Sennheiser Ambeo

Přetiskujeme zprávu společnosti Sennheiser:

Společnost Sennheiser dnes informovala o zahájení distribuce nového operačního systému Ambeo OS pro oceňovaný soundbar Sennheiser Ambeo. Ten přináší mnohá vylepšení, která si uživatelé žádali. Kromě přímého spojení se servery nejpopulárnějších streamovacích služeb totiž nabídne i lepší spolupráci s ekosystémem Apple, webové rozhraní pro snazší ovládání a zcela přepracovanou mobilní aplikaci. Ta se navíc se soundbarem nyní spojuje prostřednictvím technologie Wi-Fi, a tak je výrazně rychlejší, spolehlivější a bezpečnější.

Hvězda kategorie, oceňovaná především pro bezkonkurenční zvukový projev s rozsahem 30 Hz – 20 kHz a jedinečnou schopnost vykouzlit pomocí 13 integrovaných reproduktorů 10 virtuálních reprosoustav, tak posouvá uživatelský zážitek na novou úroveň. Stávající majitelé mohou aktualizaci instalovat již dnes.

Sennheiser Ambeo soundbar je k dispozici na e-shopu distributora www.pantershop.cz a u vybraných partnerů za cenu 65 000 Kč.

Rozšířený ekosystém i prezentace hudby
Sennheiser Ambeo soundbar nabídl již při uvedení na trh streaming pomocí technologie Google chromecast. Spustit přehrávání z Youtube či Spotify tak bylo dílem okamžiku. Nové přímé spojení se servery streamovacích služeb ale přináší posun nejen v rychlosti spojení a jednoduchosti přehrávání, ale také v kvalitě reprodukce. Například Tidal connect totiž otevírá přístup ke katalogu vysoce kvalitních Hi-Res nahrávek s bohatými detaily a rozsáhlé kolekci záznamů v prostorovém formátu Dolby Atmos. Posluchači se tak mohou těšit na skutečně věrnou reprodukci plnou nových hudebních nuancí a také revoluční přesnost lokalizace jednotlivých nástrojů.

Nová aplikace a webové rozhraní
S operačním systémem Ambeo OS se uživatelé mohou těšit na ještě příjemnější ovládání než dosud. Přepracovaná aplikace Smart Control, nabízí intuitivní rozhraní s vylepšenou grafikou, díky kterému je nastavení dílem okamžiku. Navíc se nyní k soundbaru místo Bluetooth LE připojuje prostřednictvím technologie Wi-Fi. Je tak rychlejší, spolehlivější a bezpečnější. Přibyla i možnost ovládat Sennheiser Ambeo soundbar také prostřednictvím webového rozhraní. I bez aplikace tak lze vše snadno nastavit a ovládat prostřednictvím jakéhokoli tabletu, smartphonu, nebo například notebooku. Jednoduše snadno a pohodlně.

Luxusní kino v kompaktním provedení
Sennheiser Ambeo soundbar eliminuje potřebu složitého domácího kina pro reprodukci moderních formátů prostorového zvuku. Díky úctyhodnému frekvenčnímu rozsahu 30 Hz – 20 000 Hz není třeba dokonce ani subwoofer. Jeho 13 integrovaných reproduktorů dokáže vykouzlit 10 virtuálních reprosoustav v prostoru jakéhokoliv obývacího pokoje. Sofistikovaná technologie, kterou výrobce vyvinul ve spolupráci s uznávaným Fraunhoferovým institutem, umožňuje nahradit nejen reprosoustavy okolo diváků, ale také stropní reprosoustavy. Lokalizace tak již neprobíhá pouze v předo-zadní a levo-pravé ose, ale bere v potaz i vertikální umístění zvukového zdroje. Na realističnosti tak přidá nejen oblíbeným efektům akčních filmů, ale i jemným ruchům jako je déšť v korunách stromů. V takové chvíli divák nezaslechne pouze obyčejný efekt simulující provazce vody snášející se z oblohy, ale bude schopen rozlišit i jednotlivé kapky.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies