iFi Audio NEO Stream

Společnost iFi Audio rozšiřuje svou řadu NEO o vysoce flexibilní hudební streamer s integrovaným digitálně-analogovým převodníkem: NEO Stream, navržený od základu, nabízí vysokou flexibilitu a vysoký zvukový výkon. Kombinuje nejnovější verzi síťového streamovacího enginu iFi Audio s vynikajícím digitálně-analogovým převodníkem.

iFi NEOstream

Cílovou skupinou nového NEO Stream jsou vášniví milovníci hudby. NEO Stream podporuje různé typy streamování, které se budou časem rozšiřovat díky architektuře s otevřeným zdrojovým kódem. Na začátku prodeje jsou k dispozici následující možnosti: NAA, DLNA/UPnP, Apple AirPlay, TIDAL Connect, Spotify Connect a ROON Ready. Aplikace iFi Stream navíc umožňuje streamování hudebních souborů z připojeného disku USB.

iFi NEOstream

NEO Stream lze používat dvěma různými způsoby: jednak přes vestavěný D/A převodník přímo do zesilovače nebo aktivních reproduktorů, nebo přes digitální výstupy do D/A převodníku, v druhém případě jako streamovací most. Bez ohledu na to, zda se používá vestavěný D/A převodník, je podpora Hi-Res zvuku NEO Stream na špičkové úrovni: PCM až do 32 bitů / 768 kilohertzů, všechny formáty DSD až do DSD512 a DXD s jednoduchou a dvojitou rychlostí, stejně jako MQA až do 384 kilohertzů (dekodér MQA, MQA passthrough). Stojí za zmínku, že tato úroveň zvuku Hi-Res je podporována nejen prostřednictvím vstupů LAN a USB, ale také přes Wi-Fi, což vyžaduje stabilní 5GHz signál Wi-Fi plné síly pro 384 kilohertz PCM, DSD256 a vyšší.

iFi NEOstream

NEO Stream nabízí konektivitu, která je pro síťový hudební streamer v této cenové kategorii jedinečná, a to jak z hlediska rozsahu, tak i specifikací. K dispozici jsou následující vstupy: Dvoupásmová Wi-Fi (2,4 gigahertz a 5 gigahertz) 802.11a/b/g/n/ac, gigabitový Ethernet (LAN) 1x RJ45; 1x M12; 1x optická LAN, 2x USB-A a 1x USB-C Port pro aktualizaci systému (OTA - Over The Air - aktualizace). K dispozici jsou následující výstupy: Analogově 1x Stereo Cinch; 1x 4,4 mm, Ultra-Res Digital (PCM 768 kilohertz, DSD512), 1x HDMI-I2S, 1x USB-A (USB3.0), Hi-Res S/PDIF Digital (PCM 192 kHz) 1x Toslink, 1x Coax, 1x AES/EBU.

iFi NEOstream

Speciální funkcí zařízení NEO Stream je ethernetový port M12 a optická síť LAN. Jedná se o technologii vyvinutou společností iFi Audio, která využívá optické vodiče pro připojení k zařízení iFi "OptiBox", které následně tvoří připojení k běžné síti. V rámci optické sítě LAN je možný přenos signálu bez rušení rychlostí 10 Gb/s. Toho je dosaženo galvanickým oddělením a "přetaktováním" síťových signálů. Napájení zajišťuje externí zdroj Ultra Low Noise od společnosti iFi Audio. Přední stranu zdobí displej OLED, který zobrazuje všechny důležité informace včetně obalu. NEO Stream je k dispozici okamžitě a stojí necelých 1.300 eur.

iFi NEOstream

iFi NEOstream

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies