Mission LX Connected

Novinka od Mission: LX Connect all-in-one hifi systém, který aktivuje jejich stojanový reproduktor LX-2 MKII (představený zde) pomocí: 3) moduly, které hrají na digitálně oddělených levém a pravém kanálu, streamovaných bezdrátově v 32-bit/192kHz z centrálního centra. 4) DSP crossover 2. řádu (12dB/oktáva), který digitálně spojuje 13cm středobasový reproduktor DiaDrive a 2,5cm výškový reproduktor z mikrovlákna. Pouze síťové kabely nemusí být použity.

Z tiskové zprávy: "Stejně jako pasivní reproduktory LX-2 MkII, z nichž vycházejí, jsou měniče umístěny podle technologie Mission Inverted Driver Geometry (IDG), kdy je basový/středový měnič umístěn nad výškovou jednotkou, nikoliv pod ní, což napomáhá časovému sladění - obchodní značka Mission od 80. let."

"Rozbočovač k nim vysílá bezdrátově na frekvencích mezi 5,2 GHz a 5,8 GHz, přičemž se automaticky přepíná, aby zajistil co nejstabilnější spojení, a vyhýbá se přeplněnému pásmu 2,4 GHz, aby se zabránilo rušení."

Přenos hudby do systému LX Connect znamená digitální napájení rozbočovače přes koaxiální vstup, TOSLINK, USB, HDMI ARC nebo aptX HD Bluetooth, případně připojení analogového zdroje do zásuvek RCA. Pro připojení subwooferu je k dispozici výstup předzesilovače.

Rozbočovač LX Connect je testován systémem Roon. To znamená, že laboratoře Roon Labs certifikovaly jednotku proti podivnému chování, když je k jejímu vstupu USB připojen počítač PC, Mac nebo RPi. Roon Tested nelze zaměňovat s Roon Ready, který se vztahuje pouze na síťové streamery (což rozbočovač Mission není).

Nyní přichází dnešní vráska: rozbočovač LX Connect je zároveň D/A převodníkem a sluchátkovým zesilovačem. Stupeň D/A převodníku je postaven na čipu ESS ES9018K2M DAC, který nabízí podporu 192 kHz na vstupech S/PDIF a 384 kHz/DSD256 na USB. Následující sluchátkový zesilovač byl navržen společností Audiolab s "obvody s proudovou zpětnou vazbou, vynikající šířkou pásma zisku a vysokou rychlostí posuvu" a výstupy přes 6,4mm konektor na předním panelu.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies