RUSS ANDREWS Clarity 2.0

Russ Andrews Accessories založil v Kendalu ve Velké Británii Russ Andrews v roce 1986. Zrodil se z nespokojenosti s nedostatečným výkonem mnoha, i velmi drahých, Hi-Fi systémů a touhy dostáhnout skutečného hudebního požitku z nahrávek. Pokud je nám známo, byli úplně první společností, která dodala komerčně dostupný audiofilský síťový kabel ve (hifimilovné) Velké Británii, využívající jedinečných vlastností tkaného kabelu Kimber Kable k opětovnému oživení schopností Hi-Fi komponentů vytvářet hudbu. Od té doby firma vyvinula řadu produktů pro zlepšení sítě, od PowerKords™ a SuperKords™ po vysoce účinné napájecí filtry, kondicionéry a vyvážené síťové zdroje. Bez ohledu na úroveň systému, který vlastníte, má společnost Russ Andrews na výběr specializované výkonné produkty pro audiofily, které vyhovují vašemu rozpočtu.

RUSS ANDREWS Clarity 2.0 

Čím se lišíme? (ptají se ti 2 na obrázku níže,  dnes tedy především ten vlevo)
Máme rádi Hi-Fi, ale milujeme hudbu! Hi-Fi je pro nás prostředkem k dosažení cíle – je to prostě ten nejpohodlnější způsob, jak si užít všechny potěšení z hudby v našich vlastních domovech. Ale až příliš často se setkáváme s tím, že Hi-Fi překáží hudbě tím, že produkuje „zvuk“, který postrádá základní muzikálnost a je jednoduše nezajímavý. Chceme poslouchat hudbu, ne Hi-Fi. To je důvod, proč veškeré naše testování produktů upřednostňuje poslech před měřením.

Russ Andrews Ray Kimber

Pravděpodobně jste si všimli, že prodáváme pouze jednu značku kabelu, KIMBER KABLE (říká ten vlevo, vlastně o tom vpravo). Důvod je jednoduchý: protože to funguje. A skvěle! Russ (vlevo  Andrews) se poprvé setkal s Rayem (vpravo Kimberem) a zjistil, jak efektivně jeho kabelový design vyřešil základní problémy kabeláže - již v roce 1985. Od té doby jsme výhradním distributorem KIMBER KABLE ve Velké Británii a zůstáváme přesvědčeni o nadřazenosti této produktové řady – proto používáme pouze Kimber Kable v našich napájecích kabelech.

RUSS ANDREWS Clarity 2.0

Na úvodním obrázku textu novinka Clarity Pro 2.0, zde nad textem její varianta s DC napájecím zdrojem. Clarity Pro 2.0 není síťový filtr ani zesilovač, ale generátor pole, který stabilizuje elektromagnetická pole. Návrháři vysvětlují, že to dělá prostřednictvím svých vlastních modulů Coherence Technology™ – to jsou komponenty, které generují pole v určitém vzoru a trvání. Sílu generovaného pole lze nastavit pomocí ovladače na přední straně jednotky.

RUSS ANDREWS Clarity 2.0

Nový Clarity Pro 2.0 je jedním z rodiny produktů nazývaných „generátory pole“. Nejedná se o síťový filtr nebo kondicionér (napětí), tyto generátory pole jsou navrženy tak, aby byly umístěny blízko vašeho systému a vyzařovaly předem naprogramované pole, aby se snížil účinek rozptýlených elektromagnetických polí.

RUSS ANDREWS Clarity 2.0

Clarity Pro 2.0 je dodáván v účelově navrženém ABS pouzdru, měl by být umístěn co nejblíže k hi-fi systému, na náhradní polici na stojanu nebo na horní části komponentů, pokud je tam místo. Jediným ovládacím knoflíkem na přední straně jednotky lze nastavit sílu efektu. Moduly Coherence Technology generují předem naprogramované pole specifického vzoru a trvání, přičemž nastavení řídí jeho sílu. Ladění se provádí sluchem a výsledek bude správný, když se hudba zaostří a zní „správně“. Je to velké vylepšení již tak úžasného Clarity Pro, které poskytuje klidnější atmosféru, díky níž je hudba uvolněnější a zábavnější.

 RUSS ANDREWS Clarity 2.0

SPECIFIKACE
Materiál pouzdra: odolné proti nárazu a ohni
Rozměry: 152 x 232 (včetně zásuvky a předního knoflíku) x 55 mm
Hmotnost: 500 g (bez zdroje)

RUSS ANDREWS Clarity 2.0

Doporučené ceny: (ceny jsou vždy pouze orientační, konkrétní koncová cena v daném místě záleží na lokálním DPH a dalších ekonomických faktorech jako cena dopravy, clo..)
Russ Andrews Clarity Pro 2.0 - £1.495
Russ Andrews Clarity Pro 2.0 with The Supplier DC - £1.944

RUSS ANDREWS Clarity 2.0

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies