Esprit Audio

Francouzský výrobce kabelů Esprit Audio má v ČR nového dovozce, firmu Thrill Audio.

Esprit o sobě píší:

Od nahrávky až po vaše uši jste pečlivě vybrali zdroj, zesílení a reproduktory vašeho hi-fi systému. Abyste mohli využít všech kvalit a odhalit veškerou muzikálnost svého systému, vyvíjí Esprit již více než 20 let kabely s přesným cílem: zajistit přenos hudebního sdělení s co největší věrností původní nahrávky a s co nejplynulejší a nejpřirozenější artikulací, působící jako skutečný vektor muzikálnosti v srdci vašeho systému.

Každá řada kabelů představuje vyvrcholení metodického výzkumu vodičů a izolátorů, který Esprit průběžně provádí s cílem vytvořit co nejlépe fungující produkty, které byly v průběhu vývoje podrobeny nejnáročnějším testům a poslechům. Odborné znalosti a inovace společnosti Esprit (včetně vlastních konektorů) jsou rovněž podporovány neustálým dialogem se zákazníky při hledání nejhudebnějších řešení.

Profesionálové se shodují: Kabely Esprit bezkonkurenčně zvýrazní přirozené, harmonicky bohaté a dynamické vlastnosti vašeho hi-fi systému. Při poslechu odhalují všechny dosud netušené emoce audiofilské reprodukce zvuku ve výkonném a vyváženém systému. Kabely Esprit jsou k dostání výhradně u vybraných prodejců, kteří vám představí jejich podmanivou muzikálnost a navrhnou nejlepší řešení Esprit pro váš hi-fi systém.

Mohli bychom vám nabídnout nejkrásnější kabely na světě, které se třpytí a používají ty nejvzácnější šperkařské materiály. Ale naše klenoty nejsou vyrobeny proto, aby byly vidět, ale aby byly slyšet, nebo spíše aby nebyly slyšet, protože jejich tichost a neutralita jsou plodem našeho povolání, tedy koncipování a výroby přístrojů s vysokou věrností, tedy velmi vysokou přesností, a životností, která patří k nejlepším existujícím (někteří naši zákazníci používají stejné kabely již více než 25 let, aniž by je nechali modernizovat. Naším jediným požadavkem je, abychom respektovali hudební interpretaci a emoce, které přináší všem milovníkům koncertů a dalším audiofilům. Materiály, které testujeme před jejich odmítnutím nebo výběrem, jsou tu pouze proto, aby přenášely signál bez zkreslení, deformací nebo jiného znečištění jakéhokoli druhu. Každý nový kabel je po navržení jeho složité konstrukce podroben nemilosrdné kontrole ucha jeho tvůrce a bude ručně sestaven s kontrolou v každé fázi až do závěrečného testu pro ověření. Proto jsme se před více než 20 lety rozhodli nabídnout vám ty nejnenápadnější možné kabely, protože v našich očích (a hlavně v našich uších) záleží jen na hudbě.

Ideální vodič by měl mít následující odporovou charakteristiku: 0 µohm/cm
Vodiče, které používáme, jsou: stříbro: 1,59 µohm/cm a měď: 1,67 µohm/cm.
Vodiče, které jsme nezvolili, jsou: zlato: 2,35 µohm/cm a rhodium: 4,51 µohm/cm.

 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies