Acoulab Premiére S

Společnost AcouLab, založená v Německu v roce 2018, se chystá představit svůj první produkt: aktivní dvoupásmový stojanový reproduktor s DSP s názvem Première S, který spojuje 7″ Air Motion Transformer se 7″ středobasovým reproduktorem (z neznámého materiálu). Každý reproduktor je napájen 250 Wattovým zesilovacím modulem Hypex třídy D.

Zvrat přichází v podobě slibu společnosti AcouLab, že Première S dokáže poskytnout výkon podlahového reproduktoru ze skříně o rozměrech 400 x 220 x 350 mm. AcouLab tvrdí, že jeho standmount dokáže dosáhnout 25 Hz při -3 dB "při zachování minimálního zkreslení".

AMT měnič pokrývá všechny frekvence nad 1 kHz - což znamená, že dělá i nějaké středy - a je zkřížen se středobasovým měničem pomocí DSP kódované Linkwitz-Rileyovy implementace 4. řádu. Využití DSP jde ještě dál. Woofer" je vybaven systémem zpětné vazby založeným na senzorech pohybu, který porovnává výstupní a vstupní signál, aby mohl v reálném čase korigovat případné odchylky.

Pokud jde o výkon v časové oblasti, nahlédneme do tiskové zprávy, kde se uvádí: "Premiéra využívá sílu digitálního zpracování signálu a FIR filtrace k zajištění časově koherentního chování při přehrávání. Velká pozornost byla věnována zajištění co nejtransparentnějšího A/D a D/A převodu - s respektem ke kvalitám všech předřazených komponent v audiořetězci." Poznámka pro čipové nadšence: D/A převodník je dvojice ESS9038Q2M a ADC AKM AK 5572.

BYO síťový streamer nebo analogový předzesilovač - na vstupech dostaneme symetrický analogový XLR a symetrický digitální XLR s automatickou detekcí signálu.

Model Première S je vyroben v Německu s výjimkou dílů, které pocházejí ze zahraničí, protože jsou "příznivé pro výkon výrobku".

Cena je 4699 eur - na výběr je klavírní černá nebo matná bílá.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies