Chord BerTTi

Čertík Bertík je nedílnou součástí naší (pohádkové) historie https://www.ceskatelevize.cz/porady/1029236903-pohadky-na-prani/ ten úplně nový jménem BerTTi je od britských Chord Electronic (častého to návštěvníka stránek Hi-Fi Voice) https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/da-prevodniky-dac/2328-chord-hugo-m-scaler-hugo-tt-2 či https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/da-prevodniky-dac/1641-chord-dave a https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/zesilovace-vykonove/2611-chord-ultima-5 nebo https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/zesilovace-integrovane/2116-chord-cpm-2650 

Firma novinku prezentuje jako: BerTTi je plně symetrický 75W na kanál (do 8Ω) kompaktní výkonový zesilovač, ideální partner pro další komponentTTy série Table Top. 

Chord BerTTi

Nejdostupnější ULTIMA všech dob je dedikovaným partnerem pro Hugo TT a M Scaler (odkaz na jejich test v prvním odstavci).  Chord BerTTi je navržen, zkonstruován a ručně vyráběn v Anglii a přináší topologie poslední generace ULTIMA poprvé do řady Table Top (TT). BerTTi je perfektním partnerem pro Hugo TT 2 DAC/předzesilovač/zesilovač pro sluchátka a prο Hugo M Scaler digitální upscaler, vytvořený tři-krabicový systém přináší v malých rozměrech velké výkony.

Chord BerTTi

Něco končí (audi TT se loučí poslední stylovou edicí), něco začíná - Chord TT zesilovač těžící z nejnovější ULTIMA topologie dual-feed-forward. Skvělé rozšíření rozsahu ULTIMA špičkové technologie  Chord Electronics do zesilovače (cenové úrovně) BerTTi, procesu využívajícího pokročilou technologii korekce chyb, která monitoruje a okamžitě opravuje signály před koncovým stupněm pro udivující přesnost a bezkonkurenční věrnost zařízení s kompaktním chassis. Monitoruje totiž parametry elektrického a tepelného výkonu pro každé z výkonových zařízení MOSFET používaných v tomto pokročilém designu. Tento přídavný obvod tak přidává další vrstvu ovládání v topologii výkonových komponent, která snižuje všechny režimy zkreslení ve srovnání s běžnými vysoce kvalitními konstrukcemi zesilovačů.

BerTTi obsahuje symetrické i nesymetrické vstupy, vysoce kvalitní pozlacené reproduktorové výstupy a navíc 10 A IEC napájecí vstup. Mezi další funkce patří dva upravené napájecí zdroje pro zvýšený výkon a další pomocná napájecí lišta pro přední konec, která poskytuje dodatečné napětí pro pohon zakázkově vyrobených MOSFETů.

Chord BerTTi

BerTTi  vyroben v Británii, přináší novou generaci topologie ULTIMA, navržené zakladatelem značky Johnem Franksem i do cenově dostupné průlomové Table Top (TT) série. V kombinaci s rozlišovací schopností oceněného Hugo TT 2 DAC/předzesilovač, duo nabízí novou úroveň zvukového výkonu z malého systému. Přidání Hugo M Scaler upscaler, se schopností upscalovat zvuk na 705.6 kHz, 16x nativní rozlišení CD, dělá z nového tříboxového systému skutečnou špičku ve své třídě.

BerTTi-ho  kovové díly jsou precizně vyrobeny z masivního leteckého hliníku a je k dispozici v černé "Jett Black" nebo bílostříbrné "Argent Silver".

Chord BerTTi

SPECIFIKACE
Výstupní výkon: 75 W/8 Ω
Frekvenční odezva: 5 Hz-100 kHz +/- 0.5 dB
THD: 0.008%
Poměr signál-šum: 87 dB (A-vážené)
Vstupní Impedance: 100 kΩ Nesymetrický / Symetrický
Vstupní impedance: 0.78 V
Získ: 30dB
Rozměry: 59 x 235 x 256 mm
Hmotnost: 3.75 kg

Chord BerTTi

Doporučená cena: 3.995/4.995/5.250 GBP/EUR/USD

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies