Marantz CINEMA

Potřebuje vaše domácí kino před zimou trochu péče? Pak se podívejte na řadu Cinema Series od společnosti Marantz, která nabízí zesilovač a několik AV receiverů, které promění váš obývací pokoj ve skutečné domácí kino. Přivítejte dlouhé zimní večery...

Všechny AV receivery této řady se mohou pochlubit technologiemi Dolby Atmos, DTS:X a 8K videem prostřednictvím několika vstupů. Nabízejí také optimalizaci místnosti prostřednictvím více vstupů, zatímco vestavěný systém HEOS znamená, že dovednosti ve více místnostech jsou v plném proudu a užijete si plný multiroom. A najdete tu i kompletní sadu bezdrátových technologií, včetně wi-fi, Bluetooth a AirPlay 2.

Zcela nové je také grafické uživatelské rozhraní s vysokým rozlišením - a díky kompatibilitě s hlasovými asistenty je jejich ovládání hračka.

AV 10 a AMP 10 jsou vlajkovými produkty řady Cinema. Jsou postaveny na technologii HDAM (Hyper-Dynamic Amplifier Modules) společnosti Marantz, díky níž jsou přístroje tišší, účinnější a muzikálnější.

AV 10 má 15.4kanálové zpracování a čtyři nezávislé subwoofery, které vám poskytnou pokročilou správu basů. Podporuje rozložení až 9.1.6 Dolby Atmos, IMAX Enhanced a Auto 3D, stejně jako již zmíněné technologie. Audyssey MultEQ XT32 a Dirac Live jsou k dispozici také prostřednictvím upgradu.

Hlasové ovládání zajišťují Alexa, Siri a Google Assistant, zatímco nabízí všechny obvyklé streamovací aplikace (Spotify Connect, Deezer, Tidal, Amazon Music atd.).

Sedm HDMI se postará o všechny vstupní potřeby a tři jsou k dispozici i pro výstup.

AMP 10 je 16kanálový výkonový zesilovač se zesílením třídy D. Nabízí výkon 200 W + 200 W při 8 ohmech, dvoukanálový; nebo 400 W + 400 W při 8 ohmech, dvoukanálový při BTL (Bridge-Tied Load). Dále se může pochlubit vstupy XLR a RCA a toroidním výkonovým transformátorem.

Nemáte chuť na vlajkovou loď? V nabídce je spousta dalších.

Cinema 40 je 11.4kanálový AVR s výkonem 125 W a hliníkovým čelním panelem, který je popisován jako "čistý luxus na dotek". Cinema 50 má opět 11.4 kanálu, ale každý z nich má pouze 110 wattů, zatímco Cinema 60 snižuje tuto hodnotu na 7.2 kanálu, každý se 100 watty - k dispozici je také model s integrovaným DAB rádiem, nazvaný Cinema 60DAB.

A konečně Cinema 70s je 7.2kanálový AVR s výkonem 50 wattů určený pro menší obytné prostory.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies