SOTM motherboard

sMB-Q370 je vysoce výkonná počítačová základní deska speciálně navržená pro audio. Protože je tento produkt vybaven procesorem řady Intel, může nahradit všechny běžně používané počítačové základní desky.

Na trhu je celá řada základních desek a síťových audio přehrávačů, které splňují specifikaci vysokého výkonu, a jistě je také z čeho vybírat, ale produkty využívající tyto obecné základní desky jsou určeny jednoduše k rychlému provozu pro dosažení zpracování velkokapacitních hudebních souborů nebo převodu hudebních souborů na vysoké vzorkovací frekvence, jako je DSD. Nevyhnete se tak omezením kvality zvuku, která se jasně projeví, pokud budete takové produkty používat jako audio přehrávače.

I když jsou na těchto obecných základních deskách nainstalovány a použity sCLK-EX, tX-USBexp, sNI-1G a další, které zlepšují kvalitu zvuku, samotný zdroj se nemůže srovnávat se systémem používajícím základní desku zvukové třídy, sMB-Q370.

Použití sMB-Q370 tedy znamená nový začátek vašeho poslechu.

S deskou sMB-Q370 určenou výhradně pro zvuk byste jednoduše dosáhli zřetelného zlepšení všech aspektů hudby včetně pozadí, textury, napětí, rozlišení a umístění hudby v prostoru. Pokud zavřete oči a zaposloucháte se do hudby, budete mít pocit, že je to začátek nového světa s jemným dozvukem nástrojů rezonujících ve tmě.

Aby bylo možné realizovat zvukový výkon, který překračuje omezení běžných základních desek na stávajícím trhu, bylo na desce sMB-Q370 použito velké množství zvukových součástek, které byly ověřeny tím, že jsou dlouhodobě používány v produktech SOtM, a je navržena tak, aby byl minimalizován dopad na každý prvek uvnitř desky, aby se co nejvíce snížil hluk. Ačkoli se toto vysvětlení může zdát velmi jednoduché, lze říci, že jde o vyvrcholení mnoha technologií, které společnost SOtM doposud implementovala. Velmi hluboká a důkladná kumulace technologií to umožnila.

Kromě toho má sMB-Q370 všechny funkce stávajícího počítače, takže vše, co bylo možné u běžného počítače, lze nahradit na sMB-Q370. Pro rozšíření výkonu a využití počítače lze nainstalovat výkonnou grafickou kartu, různé typy přídavných karet PCI express, SSD M.2 NVMe, modul M.2 Wifi, ethernetový port M.2, úložné zařízení SATA atd. Díky této kombinaci škálovatelnosti a nízké hlučnosti nemá sMB-Q370 žádné limity v oblastech, kde je obtížné použít obecné desky, jako jsou například počítače pro mixáž a mastering ve studiích a lékařské přístroje vyžadující 3D funkce.

Pokud jste hledali vysoce výkonnou základní desku, která má potřebné funkce a splňuje vůbec nejlepší kvalitu zvuku a výkon, můžeme vás ujistit, že už se nemusíte obávat. Nejlepší výkon, kvalita zvuku a rozšiřitelnost, to vše lze realizovat se základní deskou určenou výhradně pro audio, sMB-Q370.

Nyní nastal čas učinit volbu, která váš systém s deskou sMB-Q370 přivede na vrchol.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies