UB+

Přetiskujeme zprávu společnosti Perfect Sound Group:

S radostí představujeme stylového výrobce Bluetooth reproduktorů společnost UB+, která nově vstupuje na český a slovenský trh.

UB+ se specializuje na výrobu kvalitních Bluetooth reproduktorů, které zaujmou originálním designem a excelentním zvukovým projevem. Výrobce je relativně mladý, ale má za sebou hned několik nemalých milníků, jako je třeba úspěšně dokončená kampaň na světovém crowdfundingovém portále nebo několik unikátních patentů pro své reproduktory. UB+ postupně rozšiřuje své produkty napříč světem a jeho nabídka se stává pro milovníky hudby stále zajímavější!

Klíčové vlastnosti reproduktorů UB+:
> Bezdrátové připojení: reproduktory umožňují snadné bezdrátové připojení k zařízením, jako jsou chytré telefony, tablety, notebooky a TV, pomocí nejnovější Bluetooth technologie. To umožňuje snadné přehrávání hudby bez potřeby dalších kabelů kdykoliv a kdekoliv.
> Kvalita zvuku: produkty UB+ jsou navrženy s důrazem na kvalitu zvuku a využívají vysoce kvalitní komponenty. Díky tomu nabízejí vynikající zvukový zážitek s plným a bohatým zvukem.
> Design: UB+ reproduktory mají moderní a stylový design, který se hodí do každého interiéru. Jsou k dispozici v několika barvách a velikostech, aby vyhovovaly různým vkusům a potřebám.
> Přenosné: reproduktory jsou přenosné a snadno transportovatelné. Některé modely jsou velmi kompaktní, což umožňuje snadné přenášení reproduktorů s sebou kamkoliv a kdykoliv!
> Baterie: audio produkty UB+ jsou vybaveny integrovanou baterií, která umožňuje až několik hodin nepřetržitého přehrávání hudby na jedno nabití. To znamená, že můžete mít svou hudbu s sebou kdykoliv a kdekoliv bez nutnosti napájení ze sítě.
> Jednoduché ovládání: jednoduché ovládání, které umožňuje snadné nastavení hlasitosti, vypnutí a přehrávání hudby. Některé modely mají také vestavěný mikrofon, který umožňuje použití reproduktorů jako handsfree při telefonování.

Portfolio UB+ je aktuálně tvořeno 4 modely. Nejvyšší model dB1 doubleBASS v sobě kombinuje nejnovější patentované technologie výrobce, naprosto špičkový zvukový projev a moderní design. Reproduktor lze ovládat prostřednictvím aplikace či otočného tlačítka, které je umístěné na horní straně reproduktoru. Model disponuje kombinací výškového měniče, středobasového a dvou pasivních po stranách, to umožňuje extrémně hluboký bas s vysokou rychlostí a přesností. Model dB1 disponuje nejnovějším Bluetooth připojením s velkým dosahem a vysokou rychlostí. Co se týče barev, aktuálně výrobce nabízí 3 varianty, když každá je doladěna jinak barveným hliníkovým podstavcem, který je možné nastavit na 3 velikosti.

Nejnovější a zároveň nejmenší je přenosný model S1 Circle. Reproduktor představuje nejnovější trend ve světě přenosného audia. Tedy moderní design, možnost přenášení a nekompromisní kvalitu zvuku! S1 je rovněž velmi odolný, díky pevné konstrukci a odolá i stříkající vodě. Uvnitř je dvojice basových, výškových a pasivních měničů, které jsou naladěny v perfektní souhře a posluchačům přináší nadstandardní zážitek z hudby kdykoliv a kdekoliv. Jak již bylo zmíněno, model S1 přináší i moderní design a to hned v několika barevných kombinací, z kterých si určitě vybere každý.

Asi největším kalibrem v arzenálu UB+ je model S2+ ALPHORN. Nejobjemnější a největší reproduktor dosahuje nízkých basů již od 35Hz. Vývoj tohoto modelu trval přes 1 rok a výsledkem je unikátní konstrukce reproduktoru, která je velmi funkční a esteticky originální. S2+ rovněž disponuje připojením pomocí Bluetooth a lze ho konfigurovat do sterea či do skupiny s dalšími UB+ reproduktory. S2+ je vhodný i k propojení s TV pomocí Jack kabelu či Bluetooth. Jeho balení již obsahuje dřevěnou trojnožku, která má 3 možné nastavitelné výšky.

Pravděpodobně nejkulatějším modelem bude E2+ Solance. Tento až roztomilý kousek lze používat jako stylový reproduktor pro kancelář nebo si ho můžete vzít sebou do parku na grilovačku! S jeho hmotností do jednoho kilogramu a výdrží baterie až 30 hodin se jedná o skvělého parťáka, který vždy rozehraje vaše okolí. E2+ může být také zapojen v páru nebo součástí větší skupiny až 8 reproduktorů v režimu Matrix. K tomuto modelu lze dokoupit i dřevěnou trojnožku, která poslouží jako stylový stojan.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies