Genelec

Genelec píše: "Představujeme The Main Ones. Společnost Genelec uvádí na trh nový hlavní monitor 8381A s adaptivním bodovým zdrojem a podává o něm přehled. Vnímejte každý zvukový detail s novým hlavním monitorem Genelec 8381A Adaptive Point Source Main Monitor, který nabízí věrnou úroveň a dynamiku zvuku a ultraširokou odezvu v celém rozsahu. Osvoboďte způsob poslechu ve svém prostoru s dokonalým zobrazením v ose i mimo osu, na blízko i na dálku, díky charakteristikám bodového zdroje, které sahají až pod střední pásmo, a pokročilému přizpůsobení místnosti díky naší technologii Smart Active Monitoring (SAM) a softwaru Genelec Loudspeaker Manager (GLM).

Zachovejte si všechny výhody volně stojícího monitoru pro jednoduchou a bezproblémovou instalaci. Model 8381A je hlavní monitoring, jaký jste dosud neznali. Ideální pro aplikace s vysokou hladinou akustického tlaku ve středně velkých až velkých řídicích místnostech v profesionálních nahrávacích, mixážních a masteringových studiích a pro nejnáročnější poslechové aplikace s vysokou věrností.

Přesně na míru vaší místnosti

Díky interakci s naším softwarem Genelec Loudspeaker Manager (GLM) monitorovací systém 8381A inteligentně a optimálně přizpůsobuje svou odezvu monitorovací místnosti. Nabízí tak velkou flexibilitu pro řešení i těch nejnáročnějších prostředí - poskytuje přesnou prezentaci včetně reprodukce nízkých frekvencí, která se dokonale integruje s kompletním zvukovým obsahem.

Model 8381A byl zkonstruován tak, aby poskytoval kompletní zvukový obsah, s odezvou sahající až k frekvencím mimo standardní slyšitelný rozsah - a plně sladěný v časové oblasti - přináší přesné porozumění všem drobným detailům v zaznamenaných křivkách. Díky vysoké kapacitě SPL je model 8381A schopen zprostředkovat slyšitelné detaily i na velmi nízkých úrovních, což z něj činí nekompromisní nástroj pro monitorování.

Zobrazování, kterému můžete důvěřovat

Rychle dospějte ke správným rozhodnutím při mixáži a masteringu díky nekompromisnímu zobrazování detailů. Princip činnosti bodového zdroje u modelu 8381A nabízí jedinečnou výhodu zachování přesné barvy zvuku a zobrazování ve všech poslechových vzdálenostech, což umožňuje výjimečnou svobodu umístění a odstraňuje vertikální změny barvy zvuku typické pro větší monitory.

Pečlivě navržený vlnovod Directivity Control zajišťuje čistou barvu zvuku mimo osu, čímž snižuje vliv dozvuku v monitorovací místnosti na rozhodování o mixáži a zároveň zvyšuje přesnost a spolehlivost monitorovací práce ve všech místnostech.

Stojan 8381 stojí na podlaze a lokalizuje zvukovou scénu v přirozené poslechové výšce, přičemž podporuje tradiční vysoké pozice hlavních monitorů pomocí dodávaného systému náklonu. To umožňuje optimální nastavení akustické osy směrem k poslechové pozici pro všechny instalační výšky.

Nové osvobozující řešení

Inovace modelu 8381A posouvají hranice volně stojících monitorovacích řešení a vytvářejí výkonné zařízení, které posluchače hluboce obklopí dokonalým a věrným zvukovým obrazem.
Monitor vyniká při odhalování nejjemnějších detailů zvuku kombinací obrovského, kontrolovaného výkonu s precizním zobrazením, a to i v náročných monitorovacích prostorech.

Princip konstrukce bodového zdroje v kombinaci s optimalizovaným řízením směrovosti udržuje frekvenční vyvážení v polohách mimo osu, což podporuje správné chápání barvy zvuku při pohybu, stání nebo sezení v monitorovací místnosti.

Kvalita a podpora společnosti Genelec

Model 8381A, vyrobený pod odborným vedením slavného průmyslového designéra Harriho Koskinena, je kompletně navržen a vyroben ve finském Iisalmi. Na základě více než čtyřicetiletých zkušeností společnosti Genelec vášnivý tým inženýrů pečlivě navrhl a optimalizoval každou součástku modelu 8381A. Tím jsme vytvořili monitorovací reproduktor, který je ideální pro nejnáročnější aplikace ve světě zvuku - je zkonstruován tak, aby fungoval bez námahy a s nulovými zvukovými kompromisy.

Reproduktor 8381A pohání celoživotní kreativitu, a proto je jeho součástí přístup k našim jedinečným službám Genelec SonicAdvisor™. Pokud tedy budete potřebovat jakoukoli podporu na své cestě za monitoringem s modelem 8381A - od počáteční konfigurace až po konzultace na místě - jsme připraveni vám pomoci.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies