Acoustical Systems Astellar

Kompletní informace o gramofonu Acoustical Systems Astellar. Acoustical Systems píše: Ultimátní gramofon. Redukovaný na absolutní maximum výkonu. Esence 33 let konstrukce a vývoje gramofonů APOLYT nachází své vyústění ve zcela nové koncepci gramofonu. Úkolem bylo přenést relevantní a jedinečné konstrukční prvky extrémně velkého a těžkého gramofonu APOLYT do podstatně kompaktnějšího a proveditelnějšího formátu - aniž by se ztratil sebemenší aspekt poskytované zvukové úrovně všeho. Všechny konstrukční prvky a vynálezy, které definovaly jedinečnou apogeální úroveň zvukového výkonu APOLYTu, byly nyní začleněny do mnohem kompaktnějšího a pozitivně vyzrálého nového designu. ASTELLAR je doslova výsledkem konstrukce "cesty nadbytku vedoucí do paláce moudrosti". Gramofon, který nemá obdoby - svou koncepcí a zvukovým výkonem se vyrovná modelu APOLYT a předčí všechny ostatní.

Vlastnosti

Talíř

Unikátní 36 (třicet šest !) vrstev konstrukce talíře, zahrnující 18 různých materiálů s definovanou rychlostí přenosu energie - kombinovaných v optimálním pořadí. Zahrnuje vinyl, wolfram HD18, titan, slitinu AW6082, vanadovou ocel 1.4401 - plus definovanou směs vrstev organických materiálů slisovaných dohromady a ohraničených přírodní pryskyřicí. Vyznačující se jedinečným designem vnitřního talíře APOLYT-concept - a jdoucí nad jeho rámec. Talíř ASTELLAR je 100% nerezonanční, se skutečně jedinečným designovým konceptem s absolutně neodrazivým vnitřním povrchem. Je navržen tak, aby poskytoval co nejčernější hluboké temné "zvukové pozadí" - aby umožnil i těm nejmenším detailům projevit se nenuceným a přirozeným způsobem, a tím se rychle začlenit do poskytovaného celoharmonického zvukového obrazu. Vřeteno talíře je plně odděleno a izolováno od ložiska a je vybaveno vnitřním závitem, který umožňuje optimální spojení vinylové desky s materiálově identickým povrchem talíře pomocí šroubovací svorky, stejně jako libovolné závaží desky.

Ložisko
Dvouradiální, jedinečné nastavitelné magnetické ložisko typu push-pull, zcela bezúdržbové - zajišťující dokonale izolovanou a zcela bezvibrační rotaci.

Zavěšení/podstavec
Plně vzduchově odpružený podstavec s rezonanční frekvencí 1,2 Hz. Skutečné tříbodové přesné vyrovnání s prevencí náklonu. Podstavec se 3 úrovněmi ze 3 různých hliníkových slitin. s vložkami z titanu a gelu pohlcujícího vibrace. Montážní desky tonálního raménka s "nulovou tolerancí" - automatické dokonalé přemístění: každé raménko namontované a vyrovnané na jedné pozici lze přemístit na kteroukoli z těchto pozic. dalších 3 pozic bez nutnosti jakéhokoli opětovného vyrovnání / rekalibrace. Desky ramene s definovaným a maximalizovaným přenosem energie.

Pohon
Dvoubodový bezkartáčový stejnosměrný motor s řemenovým pohonem - s aktivním dynamickým řízením motoru. řízením - a bez jakýchkoli parazitních bočních sil / odporu působících na talíř. Pohon s dvojitým setrvačníkem - s maximalizovanou setrvačností začleněnou do aktivního řízení motoru. Zcela oddělená úroveň ložisek a úroveň montážní desky raménka od úrovně motoru. Rychlosti 33, 45 a 78 - všechny plně stabilizované s derivací pod 0,01 od nastavených otáček.

Technické specifikace
Externí napájecí zdroj 45 cm x 38 cm x 14 cm

Včetně řízení motoru, plné stejnosměrné napájení, řízení vzduchového odpružení.

Připojení a kabeláž mezi zdrojem a točnou dodává společnost LEMO.

K dispozici na výběr z 5 vybraných povrchových úprav:

LEMO: černá metalíza, APOLYT-tmavě antracitová, tmavý titan, stříbrná a světlý titan.

Předvrtané a dokonale umístěné předřezané desky ramen pro každé a všechna požadovaná raménka.

Předmontováno v 5 jednotkách - žádná z nich nepřesahuje hmotnost 27 kg pro snadné a rychlé nastavení.

Hrubé rozměry
69 cm x 48 cm x 23 cm

Půdorysná plocha Gros
63 x 42 cm

Čistá hmotnost gramofonu ASTELLAR
88 kg

Čistá hmotnost napájecího zdroje ASTELLAR
18 kg

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies