Piega

Piega, švýcarská společnost pro konstrukci a výrobu špičkových reprosoustav - a "ti co to způsobili", v garáži v roce 1986 založili, druhá generace "rodinné firmy"  v době nové aplikace Piega Control App (o té to dnes je) níže (foto 2019)

Piega

kombinace obou fotografií (ještě níže TO NEJ co firma umí, 420kg Master Line Source za 4,300.000 Kč)

Piega

piega master line source

A teď už k jejich práci, vůbec ne špatné Piega Classic C40.2 - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení konkrétně k řadě reprosoustav WIRELESS Piega Premium 701 Wireless - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení a - Piega Premium 501 - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení řada Premium Wireless Gen2 Series čítá ještě regálovou repro 301. Plus je tu ještě Série ACE Wireless (Roon Ready sloupek ACE 50, regál ACE 30, ACE centr a ACE sub - pohromadě s Jamesem Bondem foto pod textem).

Piega ACE

APLIKACE PIEGA CONTROL
Nová aplikace PIEGA Control má nyní nové intuitivní uživatelské rozhraní a nové funkce. Kromě ovládání hlasitosti, výběru zdroje, měření místnosti a vestavěného ekvalizéru nyní aplikace PIEGA Control App nabízí také další nastavení pro příjemné filmové večery s přizpůsobitelným nastavením televizoru. Kromě toho byla rozšířena kompatibilita o bezdrátovou řadu Ace.

Piega App

EQUALIZER
Nový integrovaný ekvalizér umožňuje dokonale nastavit basy, výšky a vyvážení podle vlastních preferencí.

Piega App

VÝBĚR ZDROJE
Aplikace PIEGA Control vám poskytne přehled o všech vstupech, které jsou aktuálně připojeny k vašemu systému. Díky intuitivnímu rozhraní je přepínání mezi více zdroji hračka. Nový dodatečný režim výběru zdroje "AUTOMATIC" je exkluzivní pro řadu Ace Wireless, díky kterému je výběr zdroje ještě jednodušší!

Piega App

OVLÁDÁNÍ MÍSTNOSTI (obr. výše i níže)
Integrovaná, snadno použitelná funkce měření místnosti umožňuje snadno a efektivně korigovat negativní vlivy na podmínky v místnosti. Díky její přesné kalibraci lze výrazně zlepšit kvalitu zvuku a maximálně využít potenciál našich reproduktorových soustav.

Piega App

NASTAVENÍ TV
Pro dokonalý filmový večer lze v aplikaci PIEGA Control upravit další nastavení, která ovlivní pouze vybraný vstup (HDMI, optický nebo AUX). Pomocí nočního režimu můžete najít dokonalou rovnováhu mezi hlasitými akčními scénami a tichými dialogy. A samozřejmě pro milovníky basů lze intenzitu nízkých tónů ještě zvýšit pomocí funkce "Bass Boost", která zohledňuje i frekvence pod rozsahem basového ekvalizéru.

Piega App

Nová generace Piega Control App upgraduje všechny bezdrátové aktivní reprosoustavy Piega o nové funkce a možnosti nastavení. Je kompatibilní nejen s novou řadou Premium Wireless Gen2, ale také s předchozí verzí Premium Wireless a se systémy Ace Wireless. Bezplatná verze je dostupná v Apple App Store pro iOS zařízení a pro chytré telefony a tablety s Androidem v Google Playstore.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies