HANA Umami Blue

Přetiskujeme zprávu společnosti ALTEI:

Nový model HANA-Umami Blue, který ztělesňuje skutečný smysl pro synergii, kombinuje základní složky modelů Umami Red a Hana ML, které si vydobily svou oblibu u audiofilů a vytváří nový standard hudebního výkonu a pořizovací ceny.

HANA UB je nové rozšíření řady elektrodynamických (MC) gramofonových přenosek 華 , neboli „HANA" vyráběných ručně v Japonsku. HANA je synonymem pro „brilantní a nádherné", což výstižně charakterizuje zvukový projev těchto přenosek. Přenosky vyrábí společnost Excel Sound Corporation a celosvětovou distribuci zajišťuje tokijská firma Youtek. Vrchní designér přenosek  Hana pan Maseo Okada vytváří nové měřítko výjimečného zvuku a hodnoty. HANA nyní tedy s touto novinkou dodává celkem 9 modelů MC přenosek, z nichž pět vypadá úplně stejně, dvě další se liší na první pohled mosazným plátkem na horní montážní plošce těla přenosky a dvě Umami pak nastavují laťku hodně vysoko v snadno rozeznatelné červené a modré barvě. Jinak se ovšem jedná zcela novou konstrukci počínaje tělem přenosky - Auricle™, jenž přispívá velmi výraznému potlačení nežádoucích rezonancí. Hrot z přírodního diamantu na chvějce z bóru je tentokráte typu MicroLine a je konstruován tak, aby byl schopen zachytit i ty nejjemnější detaily drážky pro zobrazení maximálního frekvenčního rozsahu. Nejen excelentní měď použitá na vinutí, ALNICO permanentní magnet, ale i využití kryogenního procesu potom posunuje sonické vlastnosti přenosky ještě výše. Typicky japonská přesnost výrobního zpracování zaručuje kvalitu, kterou ocení každý milovník analogového zvuku. A co že je vlastně Umami /o?o'mämē/ ? Toto japonské podstatné jméno označuje pátou chuťovou kategorii po slané, sladké, kyselé a hořké. Umami oficiálně zavedl v roce 1908 japonský chemik Kikune Ikeda-san, je to ta velmi příjemná nebo lahodná chuť na patře, synergický efekt, který vede k vyšší intenzitě chuti.

HANA UB se vyrábí pouze s nízkým výstupním napětím a impedancí ( 0,4 mV / impedance 8Ω ),  frekvenční rozsah je 15-50 000 Hz a hmotnost 10,8 g.  

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies