SONOS Ray

Sonos rozšiřuje řadu soundbarů a představujte nový kompaktní reproduktor Ray s působivým zvukem navzdory své velikosti. Posluchači tak mají další možnost, jak se propojit se svým oblíbeným obsahem v té nejvyšší kvalitě. Stejně jako všechny ostatní reproduktory Sonos přináší i nejnovější soundbar skvělý zvuk pro televizi, filmy a další obsah za cenu dostupnější širšímu okruhu spotřebitelů. Sonos Ray bude k dispozici od 7. června za 7 890 Kč.

Sonos Ray, 7 890 Kč
“Z našich domovů se stala kina, fitness studia, herní centra a další místa pro zábavu díky éře streamování obsahu nejen pro televizi, hudbu a filmy,” říká Patrick Spence, generální ředitel Sonos. “Ray usnadňuje zážitek z poslechu díky své kompaktní velikosti a působivému zvuku.”

Sonos Ray: Zvuk, který vás dostane

Ray posouvá laťku domácí zábavy o něco výš, a to díky novým akustickým inovacím, které poskytují vyvážený zvuk, čisté dialogy a výrazné basy.

Zvuk vyplňující místnost: Na míru vyladěné vlnovody promítají zvuk od stěny ke stěně a pokročilé zpracování přesně umisťuje zvukové efekty v místnosti, abyste se stali součástí příběhu.
Precizní vyvážení zvuku: Patentovaná technologie proti zkreslení vytváří dokonale vyvážené basy, zatímco na míru vytvořená akustika přesně harmonizuje vysoké a středopásmové frekvence.
Vyladěno k dokonalosti: Stejně jako všechny reproduktory Sonos i Ray byl vyladěn zvukovými mistry Sonos z oblasti hudby a filmu. Technologie Trueplay přizpůsobí zvuk jedinečné akustice vašeho prostoru, takže váš obsah zní vždy tak, jak by měl.

Vylepšený poslech: Funkce Vylepšení kvality řeči zajistí ještě výraznější dialogy, takže vám neuteče ani slovo, zatímco funkce Noční zvuk sníží intenzitu hlasitých zvukových efektů, abyste doma nikoho nerušili.
Kompaktní design: Nezáleží na tom, zda Ray umístíte na svůj televizní stolek nebo do něj, jeho kompaktní design sedne každému prostoru.
Udržitelný zvuk: Ray je zabalen do dosud nejudržitelnějšího obalu ze 100% recyklovatelného papíru.

Sonos přináší do prvotřídní kategorie domácích kin dostupnější soundbar vhodný pro první sestavu domácího kina nebo k rozšíření multi-room systému v domácnosti. Nový Ray je kompatibilní se všemi oblíbenými streamovacími službami, takže si můžete vychutnat filmy, hudbu a mnohem více s jednoduchým nastavením – stačí jen zapnout aplikaci Sonos a během pár minut začít poslouchat. Ovládejte Ray pomocí svého dálkového ovladače, aplikace Sonos, Apple AirPlay 2 i dalšími způsoby. Přidejte pár reproduktorů Sonos One do systému domácího kina a nastavte prostorový zvuk nebo připojte soundbar do svého multi-room systému k dalším Sonos reproduktorům.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies