Infigo Audio Method 6

Infigo Audio mladý výrobce zesilovačů, kabeláže a D/A převodníku z kanadské Britské Kolumbie se českým čtenářům už opakovaně představil https://www.hifi-voice.com/vsimli-jsme-si/3547-metodicke-indigo a https://www.hifi-voice.com/vystavy/axpona/4348-axpona-2023 . Vrcholem firemní nabídky jsou  mono koncové zesilovače Method 3 (250 Watt/4 Ohm), novinkou jejich stereo varianta Infigo Audio Method 6.

2 x 3 = 6, aneb slovy výrobce:
"Na základě monoblokových zesilovačů třídy A  Method 3 s hrdostí představujeme stereo zesilovač Method 6. S použitím oceňovaných obvodů Infigo Low Temperature Class A se tento zesilovač nepřehřívá, přestože je v menší skříni. Stejně jako jeho větší mono bratři má ovladač DCBA, který poskytuje velmi kontrolované, silné basy bez poklesu nízkých frekvencí."

Nízkoteplotní třída A se vyznačuje eliminací křížového zkreslení s ultra rychlou přechodovou odezvou. Díky tomuto vývoji zůstává zvuk působivý, ostrý a čistý, zatímco zesilovač zůstává na dotek chladný. V průběhu času nižší provozní teplota Low Temperature Class A maximalizuje životnost zesilovače.

Vrcholem vývoje zesilovačů Infigo Audio je firemní systém DCBA™,  neboli DC Bias Adjustment, vyrovnávající  výstupní stejnosměrnou úroveň bez omezení nízkofrekvenčního výstupu. Basová odezva je přesná, mohutná, s eliminací fázového zkreslení na nižších frekvencích díky odstranění kondenzátorů ve zvukové cestě. Nízkofrekvenční rozsah sahá až do 0 Hz se samostatným ochranným obvodem, který odpojí reproduktory, když úroveň stejnosměrného proudu v signálu dosáhne příliš vysoké úrovně.

Method 6 je dodáván ve stříbrném nebo černém předním a horním panelu, chladiče a zadní panel jsou v černém hliníku. Zakázkově vyfrézované chladiče z pevných bloků hliníku jsou zakřivené nejen kvůli estetice, ale také kvůli zamezení jakýchkoli mechanických rezonancí. Stejně jako všechna elektronika Infigo je pevná horní část odnímatelná, což umožňuje pohled na vnitřní obvody, které jsou chráněny průhledným krytem.

Výkon: 2 x 100 W RMS v třídě A do 8 Ohm
Šířka pásma: 0 Hz - 200 kHz (do 3 dB)
Vstup: XLR
Citlivost: 1,6 V RMS
Napětí: AC 120 V nebo 240 V volitelně, 50 nebo 60 Hz

Indigo Audio Method 6

Doporučená cena: 20.000 USD

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies