Roon partners

Společnost Roon, inovativní platforma pro správu, vyhledávání a streamování hudby, oznámila působivou nabídku více než 25 nových zařízení Roon Ready a Roon Tested od zvukových značek, jako jsou Arcam, Astell&Kern, Bluesound, JBL, Mission, Rotel a další. Kromě toho značka přivítala 5 nových partnerů, včetně britských průkopníků v oblasti reproduktorů Mission, jejichž nový all-in-one hi-fi systém LX Connect je testován systémem Roon. Mezi další nové partnery patří dánské značky Argon Audio a Avik a serverové společnosti Silent Angel a Zidoo (představující tři 4K UHD multimediální přehrávače, které jsou Roon Ready).

Všechna zařízení Roon Ready, testovaná a certifikovaná společností Roon, integrují přizpůsobené verze streamovací technologie RAAT společnosti Roon přímo do svých zařízení a umožňují tak bezproblémovou integraci se systémem Roon. Zařízení Roon Ready jsou automaticky vyhledávána a hlásí své schopnosti, takže Roon může odesílat obsah v nejvyšší kvalitě zvuku, kterou podporují, bez ohledu na typ přehrávaného souboru. Všechna zařízení Roon Ready lze seskupit pro přehrávání ve více místnostech a vytvořit tak vysoce výkonný domácí audiosystém bez ohledu na značku nebo možnosti funkcí.

Mezi novými zařízeními, která jsou nyní Roon Ready, je nyní sedm zařízení Astell&Kern kompatibilních s Roon, včetně nejnovějších přenosných audio přehrávačů Astell&Kern SE200, SE180 DAP a KANN ALPHA. Nový Arcam ST60 je vůbec první specializovaný audio streamer s vysokým rozlišením a MQA, zatímco Bluesound Soundbar+ je audiofilský soundbar s Roon Ready. K 75. výročí založení společnosti JBL přidala značka Harman model JBL SA750, moderní retro zesilovač třídy G s možností streamování.

Roon nyní poskytuje největší a nejvýkonnější ekosystém pro poslech hudby ve vysokém rozlišení na nejširší škále audio zařízení. Roon spolupracuje s nejrůznějšími audio produkty, jako jsou síťové streamery, D/A převodníky, bezdrátové reproduktory, all-in-one systémy a A/V receivery - v cenách od 100 do 100 000 dolarů.

Společnost Roon neustále zdokonaluje a přidává funkce, aby zlepšila uživatelský komfort svého softwaru. Mezi nové aktualizace systému Roon 1.8 patří zcela přepracované zobrazení "Verze", které usnadňuje porovnávání různých edic oblíbených alb v naší vlastní hudební knihovně, Qobuzu a Tidalu. Ať už uživatel hledá rozšířenou edici s bonusovými skladbami, nebo si chce poslechnout ještě kvalitnější verzi, Roon mu to umožní na několik kliknutí.

Novinkou v softwaru je také jedna z nejžádanějších funkcí od komunity Roon: nativní ovládání systému Roon ze smartphonu, a to i při zamčené obrazovce. Uživatelé mají nyní přístup k základním ovládacím prvkům (přehrávání, přeskakování, pozastavení, ovládání hlasitosti) nativně z jakéhokoli zařízení se systémem iOS a také z několika zařízení se systémem Android - aniž by museli přecházet do aplikace Roon Remote. Bylo také implementováno ovládání gesty pro uživatele systému iOS.

Dalšími aktualizacemi vydanými v průběhu léta jsou Daily Mixes - šest nových personalizovaných denních playlistů založených na historii poslechu TIDAL a Qobuz; přepracované prostředí TIDAL s top žebříčky a výběry zaměstnanců; a vylepšené rozhraní vyhledávání s prediktivním automatickým dokončováním (napříč umělci, alby, skladbami, žánry, skladateli a kompozicemi), které ještě více usnadňuje a zrychluje cestu k hudbě.

Roon nyní spolupracuje s téměř 200 audio značkami - včetně celosvětově uznávaných jmen jako Bowers & Wilkins, Denon, Devialet, KEF, Harman, McIntosh a Naim Audio - a podporuje více než tisíc jednotlivých produktů.

Úplný seznam partnerských značek Roon a všech dostupných zařízení Roon Ready a Roon Tested najdete na adrese: roonlabs.com/partners.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies