Sonos Pro

Přetiskujeme zprávu značky SONOS:

Sonos představil službu Sonos Pro, novou flexibilní nabídku softwaru jako služby (SaaS/Software as a Service), která podnikům a firmám usnadní přehrávání skvělého zvuku ve všech svých provozovnách. Nová kategorie produktu, tedy služba založená na předplatném, zahrnuje jednoduchý řídicí panel pro vzdálenou správu systému na více místech, komerčně licencovanou hudbu, personalizovanou podporu a další. Služba bezproblémově spolupracuje se všemi stávajícími produkty Sonos, aby zaplnila jakýkoli prostor pohlcujícím zvukem. Sonos Pro je k dispozici ve Spojených státech od 18. dubna 2023, další trhy budou následovat.

„S návratem spotřebitelů do kamenných obchodů a restaurací se provozovatelé snaží využívat hudbu, vizuální prvky a vůně k vytvoření smyslového zážitku, který buduje emocionální spojení se zákazníky,“ říká Patrik Spence, generální ředitel značky Sonos. „Zaznamenali jsme velmi výrazný organický nárůst prodejů právě do komerčních prostor, protože podniky investují do zvukových řešení, aby své zákazníky zaujaly, což pro nás představuje obrovskou příležitost. Abychom lépe porozuměli potřebám podniků a komplexnosti komerčního zvuku, testovali jsme různé funkce ve stovkách podniků a jsme hrdí na to, že můžeme dodat jednoduché řešení, které bylo od začátku navrženo tak, aby vyhovovalo potřebám těchto posluchačů.“

Přeneste Sonos zážitek do byznysu
Sonos vedle svých špičkových reproduktorů nyní poskytuje jedinečnou nabídku softwaru určenou pro provozovny. Typická zvuková řešení určená pro podniky vyžadují komplexní sadu produktů a nástrojů, nyní ale mohou podniky svůj zvuk zefektivnit pomocí Sonos Pro. „Hudba je základem pro vytvoření atmosféry a udržení zákazníků, kteří se stále vracejí,“ řekla Audra Kinsley, viceprezidentka a generální ředitelka Sonos Professional. "Služba Sonos Pro byla navržena tak, aby napomohla značkám posílit jejich vize a styl prostřednictvím zvuku, s nástroji pro správu obsahu a vytváření odlišných zvukových zážitků, které u zákazníků rezonují."

• Ovládejte a monitorujte odkudkoli: Odemkněte přizpůsobenou aplikaci Sonos a možnosti vzdálené správy, včetně webového řídicího panelu, který firmám umožní prohlížet a spravovat aktivity napříč všemi svými lokály. Využijte přednastavené playlisty, nastavení administrátorských oprávnění, delegování přístupu na důvěryhodné zaměstnance a přístup k prémiové podpoře na vyžádání odkudkoli.
• Nalaďte dokonalý tón svého provozu: Užijte si exkluzivní přístup k Sonos Backgrounds, komerčně licencované hudební službě s obsahem od nezávislých umělců, nebo snadný přístup ke streamovacím službám třetích stran, jako je Mood Mix, Soundtrack Your Brand nebo Rockbot, a vytvořte pro své zákazníky rozpoznatelný zvuk v každém provozu.
• Užijte si ten nejlepší zvuk: Vyplňte každý prostor čistým, vyváženým a detailním zvukem Sonos s promyšleným hardwarovým designem a intuitivním ovládáním, které může nabídnout jen Sonos.
• Přizpůsobte systém svým potřebám: Vybavte své provozovny kompaktními chytrými reproduktory nebo jejich kombinací na více různých místech – protože jde o Sonos, všechny produkty spolu komunikují. Rozšiřujte systém o další reproduktory a upravujte své předplatné dle růstu firmy.

Sonos Pro je k dispozici za 35 $ měsíčně za jednu provozovnu.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies