi rychlý a ultraširokopásmový push pull výstupní stupeň třídy A (20 MHz/- 3 dB, 1,5 A). Stejně jako model 727 je i model 757 velmi schopný řídit výkonové zesilovače pomocí dlouhých propojovacích kabelů.

Nový předzesilovač 727 má o 20 dB nižší šum než jeho předchůdce. Šířka pásma je 20 MHz, což snižuje fázové chyby ve zvukovém pásmu. Separace kanálů byla zvýšena o 30 dB a zkreslení bylo sníženo na neměřitelně nízkou úroveň.

Výsledkem je širší a hlubší zvuková scéna s větším množstvím vzduchu kolem nástrojů a interpretů. Vyšší rozlišení se snoubí s realističtější muzikálností. V reprodukci nízkých tónů je ještě větší váha a autorita, zatímco nejmenší detaily jsou vyřešeny s větší jemností, uvádí Soulution.

Úroveň šumu při ovládání hlasitosti se podařilo výrazně snížit. Model 727 má na palubě dva ovladače hlasitosti. Jeden ovladač hlasitosti z vysoce přesných kovových fóliových rezistorů pro co nejnižší úroveň šumu a druhý ovladač hlasitosti s PGA pro nastavení hlasitosti bez kliknutí.

Výstupní stupeň třídy A s nízkým zkreslením a ultraširokým pásmem (20 MHz/- 3 dB, 1,5 A) umožňuje předzesilovači 727 řídit výkonové zesilovače pomocí dlouhých propojovacích kabelů. Stabilní napájecí zdroje bez šumu jsou pro referenční předzesilovač klíčové. Potřebná napětí jsou generována vysoce účinným spínaným napájecím zdrojem a rychle spínanými DC/DC regulátory, po nichž následují místní lineární regulátory s velmi nízkým šumem.

Výroba bude zahájena až ve čtvrtém čtvrtletí roku 2023.

Maloobchodní cena modelu 727 je 55 000 eur a za příplatek 9 500 eur bude Soulution instalovat vstup pro gramofon. Prodejní cena modelu 757 je stanovena na 65 000 eur.

 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies