OLED707

Přetiskujeme zprávu společnosti Philips:

Philips TV & Sound představuje na českém trhu Ambiligh TV řady OLED707. Jedná se o nejlevnější OLED televizor s Ambilightem na trhu. Kromě jedinečné funkce osvětlení okolí televizoru nabízí tyto modely také obrazový procesor Philips P5 a podporu HDR10+, Dolby Vision i Dolby Atmos. K dispozici je v provedení 48, 55 a 65 palců, a to za skvělou cenu již od 22 990 Kč.

Kvalitní obraz i něco pro hráče
Ambilight TV řady OLED707 vylepšuje obraz z jakéhokoliv zdroje díky patentovanému obrazovému procesoru Philips P5 s prvky umělé inteligence. Díky podpoře HDR je dále možné vychutnat si úžasný kontrast s vysokými detaily, ať už se jedná o temně tmavé nebo naopak velmi světlé scény. Velkorysá podpora formátů zahrnuje HLG, Dolby Vision, HDR10 i HDR10+.

Televizor mohou využívat i hráči konzolových her, pokud budou dodržovat pravidelný cyklus čištění zbytkového obrazu. Televizory OLED707 mají nízký input lag a podporují HDMI 2.1 včetně e-ARC, VRR pro 4K od 48 Hz do 120 Hz při plné šířce pásma 48 Gb/s, plus kompatibilitu s FreeSync™ a G-sync.

Zvuk s podporou DTS Play-Fi
Ambilight TV OLED707 nabízí nadstandardní 70W zvukový výkon. Televizor podporuje formát Dolby Atmos zajišťující prostorový zvuk a také technologii bezdrátového připojení audia DTS Play-Fi. Ta přenáší zvuk ve vysokém rozlišení s téměř nulovým zpožděním do více zařízení po celém domě nebo bytě. Připojení k soundbaru, dalším reproduktorům nebo subwooferu je tak velmi snadné, a především bez drátů.

Android TV a design
O chytré funkce se stará nejnovější operační systém Android TV 11, který nabízí svižné a intuitivní rozhraní a širokou nabídku aplikací, včetně her.

Ultratenký kovový rámeček a chromové nožky s tmavou saténovou povrchovou úpravou propůjčují tomuto televizoru opravdový styl. Na dálkovém ovladači jsou tlačítka pro rychlý přístup ke všem oblíbeným streamovacím službám. Veškeré balení a vložené obalové materiály jsou navíc vyrobeny z recyklovaného kartonu a papíru.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies