Platinum Starlight

Přetiskujeme zprávu společnosti Audio Center Czech:

Wireworld Cable Technology, jedna z nejuznávanějších světových značek vysoce výkonných audio a video kabelů, oznamuje uvedení kabelu Platinum Starlight 48 HDMI. Tato vlajková loď HDMI kabelu třetí generace je vybavena konektory z uhlíkových vláken s mimořádně vodivými stříbrnými kontakty. Po předchozích generacích má kabel pevné stříbrné signální vodiče a izolovaný silový vodič v plochém vnějším profilu. Upgrade oproti předchozímu HDMI kabelu Platinum Starlight 7 zahrnuje ultratichou izolaci Composilex® 3 a exkluzivní design Uni-Path™. Tyto exkluzivní funkce poskytují ultra-vysokorychlostní 48gigabitový přenos se sníženým rušením pro realistický zvuk a kvalitu obrazu v domácím kině a aplikacích I2S.

„Naším cílem pro Platinum Starlight 48 bylo vytvořit ultra-vysokorychlostní kabel HDMI s úžasnou harmonickou čistotou, dynamickým výrazem a přesností zobrazení vědeckého referenčního standardu, přímé spojení mezi komponenty," komentuje designér a prezident Wireworld David Salz. "Věříme, že tento kabel je vůbec nejblíže k dosažení tohoto cíle."

Za deset let od představení původního kabelu Platinum Starlight HDMI si tato řada vysloužila nepřekonatelnou chválu od audiofilů a recenzentů z celého světa. Rozšíření tohoto úspěchu na novou generaci vyžadovalo vývoj nového designu vodičů s pokročilým stíněním a nejtišším dostupným izolačním materiálem. Exkluzivní design vodičů Uni-Path společnosti Wireworld minimalizuje rušení a přeslechy oproti předchozím modelům. Kabel také používá stínění o dvojité tloušťce a plně izolovaný a filtrovaný napájecí vodič pro maximalizaci čistoty zvuku. Mimořádně tichá izolace Composilex 3 snižuje triboelektrický šum v signálových vodičích, protože maximalizuje pohlcování hluku izolovaného silového vodiče. Tyto pokročilé designové funkce a vylepšené materiály dělají z Platinum Starlight 48 HDMI dokonalý kabel pro reprodukci realistického zvuku a obrazu.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies